איך אפשר להפנות בקשה לכתב לעיניני צרכנות ?

eli bar lev

New member
איך אפשר להפנות בקשה לכתב לעיניני צרכנות ?

באחד מערוצי הטלוויזיה? אני חושב שיש נושא שראוי לדבר עליו- זה פרסום שנתקלתי בו בימים האחרונים: נגד פולקסווגן ואפילו לא מנסים להסתיר את זה. תראו: כמו טוארג רק עם מנוע כמו טוארג רק סוחב בעליה כמו טוארג רק לא מכוער כמו טוארג רק טוב בשטח בקיצור, העניין לדעתי הוא הרמה הנמוכה וזלזול בצרכן. לפרסומאים בארץ נגמרו הרעיונות כבר מזמן (לא שאי פעם היו להם) והם התחילו פשוט לרדת אחד על השני. בחו"ל לא הייתם רואים כזה קמפיין. פשוט בושה. אם אני הייתי פולקסווגן הייתי תובע את האמ-אמא שלהם בבית משפט.

gadgad0

New member
שיעור קצר בהיסטוריה, אם יורשה לי:

ב-1933 פנה אדולף היטלר לפרדיננד פורש וביקש ממנו לייצר מכונית זולה המיועדת למעמד הפועלים. למיזם קרא היטלר "פולקסוואגן" ("מכונית העם" בגרמנית). כך נולדה פולקסוואגן. ומכאן נובעת סתם שאלה: לא מצאת לך נושא אחר להיעלב ממנו אלא פגיעה לכאורה בשמה הטוב של פולקסוואגן? אם היה מדובר באיזה יוסי כהן מקריית חיים נגיד, שנעלב, ואתה דורש את עלבונו, ניחא. אבל לדרוש את עלבונו של אחד הקונצרנים הגדולים בעולם, ועוד אחד שנוסד בידיו של הפיהרר בכבודו ובעצמו? אין לי שום כוונה להעליב או לפגוע בכך, אבל בחייך?!

eli bar lev

New member
לא קשור

הפרסומת הזאת היתה מבחינתי הקש ששבר את גב הגמל. אתה הלכת רחוק מידי...

gadgad0

New member
... לקמפיין הנגטיבי אחראית פולקסווגן בעצמה...

(הם מפרסמים כך את הפולקסווגן טיגואן החדשה).

eli bar lev

New member
מה? מאיפה אתה יודע?

למה שהם יעשו דבר כזה? לא נשמע לי הגיוני, אולי אתה מהמתחרים שעומדים מאחורי הפרסומת בכלל?

יאללה איזה אאוטינג יש בהודעה מעלי...

אכלת אותה גדי, עלה עליך הבחור..ואתה לא הרגשת עלה עליך הבחור..הוא התגנב מאחורה כמו אביעד קיסוס עלה עליך הבחור..אני מקווה שלא כאב לך

gadgad0

New member
זה מופיע בידיעה יפה אתמול (19.3) ב"כלכליסט"

ואגב, הוא לא סתם עלה עליי, הבחור. הוא פשוט דרס והרג אותי - כמו שעשה בזמנו עו"ד קלגסבלד (עם ה"פולקסווגן טוארג" שלו) לאמא ולילד שלה שישבו בפיאט בצומת.

eli bar lev

New member
אז לידיעתך...זה הוכחש ע"י פולקסווגן והיום בגל

בגל"צ אמרו שהשמועות הם ששברולט עומדים מאחורי הפרסום! נראה לך שהם ירדו ככה על רכב הדגל שלהם? נו באמת

eli bar lev

New member
מה? בכל אופן...מעדכן גם אותך-

היום בגל"צ לפני שעה בדיוק דיברו על זה ששברולט עומדת מאחורי הפרסום וכבר אתמול פולקסווגן הכחישו שזה הם, זה הרי ברור שזה לא הם, מה הקטע? למה שהם יעשו דבר כזה? ירדו על עצמם? על רכב הדגל שלהם? זה שקוף כמו שיש עכשיו שמש בחוץ שזה מתחרים!

eli bar lev

New member
לכל הספקנים - בנושא פרסומת נגד טוארג

מה שהיה בכלכליסט אתמול זה בולשיט! אל תאכלו את זה! היום בגל"צ דיברו על זה ששברולט עומדים מאחורי זה ולי זה היה ברור מההתחלה שמדובר במתחרים חסרי מעוף! אז לתשומת ליבכם...בוא נתעלם פשוט מהפרסומת! טוארג זה אחלה רכב ושיפסיקו לעבוד עליכם!

איך זה שברולט?

ההשקה של השברולט צפויה בתחילת 2009 ,ההשקה של הטיגואן בשבוע הקרוב. אז מה יותר הגיוני? וחוץ מזה איך אפשר לטעון דברים כאלה נגד הטוארג? מי יעיז להשמיץ כזה? אלא אם כן זה ציטוט ממבחן רכב שנעשה ואני לא נתקלתי באחד כזה ובטח לא בהיקף ההאשמות כנגד הטוארג.

eli bar lev

New member
אז איך אתה מסביר

את הדיון שהיה בגלגל"צ ? ויכול להיות ששברולט הקדימו את ההשקה או משהו בסגנון או שוב- שזה מתחרה אחר, אבל ממש דיברו על בגלגל"צ ונראה לי שלא סתם... ואין לי מושג למה הם באים עם משפטים כאלה, זה ממש מראה על חוסר הבנה ולכן המסקנה הראשונית שלי היתה שאלו מתחרים

gadgad0

New member
קרא "גלובס" מהיום, טפח לעצמך על המצח

ותגיד מאה פעם: איך עבדו עליי! איך עבדו עלי! איך עבדו עליי!

eli bar lev

New member
לא חושב שעבדו עלי

אני כן חושב שלא כל מה שכותבים נכון, מה משרד הפרסום שלהם יעשה משהו בלי אישור? עובדה שהם רוצים לעתור לביהמ"ש! לדעתי זאת סתם שמועה זדונית

למעלה