איך אפשר לדעת אם המחשב הנייד שלהלן שקט ?

איך אפשר לדעת אם המחשב הנייד שלהלן שקט ?

https://ksp.co.il/?select=.1304..27...NcO1Z84L4mOjzhlt9O1nNZHuf5DGxfpNH3pngtFZi0elA

בעבר קניתי i7 מדור 7 דומה ועוד של 17.3 והיה רחש קבוע גם בלי שאבצע כל פעולה. קניתי אותו שבוע אחרי שהגיע לארץ. החזירו לי את הכסף ואחרי חודש המחיר שלו צנח בעשרות אחוזים בכל המקומות - רצו להיפטר ממנו.

יש לי מחשב נייד ASUS G751 והוא שקט מאוד. עם נתונים:

ASUS ROG G751JY-T7039H

Intel® Core™ i7 4860HQ

NVIDIA® GeForce® GTX980M with 4GB GDDR5

1TB HDD 7200 RPM With 256 G SSD

17.3" 16:9 IPS FHD (1920x1080) anti-glare

16GB of RAM

10/100/1000/Gigabits Base T

1 x Microphone-in jack
2 x Headphone-out jack (SPDIF)
1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor
4 x USB 3.0 port(s)
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
1 x HDMI
1 x Thunderbolt port
1 x SD card reader
1X AC adapter plug

Avis1964

Member
שלום אמנון....

המחשב שבו צירפת לו קישור הוא בעל כונן SSD שאין בו חלקים נעים כמו והוא עובד ב- כמו דיסק און קי (flash memory) ולפיכך, הוא מאוד שקט בניגוד וביחס למחשב עם כונן קשיח HDD בעל מנוע וחלקים נעים שלעיתים מרעיש (תלוי בסוג ומותג הכונן).

עם זאת, עניין הרעש הוא דבר סובייקטיבי ומה שלך מרעיש לאחר בכלל לא. על כל פנים מה שהכי מרעיש במחשבים זה סוג הכונן ולכן צפוי מאוד שהמחשב שברצונך לרכוש הוא שקט במיוחד.

בהצלחה בקנייה !

המון תודות לך - זה חיזוק למה שאמרו לי ב-ASUS

בניגוד לנציגה של KSP שהציגה בורות שמתאימה לילדה בכיתה ג - אמרה שכל מחשב גיימינג מרעיש.. אמרתי לה שהיא דוגמה טובה למה לא לקנות ב-KSP ואם יהיה משוב לשיחה איתה אסביר להם למה צריך לפטר אותה בדחיפות - עושה נזק לחברה שלהם.

HelpSupport

Active member
במחשב יש מאוורר על המעבד ...

מאוורר אחד מרעיש יותר מדיסק קשיח מכני ועל אחת כמה וכמה 2 מאווררים העובדים בו זמנית.
במחשב העכשוי שלך יש 2 מאווררים וגם במחשב שבקישור 2 מאווררים - ראה תמונות.
&nbsp
&nbsp
צדקה הנציגה ב- KSP.
&nbsp
אתה רוצה לשמוע מה שנוח לך - חבל.

תודה - זה שיש לי כעת שקט מאוד והיום נוצרה בעיה עם הצבע

הכל נוטה לגוון ירוק בהיר מאוד עד ירוק בהיר - לא היו ווירוסים וגם פיניתי שטח דיסק לקבצים לא נחוצים. אחרי הפעלה מחדש היה מלבן שחור למשך כדקה שנעלם.
האם אפשר להחזיר את הצבעים הנורמליים בהגדרות ?

למעלה