איך אפשר לטפל בבעיה שנגררת מגיל צעי

zoe787

New member
איך אפשר לטפל בבעיה שנגררת מגיל צעי

מערכת החינוך, ההורים, המורים ומרבית בני האדם (כולל מי שמכונה החברים הנהדרים שלי) אינם מסוגלים להתמודד עם אנשים מתוסבכים כמוני . הודות לכם יצאתי איך שיצאתי. הרגלי הלמידה שלי כ"כ גרועים ואני לא מצליחה לראות שום עתיד באופק. לימודי? השכלה גבוהה? הצחקתם אותי. המורים בב"ס יסודי ידעו לזמן את הוריי לאסיפות הורים ולהגיד הבת שלכם ככה וככה. היא צריכה להתאמץ ולהשקיע. ההורים מצידם גם לא עשו הרבה. כולם נכשלו באיך להתמודדד עם אדם כמוני. אם מישהו היה טורח להבין את הבעיה שלי לעומק, החיים שלי היו נראים אחרת לגמרי. אני מנסה להתמודד עם הכול לבד ולא להאשים אחרים אבל כ"כ הרבה דברים גרועים מושרשים אצלי מגיל מאוד צעיר (מדובר לא רק בהרגלי למידה אלא גם דברים בסיסיים ביומיום, יחסי אנוש והרשימה עוד ארוכה) זאת הוכחה מובהקת לכך שהבעיה היא לא רק אני. כולם העדיפו להתעלם ולהעלים עין ולא באמת להתמודד ולעזור. דפקו לי את החיים!!! אני לא מקבלת את המצב כמו שהוא. וגם מה שאני עושה לא מספיק-(כמו שיחות אצל פסיכולוג ולמידה עצמית) אם למישהו יש פיתרון , מאוד אודה לכם. בתקווה שאראה תוצאות ולא אחרי 20 שנה! ואין כזה דבר שאני אשאר ככה כל החיים שלי

BellA עלמה

New member
האם זה בכיוון ליקויי למידה?

אם כן מומלץ ללכת לאיבחון אם יש חשד . אפשר לקבל הקלות ועזרה. ישנם גם כלמיני סדנאות וכאלה לשיפור יחסי אנוש

למעלה