איך אפשר להעריץ אנטישמית?

swewa

New member
הנה זה מתחיל שוב...

איך אפשר להמשיך עם זה?! היא כבר לפני שנים יצאה בהצהרה שזו רק שמועה אכזרית שיצרו עליה... ואפילו יש לה כמה אנשים נראה לי האמרגן או משהו שהם יהודיים אז למה סתם להמשיך ולהכפיש את שמה! תפסיקו להאמין לרכילויות ויותר לשמוע את השירים שלה!

12ShakirA12

New member

האמרגן והעורך דין אם אינני טועה... שניהם יהודיים
.. וחוץ מזה.. למה לה להגיד דברים כאלו ולהרוס לעצמה את הקריירה

swewa

New member
בדיוק מה שחשבתי שגם עורך הדין

בכל מקרה לצערי אני אומרת את זה בפעם האלף: לצערנו זאת לא הפעם הראשונה ולא הפעם האחרונה שנסביר את זה
לדעתי צריך לרשום בדף הראשי של הפורום או לעשות מאמר משלנו שנביא עובדות או משהו כזה שאנשים יותר ישימו
, לא יודעת.

swewa

New member
בכלל לא../images/Emo70.gif

שמועות לא צצות סתם ככה!? כל יום אני שומעת סתם שמועה! את חושבת שזה קשה!? אני יכולה להגיד משהו על מפורסם שאני שונאת ולהתחיל להעביר את זה וכבר בסוף השבוע זה יפורסם אז לא צריך להאמין לא כל מה שזז ולהיות כזה פתי

pringles1

New member
וחוצמזה יש 93620485 גירסאות...

לשמועה הזו אז ככה שזה כבר מראה שזה לא אמיתי וזה סתם חרטא! דוגרי נמאס כבר...

12ShakirA12

New member
אשכרה ככה.....

יש איזה עשרת אלפים גרסאות ל"שמועה" הזאת...... חלאס להאמין לכל שמועה שטותית שאומרים......
והקטלנית האמיתית.. אם לא מתאים לך להיות פה.. אף אחד לא מחזיק אותך בכוח..

AlanShkr

New member
קודם-כל: את נכנסת לפה לפני כמה

חודשים ואמרת את אותו דבר!!! אפילו לא הסתכלת על התגובות, אז הנה מה שכתבתי לפני כמה חודשים: זה היה סתם שמועה, וכמובן שאתה מאמין לזה, אתה ישראלי טיפוסי, לך זה יותר קל להאמין שמישהו ערבי שונא אותנו מאשר אוהב אותנו, אבל אולי זה יהיה הפתעה בישבילך אבל: היא כן אוהבת אותנו!! 1) המנהל שלה יהודי 2) העורך דין שלה יהודי 3) איש העסקים שלה יהודי 4) בדי-וי-די החדש שלה היא אומרת שהיא תכננה לבוא ולהופיע פה אבל היה פיגוע. 5) יש לי כתבה עליה שאומר שהיא מאוד אוהבת לקרוא ועכשיו היא לומדת על ישראל אז אולי אתה זה שצריך לקרוא? כי באינטרנת יש גם כתבות שאומרות שהיא לא אנטישמית. אבל כמובן זה יותר קל להאמין שמישהו ערבי שונא אותנו מאשר אוהב אותנו. ----- ופלוס: אני יודע המון אנשים מלבנון, והם יודעים שאני מפה, ואין להם בעיה עם זה.

למעלה