משתמשים בשמנת צמחית לבישול (של אלפרו/ולסויה) במקום השמנת המתוקה, את השמנת החמוצה אפשר להשמיט לגמרי (אני לא מבינה מה היא בכלל עושה שם, נראית לי מיותרת בעליל).
ולמעלה מפזרים גבינ"צ טבעונית מכל סוג שאוהבים - קנוי או ביתי.
ביצה לא צריך.. אם את רוצה שזה יצא יציב כך שיהיה אפשר לחתוך ולהגיש, פשוט תשתמשי באטריות רחבות במקום בפנה, ותבשלי אותן יותר מהדרוש, שיהיו קצת עיסתיות כאלה (זה ישחרר מהן עמילנים שמדביקים, ובאפייה זה כבר יתייבש חזרה).