איך אפשר להיראות אופנתי אם אתה מקריח?

tikrin

New member
איך אפשר להיראות אופנתי אם אתה מקריח?

אני בן 30 , וכן, יש לי כבר קרחת קטנה באמצע הראש ובמפרצים. משיטוט באינטרנט , הבנתי שלהרבה מאוד אנשים פרופסיה לא עוזרת . ובנוסף יש לי גם הרבה תופעות לוואי. בעיקרון אני מגלח את הראש עם מכונת תספורת על רמה 1. בהנחה שאמשיך להקריח ( מה לעשות טסטוסטרון...) איך אני יכול להיראות אופנתי וסקסי גם אם אני מקריח? האם יש גברים אופנתיים וסקסיים עם קרחת? תודה

joinfoinc

New member
אפשר

לגלח את הראש במספר 0 ולשים כובע. כובע מצחייה יכול להיות מאוד אופנתי, אפשר לקחת חברה טובה ולצאת למסע קניות של קובעים. מניסיון כל דבר שהוא לא קובע הוא לא פיתרון מוצלח וקובע הוא האופנתי שבהתקרחות

../images/Emo45.gif אבל בכיוון מגבעות. היום יש כתבה

במוסף ידיעות על כובעים ( נשים וגברים ). בכלל היום קרחת זה סקסי - גם לזה היו מספר כתבות בעיתונות. ולעצם ההתקרחות - אין מה לעשות - בעיקר עניין תורשתי וטבעי אם כי ניתן לעשות השתלות שיער מקומיות או להשתמש בשיטות אחרות. אני לא הייתי ממליץ עליהם.

tikrin

New member
ובחור בן 30 עם קרחת וכובע זה לא פתטי?

אהלן ! בעיקרון אני חושב שזו התשובה הנכונה ביותר. אני לא מתכוון להילחם בקרחת - כי פשוט אין מה לעשות נגד זה , וזה נראה לי לגמרי מצחיק להלוות שיער או להתחיל להתבייש בקרחת.. כובע מצד אחד זה מגניב , מצד שני , זה נראה לי יותר לבני עשרה או 20+. או שזה רק לי נדמה? דבר שני , נגיד הולכים להצגה/אופרה/שמחה משפחתית (משהו מכובד) . האם עדיף עם/בלי כובע ? ואיזה כובע יאה למקרים כאלו ? תודה

לא פתטי בכלל

אני הייתי ממליצה ללכת לארועים בלי כובע אלא אם כן הוא חלק מאאוטפיט שלם.

קודם כל, קרחת זה סקסי. תשאל את וין דיזל

מעבר לזה, לא צריך להחביא אותה אלא לחיות איתה. לגלח את הראש כדי שלא תיראה מבוגר מגילך, להתלבש בצורה מחמיאה וקצת ביטחון עצמי.

Cardian

New member
קרחת זה לא סקסי

וון דיזל זה סקסי, ואפילו זה ממש לא נכון בעיני. נשירת שיער זה אינדיקטור לתזונה לא נכונה ו\או מידע תורשתי מבאס מצד האם. בכל אופן, זה מסמן על חולי מסויים. לחולי סרטן וזקנים יש קרחת, לא לאנשים צעירים. אך אל תדאג, גם אני מהמקריחים המוקדמים. אני בן 21 וקצת פחות מחצי ראש הלך. מה עושים? יש היום טיפולים די יעילים להתקרחות. הם לא עולים יותר מדי, חלקם במימון של קופת החולים, ופשוט מקווים לטוב. אפשר כמובן לגלח את הראש ולהחליט "שוברים את הכלים ולא משחקים", אבל כשאתה שם כובע, אתה לא עובד על אף אחד. זו דרך טובה "להחזיר" לטבע, כמו להכניס אגרוף לתוך קיר שדפק לך את האצבע הקטנה של הרגל. בהצלחה עם בעיית השיער, תמיר.

בוא נסכים ש"יש אנשים שחושבים שקרחת זה סקסי"

גם אם וין דיזל לא מזיז להם כלום, בסדר? באמת לא נעים לסבול מזה בגיל 21.5, אבל לא יודעת אם הייתי מתחייבת לטיפול תרופתי בניסיון להילחם במשהו שיקרה בשלב מסוים ממילא. אני מכירה בחורים שעושים את זה מגיל 18 ואחרים שפשוט גילחו את הראש וחיים עם זה. להגיד לך שיש שיטה אחת שבוודאות עדיפה על אחרת? לא, כל אחד ותסביכי השיער שלו. לטעמי האישי, ראש מגולח וביטחון עצמי עדיפים על בלורית וחרדה מהרגע שבו השיער ינשור.

eboy10

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וללכת עם כובע כל הזמן - לא, ממש לא. נשמע לי עדיף בהרבה לגלח את הראש, "להוציא את הקרחת מהארון", ולהסתובב ברחוב עם עוד אלפי קרחים מאשר להיות היחיד שלעולם לא מוריד את הכובע ולכולם ברור למה. ובכלל, מראה טוב וסקסי תלוי הרבה יותר בדברים שאתה כן שולט בהם כמו גוף ולבוש. השיער פחות משפיע.

tikrin

New member
איזה כובע יכול להיות יפה לגילי ?

ברור שאני לא אלך כל הזמן עם כובע, אבל אם בא פעם ב .. להיראות אופנתי כזה . איזה כובע יכול להיות יפה? וכשהולכים למקומות מכובדים איזה כובע מתאים ? דבר נוסף, יש לי שיער עדיין, האם כדאי לעשות שהראש נראה ממש חלק (כמו נזיר) או להשאיר זיפים על הראש?

שהולכים למקומות מכובדים לא לוקחים כובע.

מקומות מכובדים, ואני מדבר על מקומות עבודה למיניהם, דוגלים ברוב בגישות שמרניות יותר. כובעים היום זה יותר אופנת רחוב ולא אופנה כפי שהיתה נחשבת פעם - במחצית של המאה הקודמת, כאופנת לבוש סטנדרטי ליום יום. אתה לא יכול לבוא לפגישות במקומות העבודה עם מגבעת או עם קסקט אלא אם כן אתה עובד בתחום המקצועות החופשיים שקשורים איך שהוא לתחום החופשי או האומנותי. אתה צריך להאמין שיקבלו אותך כפי שאתה בגלל האשיות , אולי קצת בגלל הביגוד המתאים איתו באת לפגישה ובאמת לא יעלו בשיקלול לטוב או לרע אם יש לך קרחת, חלקית או מלאה, או אם אתה בשיער ארוך.

אם כך - בהחלט. זה אופנתי לבוא בכובע ( מגבעת )

אם אתה מתל אביב או מהאיזור - כנס לחנות ברנדיס בקניון רמת אביב או IN7 בבן יהודה ותראה איזה כובעים אופנתיים יש. הם מחזיקים שם את כובעי GOORIN- ראה קולקציה שלהם.

למעלה