איך אפשר לטפל

daniel354

New member
איך אפשר לטפל

דרך הרפואה הסינית באשה לאחר לידה? יש איזה צמחים מסויימים שמומלצים? פורמולות?

לאחר לידה

הי דניאל, לא ברור אם את פונה כמטפלת או כמטופלת... בכל מקרה ישנם המון! מישורים בהם אפשר וצריך לטפל באישה לאחר לידה. החל בשיקום הרחם לאחר מהלך מאוד משמעותי שעבר, דרך תמיכה בשיקום קרקעית האגן לאחר המאמץ בלידה עצמה, עידוד יצור חלב אם ישנם קשיים בהנקה, תמיכה בבניה מחודשת של דם ועוד ועוד... וכמובן כמובן להתחיל בחיזוקה הבסיסי של האישה ותמיכה בפאן הרגשי הכל כך משמעותי. אין זה נכון לפרט פורמולה כזו או אחרת מבלי לדון במקרה הספציפי ומבלי שהתייעצת עם מטפל (אם את אכן על תקן מטופלת...) בהצלחה רבה,

shahaful

New member
במה לטפל?

כמו שאבי כתב, כמובן שאפשר ורצוי ומומלץ לטפל. יש חשיבות לחזק דם, לחיזוק האנרגיה, לתמיכה נפשית, לחיזוק הרחם ועוד. 8 האוצרות היא פורמולה מומלצת לנשים בכלל ולכאלה שאחרי לידה בפרט. יהיה קל יותר לענות אם השאלה תהיה ממוקדת יותר. תודה שחף

אישה לאחר לידה...

שלום דניאל, באמת לא ברור אם את שואלת כמטפלת או כמטופלת...אני, באופן אישי לא מכירה את פורמולת 8 האוצרות ש shahaful המליצה עליה, אבל מה שכן- אני יכולה להמליץ לך בחום על פורמולת after birth של זן צמחים. יש לה כל מיני סגולות, כעקרון אני אישית לא לקחתי אותה, (הילד הקטן שלי בן 5( ולא הכרתי אותה עד לשנה- שנה שאני מוקפת בחברות לאחר לידה, אבל אני יודעת שהיא מחזקת ועוזרת במצבים אופיינים לאחר לידה של תשישות, עייפות וחוסר אנרגיה.לוקחים אותה מיד לאחר הלידה במשך 6 שבועות. על כל מקרה, שיהיה המון בהצלחה!

ינוקא1

New member
זו בדיוק אותה פורמולה.

השם הסיני והמקורי של after birth הוא "8 האוצרות".

לא ידעתי

וואלה לא ידעתי, אמרו לי משהו שפעם השם שלה היה פוסט פארטום ושעכשיו קוראים לזה after birth, אבל טוב לדעת שגם את ממליצה על זה..:)

shahaful

New member
פוסט פרטום

הפורמולה פוסט פרטום היא לא פורמולת 8 האוצרות., היא מבוססת עליה אך יש שם צמחים המיועדים להניע דם במחמם התחתון=החלק התחתון של הגוף, כדי לתמוך יותר ברחם. צמח אחד או שניים, בעקבות הוראת משרד הבריאות, הפך ל"לא חוקי" ולכן שונה הצמח לצמח אחר דומה (NIU XI), ושם הפורמולה שונה. פורמולה זו מומלצת מיד לאחר הלידה, למשך 2-3 חודשים, לאחר מכן יש לקחת (לזמן ההנקה ובכלל) את 8 האוצרות.

תןדה שחף

למעלה