איך אפשר להבין אותו??

2ודדה

New member
איך אפשר להבין אותו??

אתמול הכל היה בסדר.. חזר הביתה בלילה, אחרי חצות.. אמר שרוצה לצאת.. כי רוצה לפגוש את אחותו שלא ראינו מזמן.. שמחתי.. התארגנתי מהר.. ויצאנו.. היה חביב.. יצאנו במונית כי הוא תכנן לשתות <דבר שנורא הפתיע אותי - אנחנו יחד כמעט שנתיים ובחיים הוא לא שתה עד כדי שיכרות> הוא אכן שתה.. והיה טיפה מסטול.. לא בצורה של איבוד שליטה.. אחר כך כולם היו רעבים והלכנו לאכול.. חזרנו הביתה והוא נשפך לישון.. בהתחלה חשבתי לא להצטרך אליו כי יש לי המון דברים לעשות ואני לא מספיקה <ההתמכרות לרשת לא עוזרת לי
> היה נראה שהכל תקין.. רק עייפות מכל היום.. נתתי לו לישון ולא התקרבתי.. היום מצב הרוח שלו היה משונה לגמרי.. הוא היה קר ומרוחק.. הוא הלך לעבודה ולא נתראה עד הלילה או עד מחר.. אני תוהה אם גילה סוד קטן שיש לי.. לפני יומיים זה היה ממש קרוב.. ואתמול גיליתי בהיסטוריית הגלישה שיש סיכוי גדול שהוא יודע הרבה יותר ממה שנדמה לי.. הייתי חייבת לשאול והוא הכחיש כל ידע בנושא.. אבל ההתנהגות של היום עשתה לי רגשות אשמה נוראיות..
מה דעתכם? מה עובר עליו? יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים? איך אני מוציאה ממנו מה עובר עליו? הוא לא מדבר.. ומשגע אותי..

Sefy

New member
הוא צריך ללמוד לדבר!

אם יש משהו שמטריד אותו, אפילו הקטן ביותר, אפילו אם זה בכלל לא קשור אל משהו שאת עשית, הוא צריך לדעת שמערכת יחסים תלויה בתקשורת. והוא לא ממש מנסה לתקשר איתך כשמשהו מטריד אותו. נוסף לכך, יש דבר שנקרא פרטיות, אפילו בין זוג חברים או נשואים, כל אחד צריך את המרחב שלו לדעתי, אחרת איך נתגעגע אם אנחנו לא יורדים מהורידים ?

את צריכה......./images/Emo41.gif

לשבת להסביר לו ולדבר איתו בדיוק כמו שאת עושה פה. ואם זה לא יצא כמו שתיכננת או שהוא יקבל את זה קשה אז זה יכול להיות רק לטובה! כי את אומרת בסוד שאת מחפשת את השקט שלך בזה באיזה שהוא מקום יש לך הרבה התפשרות כי את הפינות האלה את יכולה למצוא גם איתו ואם הוא אוהב אותך הוא יקבל כל דבר שתעשי והבנה והכלה זה הדבר הכי חשוב בקשר... זה הבסיס להכל! אני מקווה שעזרתי...

נעמייה

New member
לי זה נראה מוזר

גם השם שלך... גם השם של הבלוג שלך... והתוכן של שתי ההודעות שהעלית - גם הוא נראה לי מוזר. "הייתי ממש לחוצה.. לא נתתי לו להתקרב למחשב וכל שנייה בדקתי מה קורה"... לי נראה שאת חיה בפחד כל שניה לבדוק מה קורה... למחוק את ההסטוריה מהר מהר לפני שיגלה... - נורא מצטערת, אבל לי אלה לא נראים חיים טובים, זו לא נראית לי זוגיות טובה שאת בהיסטריה שמא הוא יגלה אותך ואת מה שבלבך.

נעמייה

New member
אה... ופתרונות...

אם את זקוקה לפרטיות, אל תגורו ביחד. אפשר לקיים מערכת יחסים גם בלי מגורים משותפים.
אם את מרגישה בודדה, תבדקי את זה עם עצמך ותטפלי בזה. בהצלחה

AlteX

New member
רק על עצמי לספר ידעתי...

אני אישית גם מאוד רוצה ומקווה שכאשר אמצא אהבה, בת הזוג שלי תהיה גם החברה הכי טובה שלי ולא יהיו ביניו שום סודות. כמובן שזה לא יקרה בן לילה, אבל אני רוצה שבסופו של דבר זה יקרה. המשך התגובה אלייך נובע מהרצון הזה שלי. אני לא חושב שהמצב שתארת הוא רצוי. יש כאן שתי בעיות (מבחינתי): 1. את מרגישה בדידות, למרות שאת בתוך קשר, ואת מרגישה צורך לפרוק דברים במקום עליו בן הזוג שלך לא אמור לדעת. אני לא חושב שזאת הדרך הנכונה לאושר ובמיוחד לא לזוגיות טובה. 2. הוא מתנהג מוזר, אך לא מסוגל להגיד לך מה הבעיה. שוב, מצביע על בעיה מסויימת בתקשורת ביניכם. עצה שלי (ואת לא חייבת לקבל אותה) היא שקודם כל תשבי עם עצמך ותנסי להבין עם עצמך למה את לא בוטחת בו, למה את לא מסוגלת לספר לו את הדברים שאת כותבת בבלוג שלך. מתוך ההבנה הזאת חפשי את הבעיה האמיתית שמפריעה לך וגורמת לך להרגיש בודדה, וכן את האומץ לדבר איתו על הבעיה הזאת. כיוון שגם הוא מתקשה לשתף אותך, שניכם בעצם בעמדת "חולשה" מסויימת, לכן את לא צריכה לגשת לנושא עם רגשות אשם. פשוט תביני שאת הנעשה לא ניתן להשיב, אבל ניתן לשפר את העתיד של הזוגיות שלכם ע"י דיבור ושיתוף במה שמפריע ונסיון לפתור את זה יחד.

למעלה