איך אפשר להבין אותו??
אתמול הכל היה בסדר.. חזר הביתה בלילה, אחרי חצות.. אמר שרוצה לצאת.. כי רוצה לפגוש את אחותו שלא ראינו מזמן.. שמחתי.. התארגנתי מהר.. ויצאנו.. היה חביב.. יצאנו במונית כי הוא תכנן לשתות <דבר שנורא הפתיע אותי - אנחנו יחד כמעט שנתיים ובחיים הוא לא שתה עד כדי שיכרות> הוא אכן שתה.. והיה טיפה מסטול.. לא בצורה של איבוד שליטה.. אחר כך כולם היו רעבים והלכנו לאכול.. חזרנו הביתה והוא נשפך לישון.. בהתחלה חשבתי לא להצטרך אליו כי יש לי המון דברים לעשות ואני לא מספיקה <ההתמכרות לרשת לא עוזרת לי
> היה נראה שהכל תקין.. רק עייפות מכל היום.. נתתי לו לישון ולא התקרבתי.. היום מצב הרוח שלו היה משונה לגמרי.. הוא היה קר ומרוחק.. הוא הלך לעבודה ולא נתראה עד הלילה או עד מחר.. אני תוהה אם גילה סוד קטן שיש לי.. לפני יומיים זה היה ממש קרוב.. ואתמול גיליתי בהיסטוריית הגלישה שיש סיכוי גדול שהוא יודע הרבה יותר ממה שנדמה לי.. הייתי חייבת לשאול והוא הכחיש כל ידע בנושא.. אבל ההתנהגות של היום עשתה לי רגשות אשמה נוראיות..
מה דעתכם? מה עובר עליו? יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים? איך אני מוציאה ממנו מה עובר עליו? הוא לא מדבר.. ומשגע אותי..
אתמול הכל היה בסדר.. חזר הביתה בלילה, אחרי חצות.. אמר שרוצה לצאת.. כי רוצה לפגוש את אחותו שלא ראינו מזמן.. שמחתי.. התארגנתי מהר.. ויצאנו.. היה חביב.. יצאנו במונית כי הוא תכנן לשתות <דבר שנורא הפתיע אותי - אנחנו יחד כמעט שנתיים ובחיים הוא לא שתה עד כדי שיכרות> הוא אכן שתה.. והיה טיפה מסטול.. לא בצורה של איבוד שליטה.. אחר כך כולם היו רעבים והלכנו לאכול.. חזרנו הביתה והוא נשפך לישון.. בהתחלה חשבתי לא להצטרך אליו כי יש לי המון דברים לעשות ואני לא מספיקה <ההתמכרות לרשת לא עוזרת לי