איך אפשר לזהות לוחם בסיירת מטכל או

רפאל 17

New member
זיהוי שייטת ומטכל

שייטת- לובשים כומתה כחולה ומדים של חיל הים, ובעלי הסיכה של השייטת. מטכ``ל- לובשים כומתה אדומה, בלי סיכה, ועם עוד משהו בבגד שמייחד אותם משאר האדומים. רפאל

ginzburg

New member
שאלה בקשר למטכל

יש להם נעליים אדומות? ונכון הכומתה שלהם קצת יותר כהה?

רפאל 17

New member
יש להם נעליים אדומות,

ועל העניין של הכומתה אין לי מושג, אבל לא נראה לי רפאל

ginzburg

New member
כי נראה לי שראיתי אתמול כמה

יש להם גם אקדח נכון? והכומתה קצת יותר כהה מצנחנים נראה לי...

רפאל 17

New member
כן, יש להם גם אקדח, ובקשר לכומתה

אין לי מושג.... חשוב לציין שהסיכוי לראות אותך מחוץ לאזור של בסיס סירקין קטן ביותר:)), שם ראית אותם? רפאל

ginzburg

New member
לא האמת היא ש...

אני גר בשוהם והם מתאמנים גם במתקן אדם וזה קרוב מאוד מאוד לשוהם אז בערב הם באו לקנות אוכל יכול להיות שהיה להם חופש או משהו קיצר שאלנו אותם אם הם צנחנים והם אמרו שלא ולא רצו להגיד מה הם וגם לא היה להם סיכה ולא תג לא כלום רק נעליים אדומות כומתה אדומה קצת כהה ואקדח נרה לי ש FN אבל לא בטוח

רפאל 17

New member
יש סיכוי לא רע שאתה צודק, כי

המסלוליסטים של מטכ``ל מסיימים בימים אלא את אימון הלוט``ר שלהם... נראה לי שזה ב``ש, מצטער:) רפאל

הכומתה וסיירת מטכ``ל

הי מה המצב? ככה- אין להם אקדחים כפק``ל, זה לא נכון. אם היו שם חברה בלי רובים (רק אקדחים) הם היו ללא ספק מדריכים במתקן אדם, וסבירות גבוה שהם גם היו קצינים. אפשר לזהות אותם (חוץ ממסלוליסטים) לפי התג על הכתף, שהוא התג של היחידה שהם מסופחים אליה. ככה גם לחיילים של מתקן אדם. חניכים במתקן אפשר לזהות ע``פ תגיות (לפחות ב``זמני`` זה היה ככה) על הכותפות. בעניין הכומתה: יש שתי סדרות ייצור: אני משער שהכומתה שהאתה ראית היתה מין ``סגלגלה`` כזאת נכון? יותר בורדו מאדום.. זה פשוט סדרת יצור כזאת, ויש אותה להרבה צנחנים, והכומתות האלה מכוערות להפליא. אם אתם מתגייסים לצנחנים ואחרי המסע קיבלתם כזאת כומתה (וחשוב לכם להיות בעלי כומתה אדומה אמיתית) קפצו לריקושט ותקמו באיזה 12 שקל (אני אומר מנסיון- איבדתי כבר 2 כומתות ונאלצתי לקנות שם) כומתה אדומה דנדשית ויפה.

barakas

New member
אני יכול לחשוב על עוד כמה חברה

שהיו רוצים לדעת את התשובה לשאלה הזאת...הם בדר``כ כהי עור ומדברים עם ע` גרונית...

Dman

New member
זיהוי ש- 13 ומטכ``ל

זיהוי של לוחם בש- 13 הוא הכי קל. כשאתה רואה חייל עם מדים של חיל הים תסתכל על יד ימין אם יש שם שעון אז הבן אדם מהשייטת. הם עונדים שעון על יד ימין. מטכ``ל זה אפילו יותר פשוט לזהות חייל עם נעליים אדומות בלי סיכה בלי תג ובלי כומתה. סיירת מטכ``ל ויחידת דובדבן הם היחידות היחידות בצבא שמותר להם להסתובב בלי תג. ולמטכ``ל מותר גם בלי כומתה ובלי סיכה. הם לא מסתובבים אם הסיכה שלהם.

למעלה