איך אפשר להרוס שיר

איך אפשר להרוס שיר ../images/Emo190.gif

ראיתי כעת בערוץ ג'טיקס את השיר :"ממריאים" בביצוע ה"יפיופים" שנבחרו ל"ככב" ב"מחזמר" ה.... [אני שומרת על לשון נקיה, כן?...] "היי סקול מיוזיקל עאלק- הישראלי" ותשמעו.....
שני דבילים עומדים ומזייפים על הבמה והאמרגנים עוד חושבים שנשלם כסף על כרטיס, אה?... פשייי... אחלה מטרות יש להם לאינטליגנטים. זיופים, חוסר כשרון בריקוד, מופע רדוד ולא סוחף והכי מדהים שהם לקחו חלקים מהסרט המקורי באנגלית ושתלו אותם בשיר מהמופע. בזיון כזה מזמן לא ראיתי. אם זה היה ברמה , הייתי מפרגנת, אבל זה תאם בדיוק לציפיות שלי. חבל על הכסף ומומלץ רק למזוכיסטים.... אני שומעת כעת את המקור,של גילת ,ואני אוכלת את עצמי... איך יכולים להרוס שיר !!! כל כך עצוב. וככה בשביל הכיף : מי שאין לו את הסינגל של "ממריאים" בביצוע המקורי והמושלם של גילתי ויראה פעילות והשתתפות כאן בפורום במשך הימים הקרובים יקבל את הסינגל מתנה ממני . ולמה זה? סתם כי בא לי וסתם כי אני נורא טובה [אל תאמינו לזה כמובן., רק בא לי ..
] אז קדימה... אני רוצה לראות שמות ונתחיל בשאלה: מה דעתכם על המופע המדובר ? כל דיעה מתקבלת, כן? אני לא מכריחה אתכם לחשוב כמוני ואני מכבדת כל דיעה. אז ככה: מי ראה את השיר? מה אתם חושבים עליו ומה הצפי שלכם להצלחה/ כשלון המופע ? יאללה... בא לי לשמוע את דעתכם.

לילו BD

New member
מסכימה !

לא ראיתי את הקליפ ממראים בביצוע שלהם אבל אני בטוחה שזה לא נשמע טוב בכלל ! ולמה הם לא משאירים את הביצוע של גילת? למרות שלא שמעתי את הביצוע של ה"יפיופים" אין מקום לספק שהביצוע של גילת הרבה יותר יפה !! מה אני חושבת על המופע ? שהוא בכלל לא ברמה
ויודעים מה ? מזל שגילת לא מופיעה שם
הם חושבים שאנחנו רדודים? ולא מבחינים שהמופע עלוב ? אין בעיה - נראה להם שאנחנו לא נשלם כסף על מופע דבילי >< הם רוצים מלחמה ? הם יקבלו אותה
משפט יפה :)

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifמההההההההההההה?

אני לא ראיתי!
בטח יהיה לפני/אחרי HSM2 היום [19:45 למעוניינים]

ראיתי לא את הקליפ

אבל איך הם שרים את זה ברוקדים למען ילדי הזהב אמנם הם דומים לשחקנים האמיתיים אבל כנראה האחראים מעדיף חיקוי זול ולא משהו חדש אבל איכותי

אפילו לא 1.90? ../images/Emo3.gif

המצב של מחזות זמר בארץ ברצפה.... אפילו למחיר של גלידה במקדונלד'ס הוא לא שווה
.

SIash

New member
מהה זההה?!!!!

הרסו את השיר שלי?! שיר המאה... מממריאיםם השיר הכי טוב בעולםם (וגם של גילתי)! אני עכשיו פותח ג'טיקס.. גרר אני חייב לראות את זה!!

אתה לא מבין! ממש הרסו !

הזמרת היא לא זמרת [אלו ששרות באמבטיה ומנפצות זגוגיות נשמעות טוב יותר] הבחור חביב, אך לא מצליח למשוך את השיר [הם הפכו את זה עאלק לדואט] והריקוד.... ישר לרוקדים עם אפסים. פחחחחח... אבל גדול !

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה פשוט בדיחה גרועה ועלובה.. כמו תמיד את יודעת לנסח הכל בצורה מדויקת.... [אני יודעת שלא הייתי פה הרבה,לא לסקול אותי פשוט אני לא כ"כ אוהבת לכתוב בפורומים. זה ממש נדיר לראות אותי כותבת בפורומים..]

טלטלונת יפה שלי !

אני האחרונה שאסקול אותך. לכאן מגיעים באהבה ולא כי מישהו מכריח אותך. בכל אופן התגעגעתי אליך מאוד בובה. איך את? ספרי, שתפי !

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gifאני בתקופה ממש ממש טובה בחיים שלי

ואני סוף סוף עומדת להגשים כמה מהחלומות שלי..

אוייי ../images/Emo10.gif

הייתה לי הרגשה שייצא ככה.. הרי מי יכול לשיר את "ממריאים" יותר טוב מגילת? עדיין לא שמעתי את זה, מסרקן אותי לשמוע את ההרס
יש לי הרגשה חזקה לכישלון של זה, נקווה שכך יהיה

OoO gali OoO

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo126.gif מסכימה ../images/Emo45.gif

אבל..אני חושבת שהמופע יהיה הצלחה, בגלל שאנשים חושבים שזה כמו המקורי.. רק השם נשמע מלהיב
אבל בתכלס,זה סתם חיקוי לא מוצלח

למעלה