איך אפשר להעביר קבצי תמונה

mamonako

New member
איך אפשר להעביר קבצי תמונה

איך אפשר להעביר קבצי תמונה מכרטיס הזיכרון של מצלמת SONY לפאלם LD ? האם יש מתאם מכרטיס זיכרון סוני ל כרטיס הפאלם ?

mamonako

New member
המשך

האם יש דרך יצירתית והכל כמובן ללא מחשב שולחני או נייד .

Galw1

New member
הצעה...

צריך 2 דברים: - קורא כרטיסים שיודע לקבל את 2 סוגי הכרטיסים בהם אתה משתמש. - כל מכשיר בעל USB-HOST (נגן וידאו/MP3,מחשב כף יד וכו') ויכולת אגירת קבצים בפורמט בו אתנ משתמש. חבר את קורא הכרטיסים למכשיר הכנס את כרטיס הזכרון של סוני, הורד אלו את הקבצים הרלוונטים. הוצא את הכרטיס והכנס את הכרטיס אליו אתה רוצה להוריד את התמונות ןהעתק אליו את התמונות. נראה לי שלא צריך לפרט יותר.... לא יותר פשוט למצוא מחשב?

mamonako

New member
מצטער- אבל לא מבין.

האם אתה ממליץ לי לרכוש מוצר מסויים ? איפה ניתן לרכוש המוצר ? מה שם המוצר שיכול לעזור לי ? מה זה קורא כרטיסים ? מה זה USB-HOST ? יש לי LD אשמח לעזרה תודה מראש

rogalach

New member
כן, צריך לרכוש

אתה פשוט צריך לרכוש "קורא כרטיסים" אפשר למצוא אותו באתר zap.co.il במחירים זולים במיוחד והוא מאוד משמש. רק לפני שרוכשים, צריך לשים לב שאכן הוא קורא את שני סוגי הכרטיסים. אחרי הרכישה, אתה פשוט מכניס את שני הכרטיסים לקורא ומעביר מאיפה שאתה רוצה, לאן שאתה רוצה. זה מאוד פשוט. קורא כרטיסים, מתחיל בערך במחיר של 45 ש"ח. בהצלחה!

mamonako

New member
קורא הכרטיסים צריך להיות מחובר

למחשב ? או לפאלם ?

splashy

New member
למחשב. יש צורך במכשיר תומך USB

HOST ע"מ לחבר ישירות למכשיר וגם אז זה לא תמיד עובד כי לא תמיד יש תמיכה בכל המכשירים. USB HOST לשאלתך זה חיבור במכשיר המאפשר לחבר אליו ישירות מצלמות דיגיטליות, קוראי כרטיסים וכל מיני מכשירים עם חיבור USB. כיום אאל"ט אין פאלם התומך ב-USB HOST. לי יש נגן MP3 של iAudio (דגם X5) עם USB HOST ואני מורידה אליו תמונות ישירות מהמצלמות שלי, זה מאוד נוח. ל-LD אין USB HOST כך שאי אפשר לחבר אליו קורא כרטיסים או מצלמה. איך שאני רואה את זה, יש לך שתי אופציות. אם אתה לא רוצה להשתמש במחשב/לפטופ.. או להחליף מצלמה לכזו שמשתמשת ב-SD או לקנות מכשיר כמו ה-iAudio X5/Cowon A2 הכולל USB HOST. כמובן גם אז יש לוודא שהמכשיר אכן תומך במצלמה שלך.

למעלה