איך אפשר לדעת את המספר המדויק מדויק של משפחות חד הוריות בארץ? מי אמור לספק את המידע הזה?
ס סיוולה New member 15/6/07 #1 איך אפשר לדעת את המספר המדויק מדויק של משפחות חד הוריות בארץ? מי אמור לספק את המידע הזה?
ח חלב לובית New member 15/6/07 #4 ../images/Emo124.gif מיכלי מותר לעלות לטאגליינס מאמרים מאתר אחר שצורפו לשירשור ? שיכול לתת מענה להרבה שאלות שנשאלות כאן בפורום ? { המאמר שהבאתי בשורה הקודמת לורד קהילות הורים מ YNET }
../images/Emo124.gif מיכלי מותר לעלות לטאגליינס מאמרים מאתר אחר שצורפו לשירשור ? שיכול לתת מענה להרבה שאלות שנשאלות כאן בפורום ? { המאמר שהבאתי בשורה הקודמת לורד קהילות הורים מ YNET }
M m i c h a l i New member 15/6/07 #6 וודאי שאפשר אך שימי לב לתאריך (2001) הרבה מאד דברים השתנו מאז....
ה הבחורה של וורונסקי New member 15/6/07 #5 ../images/Emo45.gif או..מעולה. זה יעזור גם לי.. תודה רבה. ושבת שלום לכולכם!
ס סיוולה New member 15/6/07 #8 חלב לובית מתוקה שלי - נכון ל- 2007? איפה אפשר למצוא נתונים מדוייקים. אני חושבת שמאז 2001, המספרים קפצו וקפצו וקפצו......
חלב לובית מתוקה שלי - נכון ל- 2007? איפה אפשר למצוא נתונים מדוייקים. אני חושבת שמאז 2001, המספרים קפצו וקפצו וקפצו......
ו ורד 558 היחידה New member 18/6/07 #23 בס"ד חלב לובית את נהדרת יישר כח,עכשיו יש לנו פירוט בצורה מסודרת תזכי למצוות
ס סיוולה New member 16/6/07 #11 מדליק או מדליקה (לא ברורה לי בחתימה מה המין) תמונות לעניין, מצחיקות ומדליקותתתתתתתתתתתתת.