איך אפשר להתחבר לעצמך?

lana24

New member
איך אפשר להתחבר לעצמך?

אני מרגישה לא מחוברת לעצמי וכמה שאני מנסה להבין את עצמי אני לא מצליחה
מה הדרך הכי טובה להתחלה להתחבר ולהסתכל פנימה?

lana24

New member
בזמן האחרון הייתי כל כך עסוקה שלא עצרתי לרגע

לחשוב על עצמי ומה אני רוצה O: איזו טעות

רותי 11

New member
הדרך הטובה ביותר אם אין זמן כפי שאני

מבינה ממך זה להקשיב לגוף ולשים לב
לצירופי מקרים לשים לב למה שאומרים
לך מסביב והכי חשוב לשים לב מה את
אומרת לאחרים כי זה קודם כל מכוון אליך

lana24

New member
הגוף שלי עייף

ולרוב אני לא שמה לב לשום דבר. רק ללחץ שיש מסביבי שמוציא אותי מריכוז

lana24

New member
אני ארחיב טיפה

עד לפני חודשיים הייתי נורא שמחה ובשמיים למדתי איך להשאער אופטימית כל לילה הייתי מתפללת לפני שינה והרגשתי שזה עוזר
אני מרגישה שמשהו השתנה. אני קמה עם מועקה בלב שלא ברורה לי ואני מנסה להשתחרר ממנה
יש המון פחדים מהעתיד, לחץ כלכלי בבית ומערכת יחסים שאני לא בטוחה בה ודברים כאלה שמוציאים אותי מריכוז. אוז אני שואלת את עצמי "איפה האני שהייתי לפני חודשיים בלבד?" אני מרגישה מחנק בגרון ולא יודעת איך לשחרר אותו ולנשום עמוק אני מבולבלת וקשה לי להבין מה אני רוצה ולאן אני הולכת.
בגלל זה באה השאלה איך ללמוד על עצמי. אולי באמת כדאי להתחיל שוב לדבר אל עצמי לפני שינה ולדבר אל הישויות?
הייתי מדמיינת כדור ענק של אור שעוטף אותי שמחובר לכדור אחר שמרחף מעליי ואז אומרת את התפילה שלי..

היי לנה

מה שתיארת שעשית הוא פחות או יותר התחברות לעצמך.
ולדעתי האיזון שהגעת אליו היה רק רגעי ולא למדת עדיין מה הביא אותך לאיזון הזה (איזו מחשבה/איזו הרגשה..). כלומר האיזון היה יותר תלוי מחשבה לרגע ופחות פעולה.
דיבור לפני השינה טוב יותר כדי לשמור על מצבי רוח טובים לקראת היום למחרת. נסי לתרגל מדיטציות במהלך היום, כך שיהיה לך יותר סיכוי לפעולה בעקבותיהם.

הייתי ממליצה לך לערוך רשימה של דברים שאת מאושרת כשאת עושה אותם ומנגד רשימה של הדברים שגורמים לך לסגירות או עצב. כל דבר שהוא. בד"כ אלה דברים פשוטים.
כשתסיימי, הביטי ברשימה, ותראי מה מנעת מעצמך בזמן האחרון, מה את לא מאפשרת לעצמך, והתחילי לאפשר לעצמך דברים אלה וכך להכיר את עצמך טוב יותר.

lana24

New member
תודה רבה 3>

אנסה להתחבר
אני מאמינה שאחרי שבוע של אימון עם עצמי יהיה לי יותר קל

רותי 11

New member
פשוט ויתרת על עצמך ולכן

התחילה המועקה - תמשיכי לעטוף את עצמך
באור זה נותן לך אנרגיות של כוח ואהבה
אל תוותרי על הדברים הקטנים האלה

lana24

New member
אחרי מקלחת טובה

נתתי למים לשטוף הכל
וחשבתי בתוך עצמי מה עשיתי בפעמים קודמות בהם התחילה המועקה ומצאתי- התרכזתי בדברים הטןבים ושמרתי על אמונה ואופטימיות.
הבנתי שוב שאני לא לבד גם במובן הארצי וגם ברוחני. שתמיד יש שם מישהו שעוזר.
יש לי את הכוח לשנות את הדברים שלא כל כך טובים לי. שוב הבנתי שהכל לטובה. ועצם הנפילה הקטנה הזאת היא עוד דרך להזכיר לעצמי לשמור על אמונה ואופטימיות.
לא חסר לי דבר- יש לי אנשים מסביב שגם אם לא אומרם מה שהם מרגישים הם אוהבים. יש לי עבודה ופרנסה.
אסור לי להתרכז או לקחת אחריות על בעיות של אחרים- הרי זה שיעורים שהם בלבד צריכים לעבור.
חשבתי על הסימנים שניתנו לי בזמן האחרון- הקשר שלי עם החבר הוא כנראה לא הקשר שצריך להיות לי כרגע.. לגבי הקריירה שלי באיפור מקצועי- אתמול איפרתי חברה, אחות ואמא לבת מצווה והיו מרוצות ושילמו לי על זה, זה אומר שהקריירה בדרך הנכונה.
יש לי אפשרות לקנות לעצמי דברים, בגדים ואוכל- זה אומר שלא חסר לי דבר ועבודה קשה ואמונה משתלמים בסוף.
יש לי משפחה (אמנם קצת מצומצמת) שהיא אוהבת ואני יודעת שהם שם גם כשכל אחד עובר את הדברים שלו
ואני יודעת שיש מלאכים ואלוהים ששומרים עליי ואני רק יכולה להודות להם ולהמשיך בדרך הישר אל הגשמה עצמית :)
תודה לכם שעזרתם לי למצוא דרך

lana24

New member
זה יהיה קצת קשה

אבל כמו שרותי אומרת "המוח הוא שריר שצריך לאמן"

רותי 11

New member
כל הכבוד מאמי ולהיות תמיד מרוכזת

בדברים הטובים שיש לך בחיים ויש לך הרבה
ככה זה ישאיר אותך על הקו האופטימי

למעלה