איך אפשר להוריד אחוזי שומן

Dandushit 24

New member
איך אפשר להוריד אחוזי שומן../images/Emo12.gif

אני במכון כושר כבר חצי שנה והגעתי למשקל היעד שלי והורדתי 4 קילו אבל לא היה שינוי באחוזי שומן אני גם ככה רזה מטר 168 ושוקלת עכשיו 51 קילו אבל לפי הטבלה אני באחוז שומן ממוצע אבל אני לא רוצה להוריד יותר אז מה כדאי לי לעשות?

oridoron77

New member
בצורה פשוטה../images/Emo13.gif

עושים זאת, לפי הספר (חוסך הרבה מאמצים מיותרים). 1. איך הגעת למסקנה שלא היה שינוי באחוז שומן? האם זה היה עפ"י מכשיר מדידה כלשהו? 2. אם נשים רגע את הטבלאות והספרים בצד, איך את מתארת את השביעות רצון שלך מהגוף שלך מבחינת יחס של מאסת שריר ומאסת שומן? אורי

Dandushit 24

New member
אני מרוצה../images/Emo13.gif

הרי הורדתי בדיוק מה שרציתי
ואני מרגישה מצויין - אני לא מבינה במסת שריר או שומן אני רק יודעת שאני נראית טוב ואני לא רוצה להרזות יותר. הרי גם ככה אני יחסית גבוהה אז לרדת מ50 קילו זה נשמע לי אבסורד כן לפי המדידות במכון כושר אני לא עולה או יורדת באחוזי השומן

oridoron77

New member
טוב מאוד

זה אכן אבסורד, מה שגם המכשירים האלה לא מדויקים כמו שנוטים לחשוב. בפועל יכול להיות שאת אפילו על אחוז שומן נמוך, והמכשיר לא יראה זאת (הכל שוב תלוי ביחסיות בין המאסה הרזה בגוף, למאסת השומן). בכל אופן, המצב הגופני שלך כיום יכול להיות מנוצל לחיזוק רכיבי כושר שלא חושבים עליהם תמיד: יציבות, זריזות, גמישות דינאמית, יכולת אתלטית וכו' וכו'... בקיצור, כל מה שחשבת פעם לנסות יהיה כרגע כזמן טוב לניסוי. כמו שאיתי הזכיר, תפריט תומך בהוצאה הקלורית היומית שלך (המורכב מחילוק נכון של שלושת אבות המזון + מקורות מזינים לאלו) שיתן דגש גם לקבלת ויטמינים ומינרלים (מומלץ לעשות בדיקת דם, ולראות אם ישנם חסרים כלשהם) הוא דבר שצריך להיות לך. בכל אופן בהצלחה וח"ח על שהגעת למצב שאת מרוצה בו אורי

הר ניר29

New member
נאמר כצורת ביטוי

תמשיכי להתאמן לפי תוכנית מסודרת עם שינוי עצימות, נפח ומחזורי מנוחה. ותקפידי על תפריט מאוזן מבחינה הרכב המזונות ומאזן קלורי נטרלי. כמות הקלוריות שאת מכניסה צריכה שווה להיות לזו שאת מוציאה. בהצלחה

למעלה