איך אפשר להתקרב .

שוקולתה

New member
איך אפשר להתקרב .

אנכנו נשואים הרבה שנים. והאמת אפשר לומאר שעם אני מיסתכלת מהצד. ורק אחרי שמישהי העירה לי . מה תעשו כשהילדים היתחתנו. עם מי תדברי. ועל מה נדבר.כי ניראה לי שאין לנו מלבד מין, שום קשר של שיחות. כל הנושאים שלנו. זה רק על הילדים. מה היא עשתה. ומה זאת עשתה. ומה להגיד לילדה הכל הכל סביב הילדים.בעלי מגיע עייף נירדם בסלון. אז אני ניכנסת למחשב או רואה טלויזיה. וגם לא אכפת לי ללכת לישון. אפילו בלי סקס. כי תמיד לא בא לי. ועם תמיד נתתי זה רק בגלל שהוא צריך. פשוט אני מרגישה שגם הוא בזמן האחרון מרוב שיש לנו כל מיני בעיות עם זה מבכינה כספית. עם זה בגלל הילדים. או מבכינה תיפקודית. הכל ניהיה ככה. איך אני יכולה לשנות את צורת ההתנהגות שלי. לחיובי במקום כל דבר שלילי. אני רק מקטרת לא כל מיני דברים. ואני חסרת מנוחה באי שקט. למרות שאני מטפלת בעצמי בגלל מצב בריאותי. לכן לפחות היתי רוצה לדעת ולקבל טיפים. כי אף פעם לא הראתי לא אהבה. למרות שגם הוא מלבד במיטה, שום קשר לא אומר לי במילים. רק במעשים. אני אומרת אולי פעם היתי אוהבת אותו. והיום לא יודעת יתכן שנישחקתי. למרות שהוא טומך בי מאוד מאוד, אבל גם בעיקבות המצב שלי. הוא היום גם עצבני מאוד, מיתנהג לא יפה.מעליב פוגע ליד הילדים והיום אני לא מוכנה לקבל את הצורת דיבור שלו.

שלום לך, ברוכה הבאה אלינו

האם שניכם שותפים לרצון לחדש את החיבור ביניכם? להכניס נושאים משותפים לחיי הנישואין שלכם ולהתקרב מחדש? כי אם כן, יש בוודאי הרבה אפשרויות לעשות זאת. החל מלהחליט על זמן שבועי שאתם מקדישים לעצמכם, וכלה בללכת לקורס בתקשורת מקרבת או בנושא אחר שיכול להכניס קצת רעננות ליחסים שלכם. נדמה לי שהשלב הראשון הוא לברר האם הוא שותף להרגשה שלך. מה את אומרת?

שוקולתה

New member
תודה רבה לך שענית לי.

בקשר עים מוכן לבוא לקראתי כן בהחלט. אבל לשלם כסף לתקשורת או משהו הוא לא ירצה. ולי זה מפריע.מה עוד אפשר כדי להתקרב. קשה לי מאוד אני. מרגישה סגורה וכאילו הוא לא בעלי. מוזר לך ישמע. אבל לא יודעת.

ממש לא מוזר

אני שומעת מהרבה מאוד אנשים על כך שהם מתרחקים מבני-הזוג שלהם. לפעמים זה על הרקע של חילוקי דעות, אבל הרבה פעמים זה ניכור הדרגתי שמגיע עם שנים של חיים זוגיים שלא טופחו ולא דובר על כך. לאט לאט כל אחד מבני הזוג מוצא לעצמו חיים משלו והמרחק ביניהם נעשה גדול יותר ויותר. אם אתם רוצים ליצור התקרבות ביניכם ויש רצון של שניכם לכך - אפשר להתחיל בבילוי משותף ובלהיזכר מה בקשר היה לכם כיף כשהתחיל. להתקרב בכל דרך שמתאימה לשניכם ולעשות זאת מדי שבוע, ולא אחת להרבה זמן. מה את אומרת?

למעלה