איך אפשר לדעת עם ילד הוא ילד קיסטל/אינדיגו

שלום, באחרונה התחלתי להתעניין ברוחניות..למרות

שאני הכי לא קשורה לעולם הזה. מאוד מעניין אותי למה אומרים שADHD הם אינדיגו?.... לי יש את ההפרעה הזו שבאחרונה די מפריעה לי אם התחושות המוזרות שנלוות אליה...כאשר לוקחים כדורים.. מסקרן אותי לדעת.... איך אפשר לדעת אם אני נחשבת למשהי רוחנית?? בהנחה וארצה ללמוד את התחום של הרוחניות בתור תחביב? תודה לעונים וחג שמח.

היי סטודנטית../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אתחיל מהסוף.... לדעתי כל אחד הוא רוחני (לפחות הוא נולד כך...) השאלה מה עושים עם זה???.... יש כאלה שמתעניינים במיסטיקה ובהשפעותיה על חיי היום יום כמו קריסטלים, קלפי טארוט, כדור בדולח, טיהור אנרגטי וזה רק על קצה המזלג.... יש כאלה שמתעניינים בדת ואמונתם באל מתחזקת, וזה גם כמובן סוג של רוחניות. יש כאלה שפשוט מאמינים ב"אל תעשה לאחרים מה שרע לך".... וזה לדעתי הטופ ברוחניות.... כי משפט זה מהווה את התמצית של לחיות את חייך באושר ובהנאה מבלי להזיק ולהציק לאחרים מבלי להרוס לאחרים ובסופו של דבר לי.... לאיזה תחום את נמשכת? לגבי ADHD וילדי אינדיגו האמונה הרווחת היא, שילדי אינדיגו הם "פורצי דרכים" מטרתם לנער מאדישות למען התפתחות רוחנית גבוה יותר, שינוי תפיסה של "המבוגרים" למציאות אחרת טובה יותר. אחד המאפיינים לילדי אינדיגו זה ה- ADHD שבשנים האחרונות ניכר כי יש עליה משמעותית באיבחון ה- ADHD. הנה מס' מאמרים בנושא:

../images/Emo24.gif היי ברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

בדרך כלל ניתן לראות זאת עפ"י צבע ההילה ומחוויות של גולשים, האבחנה נעשתה ע"י הילרים או מתקשרים. ולידיעתך, יש גם ילדי ריינבו (קשת).... ובטח בקרוב ימצאו עוד....
שיהיה רק טוב!!!

למעלה