אריאלה פיקסלר אלון
New member
איך אפשר להרוס שיר ../images/Emo190.gif
ראיתי כעת בערוץ ג'טיקס את השיר :"ממריאים" בביצוע ה"יפיופים" שנבחרו ל"ככב" ב"מחזמר" ה.... [אני שומרת על לשון נקיה, כן?...] "היי סקול מיוזיקל עאלק- הישראלי" ותשמעו.....
שני דבילים עומדים ומזייפים על הבמה והאמרגנים עוד חושבים שנשלם כסף על כרטיס, אה?... פשייי... אחלה מטרות יש להם לאינטליגנטים. זיופים, חוסר כשרון בריקוד, מופע רדוד ולא סוחף והכי מדהים שהם לקחו חלקים מהסרט המקורי באנגלית ושתלו אותם בשיר מהמופע. בזיון כזה מזמן לא ראיתי. אם זה היה ברמה , הייתי מפרגנת, אבל זה תאם בדיוק לציפיות שלי. חבל על הכסף ומומלץ רק למזוכיסטים.... אני שומעת כעת את המקור,של גילת ,ואני אוכלת את עצמי... איך יכולים להרוס שיר !!! כל כך עצוב. וככה בשביל הכיף : מי שאין לו את הסינגל של "ממריאים" בביצוע המקורי והמושלם של גילתי ויראה פעילות והשתתפות כאן בפורום במשך הימים הקרובים יקבל את הסינגל מתנה ממני . ולמה זה? סתם כי בא לי וסתם כי אני נורא טובה [אל תאמינו לזה כמובן., רק בא לי ..
] אז קדימה... אני רוצה לראות שמות ונתחיל בשאלה: מה דעתכם על המופע המדובר ? כל דיעה מתקבלת, כן? אני לא מכריחה אתכם לחשוב כמוני ואני מכבדת כל דיעה. אז ככה: מי ראה את השיר? מה אתם חושבים עליו ומה הצפי שלכם להצלחה/ כשלון המופע ? יאללה... בא לי לשמוע את דעתכם.
ראיתי כעת בערוץ ג'טיקס את השיר :"ממריאים" בביצוע ה"יפיופים" שנבחרו ל"ככב" ב"מחזמר" ה.... [אני שומרת על לשון נקיה, כן?...] "היי סקול מיוזיקל עאלק- הישראלי" ותשמעו.....