איך אפשר להפוך מנה כזאת לטבעונית?

ladybug6

New member
לא בעיה בכלל -

משתמשים בשמנת צמחית לבישול (של אלפרו/ולסויה) במקום השמנת המתוקה, את השמנת החמוצה אפשר להשמיט לגמרי (אני לא מבינה מה היא בכלל עושה שם, נראית לי מיותרת בעליל).
ולמעלה מפזרים גבינ"צ טבעונית מכל סוג שאוהבים - קנוי או ביתי.
ביצה לא צריך.. אם את רוצה שזה יצא יציב כך שיהיה אפשר לחתוך ולהגיש, פשוט תשתמשי באטריות רחבות במקום בפנה, ותבשלי אותן יותר מהדרוש, שיהיו קצת עיסתיות כאלה (זה ישחרר מהן עמילנים שמדביקים, ובאפייה זה כבר יתייבש חזרה).
 

גםאני5

New member


 

גםאני5

New member
מאפה פסטה-פיצה

אמא שלי היתה מכינה כאלה בילדותנו ולא זכורים לי שם מאכלי חלב כלל וכלל
(אמא שלי לא נוגעת במוצרי חלב)
 

גםאני5

New member
אם כי יש סיכוי שהזיתים היו בפנוכו

בכל אופן זו היתה עיסה מוצקה, ממש כמו פשטידה.
 
למעלה