איך אפשר להוריד את הפרקים למחשב???

idanasor

New member
אממממממ.........

בימים חמישי עד שבת....
ובשביל שזה לא יהיה רק בימים אלה... רשמתי הודעה למטה.......איך אפשר להציל..... טוב נו נרשום מחדש..... אולי קצת ארוך... אבל זה בטוח 100% יציל את פיק אפ... פיק אפ בVOD מיום חמישי עד יום שבת בלילה... אז צריך לעשות משהו בקשה לזה... אני כבר עשיתי... היום אני בא לראות את הפרקים של פיק אפ... ופתאום יש תקלה ועוד פעם תקלה ועוד פעם תקלה ושוב ושוב... התקשרתי אליהם והם אומרים שלא יהיה וי או די היום.... ואני לא ראיתי במשך השבוע את הפרקים של פיק אפ-בשביל לא לראות את הפרסומות ולראות ברצף ביום חמישי,שישי, או שבת.... ואז אומרים לי שאין היום וי או די.... אז התחלתי כל כך לנזוף בהם......! ! ! אמרתי מה זאת אומרת שהיום זה לא יהיה?? מלא פיק אפ היה גם מחר וכל השבוע... אז לא היה אכפת לי והייתי רואה מחר... בקיצקצ... צעקתי עליהם ואמרתי להם מה הקטע שלהם שזה רק בסופי שבוע.... וחיכתי בהמתנה איזה 10 דקות בטלפון... אז הם אומרים לי... שאין מלא צפיות בפיק אפ... ולא מלא מתלוננים.... התחלתי כל כך להתעצבן... והיא הבטיחה לי שהיא תעביר את המסר שלי.... עכשיו איך אפשר להציל את פיק אפ???? נציגת הוט אמרה שלא מלא מתלוננים,נכון??? עכשיו כולםםםםםםםםםםםםםם.... להרים טלפונים ולהתקשר.....ולהתלונן....עכשיו.... 1800-206900 שיחת חינם מכל טלפון... אולי תחכו קצת זמן בהמתנה כי היום יום שבת.... אבל אנחנו יכולים להשפיע.........!!!! תצעקו ותגידו שרק יפתחו את הפורום של פיק ויראו כמה תלונות יש על -הוט-.. שכולם יתקשרו ויציפו אותם...... ותגידו שאם עכשיו יש תקלה,איך יהיה אפשר לראות פיק אפ? לחכות עד השבוע הבא????? בקיצקצ.......................... אתם יכולים להשפיע בגדול......... פיק אפ בידיים שלכם... עידן.

idanasor

New member
אהה..

והתכוונתי שתראי בVOD אבל.... רק בימים חמישי עד שבת ואפשר להציל את זה כפי שרשמתי...

למעלה