איך אפשר לדעת אם היא מאוהבת

איך אפשר לדעת אם היא מאוהבת

שלום לכל הנשים היקרות! שאלה לי אליכן. יש לי כבר סיפור כואב מהעבר, מכיתה י"ב, עם בחורה שהייתה החברה הכי טובה שלי. לא היה בינינו שום דבר רומנטי: עשינו ביחד "דברים של גברים", בעיקר, ואני הייתי שופך בפניה את הלב לפעמים. היה לי כיף וטוב איתה וכו'... ולא הרגשתי בשום התנהגות מוזרה מצידה. כשזה הגיע לידי כך, שהתאהבתי בבחורה אחת, וסיפרתי לחברה שלי הכל על ההתלבטויות, התחושות וכו'... התפלאתי שהיא יעצה לי לעזוב את הבחורה ההיא כי היא רגשנית מידי ולא מספיק טובה בשבילי, ולחפש בחורה שיהיה לי כיף איתה. בכל אופן, אחרי כמה שבועות, כשהעניינים ביני לבין זו שהתאהבתי בה התחילו קצת לזוז, יום אחד התפרצה עליי החברה שלי באמצע שיחה בטלפון, בוכה, ואמרה שנמאס לה כבר להעמיד פנים ושהיא מאוהבת בי כבר הרבה זמן ומחכה שאני אשים לב. ושנשבר לה לנסות לתת לי עצות שיעזרו לי להגשים את הפנטזיה שלי עם הבחורה ההיא כי היא זו שרוצה להיות איתי. בקיצור היה קטע ממש כואב, תקופה שהיא התחננה שאני אתן לנו הזדמנות. נתתי, כמובן, אבל זה הלך ממש רע כי בכלל לא הייתי מאוהב בה, ולמען האמת יותר המום, ואפילו איכשהו נבגד. כעסתי עליה שבכל הזמן הזה שהיא הייתה כביכול "החבר הכי טוב שלי" היא בעצם חיכתה שאני אשים לב לרמזים! עכשיו, כבר חמש שנים מאז, פגשתי מישהי, שגם היא מאוד בראש שלי ואנחנו אוהבים לעשות ביחד דברים ולדבר, בקיצור ידידים טובים, אבל אני לא נמשך אליה. זה יישמע מוזר, אבל אני פשוט מוכרח את העצה שלכן: מה אני אעשה כדי שהמקרה ההוא לא יחזור על עצמו? אני לא טיפש ולא אטום, אבל אם אז לא הצלחתי לקרוא את הסימנים, ואם הבחורה מתאהבת בי במהלך הידידות ומעמידה פנים שהכל בסדר ורק מחכה לרגע המתאים --- איך אני אמור לדעת??? הרי אני לא אשאל אותה: "תקשיבי, אם את מרגישה משהו כלפיי רק תגידי, כי אני רוצה אותך בתור ידידה." במקרה כזה גם אם באמת יש לה רגשות, היא תכחיש ואפילו תצחק עליי, אתן לא חושבות? בכל אופן אני זקוק לעצתכן. אודה לכן מאוד... יואב

אין קסמים ../images/Emo28.gif

הדרך היחידה להמנע מפגיעה היא להתנתק מהעולם ולא ניראה לי שתאה רוצה את זה. לא חשוב מה תעשה או תגיד אם הלב שלה יחליט להתאהב הוא פשוט יעשה את זה בלי התייעצויות קודמות, השאלה היא איך היא תגיב וזה כבר קשור בגוס האדם שהיא. כדי לא להשלות אותה, תנסה אולי לספר לה כבדרך אגב את הסיפור שכרגע סיפרת לנו, אולי זה יפיל אצלה אסימון או שניים

יואב, העצה שלי היא...

לדבר את הדברים ובצורה נעימה "להגדיר מטרות". אפשר גם לעודד אותה לצאת עם אחרים. כשהתחלתי בקשר עם ה"חברה הכי טובה שלי", שהוא גם השותף שלי היום, דאגתי לעשות "הגדרת מטרות", כדי להמנע מפגיעות בו או בעצמי מאוחר יותר. אחת הדרכים הטובות והנוחות ביותר לעשות "הגדרת מטרות" היא לפנות באופן קבוע לבחורה בכינוי "אחותי". זה כבר יסביר לה איך הלב שלך מתייחס אליה. אל תשכח, שיש סוגים רבים של אהבה, והשותף שלי ואני לא נמנעים מלהגיד זה לזה "אני אוהב/ת אותך, אחי/אחותי."

Olga The One

New member
יואב

לדעתי אתה צריך למצוא איזשהו עיתוי מתאים, אולי בהקשר למשהו, ולספר לה על החברה שהייתה לך בכיתה יב', כדי שהיא תבין את הכוונה אבל לא לשאול אותה ישירות אם היא חושבת ומרגישה משהו כלפייך. אל תחשוב על זה שאולי היא מאוהבת בך או תתאהב, אני מבינה שזה מזכיר לך את מה שהיה בכיתה יב' אבל תנסה לא לחשוב על זה הרבה... בכל מקרה אני מציעה לך לספר לה בהזדמנות על מה שהיה לך בעבר... שיהיה בהצלחה!

meir876

New member
יואב תקשיב.......

אני בן, ואני חושב שאתה בבעיה כי אם אתה תספר לחברה שתהיה לך על מה שהיה לך עם החברה בכיתה יב' אז היא רק תרגיש רחמים אליך והיא לא תבוא אליך מעצמה ואז לא יהיה לה נעים להגיד לך מה שהיא תרצה כי היא תחשוב כל הזמן "איזה מסכן הוא". אתה מבין....... אני מקווה שתמצא פיתרון מתאים וחשוב!!!!

יואב נשמה.

אוי אוי אוי,מה יהיה איתכם הגברים??? אני באמת לא מבינה איך אפשר להיות עם מישהי בקשר כל כך טוב ןלא לשים לב, נו באמת!! בכל אןפן חשבת על האפשרות שאתה הומו?

niva99

New member
תספר לה על מקרה שקרה לך בעבר

עם הידידה ולפי תגובתה לעניין כבר תבין -מהן כוונותיה

wild lady38

New member
אין דרך לדעת..

רק זמן יגיד..:) ספר לה על המקרה.. אבל בקטנה לא כמשו רציני.. ואם יקרה אותו דבר כמו מה שקרה בי"ב- לא נורא.. חיים, עוברים הלאה. בעיקרון זה לא כזה רציני זה קורה הרבה.

אושי א

New member
אני בחורה, עם מקרה דומה והנה לך עצה

יואב לא תוכל לעשות כלום בנידון אלא אם תבהיר להן בדיוק מה אתה רוצה. מכיוון שזה טבעו של אדם, גם לי קרו מקרים דומים עם גברים כמובן. היתי נמצאת כל הזמן עם בחורים אך אף אחד מהם לא גרם לי להרגיש - אהבת חיי. אך אני פשוט לא נותנת להם תחושה שיצא משהו מהקשר אלא שזה קשר ידידותי בלבד למרות כל הכייף שעושים יחדיו. אז תדגיש בפני הבחורות הללו שאינך מעוניין בקשר רומנטי איתן, ויכול להיות מאוד שתראה ריחוק והן יתאכזבו אך אלה הם החיים ויכול להיות שהם דווקא ישמחו מהכנות שלך והם יבינו מה אתה באמת רוצה.

ash dino

New member
באותו סירה

גם אני עברתי את זה, ועדין יש לי צלעקות, איך בחור שהיה אח שלי? ,ידיד נפש כול הזמן ספרתי לו מי אני אוהבת, והוא עמיד פניי תמים של ידיד, והוא היה מאוהב בי?, בהתחלה לא היו לי רגשות עליו ואז זה הסתבכך שלחצתי עליו לספר לי את הסוד שהוא מסתיר ,אחר שהוא אמר שהוא עומד לנתק איתי קשר בלי סיבה ביכית והוא חיבק אותי וסיפר לי הכול, על החמש חודשים של עמדת פנים, וגם באותו תקופה הוא ניסה לשדח לי המון, כי ידע שאסור לו להרוס את הידידות ,יותר נכון הוא לא רצה, כי אין איסור בידידות, עד היום אחרי שנתיים כבר הצלקת על העור שלי האם זה יקרבה שוב אני כול הזמן בודקת סימנים, כאשר בחור מסתובב איתי הרבה, או מרים יותר מידי טלפון, או שאני נפתחת עליו בקלות יתר, היו מיכרים ששאלתי ידידים אחרים שלי אם הם מאוהבים בי וקבלתי תשובת חיוב, והיתי הפניאקה והאלם, הבחורים האילו לא ראו זה כטיפשות, אם חלק נתקתי את הקשר, תבנה את הידידות שלך על כנות ,עדיף לשמוע את האמת ולהיפרד מאשר לחיותבשקר כול הזמן בידיעה שזו היא ידידת הנפש שלך והיא בעצם מאוהבת בכך עד

oren 2020

New member
מה קרה עם החברה הראשונה???

זה החלק המעניין!! אני כל כך פוחד שזה ייקרה לי... ניתקתם קשר?! כל כך חבל.... לאבד מישהו כל כך קרוב בגלל התאהבות...

doona

New member
אני לא הייתי מנסה יותר מדי להבין !!

לדעתי פשוט תחייה.. מה שלא תגיד ולא תעשה לא ימנע את העתיד. ואם תראה שכן ותרגיש שכן פשוט תחתוך. כעקרון לאישה יש 77000 מנגנוני הגנה. גם אם תגיד לה מהרגע הראשון שזה לא הכיוון ושסתם נחמד לך וכיף לך שיש לך חבר לידך, היא תפרשן לעמצה באלף ואחת דרכים את המילים שתגיד ותמצא איך אולי בסתר ליבך אתה לא ממש מתכוון למה שאתה אומר. אני נשבעת לך שזה ככה וגם אם לא ממש במודע. תזכור לשים את כל הקלפים על השולחן בכל מצב, ולבחון את המצב לעיתים קורובות. אם באמת חשוב לך, סביר להניח שבסוף אתה תישבר ותכנע לה... גם רומנים יוצאים ממצבים כאלה, אבל תבין, אשה חושבת על מחשבה אחת שלך, חמש שלה. זה החישוב שאתה צריך לעשות. אמרת כן. תחשוב שהיא כבר חישבה מאיפה הוא הגיע ואיך לא יכול להשמע לא רק מכן !!!! קשה אבל יש גברים שמצליחים בסוף.............. בהצלחה.

אני מאמינה שזה קרה או קורה לכולם

בצורה זו או אחרת. קצת רקע אישי - אני הייתי מסוג הבחורות שהרבה יותר קל להן בחזקת גברים. רוב החברים שלי היו גברים ותמיד קשרי ה'ידידות' האלה נגמרו מהר מאוד. למה? כי הם היו מתאהבים בי ואז היו לוחצים עליי והייתי נעלמת. כל גבר שהכרתי תחת קטגוריית הידידות, הייתי מפחדת פן הוא יתאהב בי. בסופו של דבר יצא שהכרתי בחור שהיה בסביבתי כמה שנים טובות ומעולם לא שמנו לב אחד לשני ונהיינו ידידים. הוא הידיד שמעולם לא היה לי. אבל.. כמו בכל סיפור טוב, בסופו של דבר, אני זו שהתאהבה בו. זה מעין מצב של נבואה שמגשימה את עצמה - אתה מאמין כי היא תתאהב בך כמו שקרה בעבר, ואכן אתה גורם לה להתאהב בך. תרגע, תרפה מהתחושת הפחד הזו ואני מאמינה שהכל יהיה בסדר.

למעלה