איך אפשר לעזור לבתול?

איך אפשר לעזור לבתול?

יש לי ידיד בן 26, בתול מנשים.
מתוסבך עם עצמו מאוד, מעלה תאוריות מוזרות ללמה יהיה לו בעיה להכנס לקשר עם מישהי.
הוא סובל מחוסר בטחון עצום, בעיות נפשיות ויחד עם זאת שנים בטיפולים נפשיים שלא מועילים לו. הוא חושש שהעבר הבעייתי שלו יהיה מה שיהרוס לו את העתיד (וזה לא עבר פלילי אלא יותר רגשי.. מעדיפה לא להכנס לזה)
הוא נראה סביר לפעמים טוב יותר, הוא נבון, חכם, מצחיק אבל זה רק עם אלו שמכירים אותו טוב. כלפי חוץ לשאר הוא מאוד מאוד ביישן. ועוד נקודה חשובה: הוא לא נמשך לכל בחורה אפילו שהוא בתול. מה עושים?? תנחו אותי, אני כל כך רוצה לעזור לו הוא בנאדם טוב.

נ.ב
אל תשלחו אותו לפורום חסרי ניסיון זוגי ומיני. מניסיון, אני מכירה אותו - תדברו איתי.

sweetdreams

New member

שלום

שישתתף במסגרות שמעניינות אותו, כמו חוגים, מועדונים חברתיים ולימודים. שם ימצא קשרים ולאט גם בת זוג כשיכיר את המתאימה.

רוצה להיות בת הזוג שלו

ולשכב איתו?
כי אם לא אז את לא יכולה לעזור לו!

הוא כבר הורס את העתיד שלו באמצעות העבר שלו דרך הפחדים שלו.

בתור ידידה שלו אין לך דרך לגרום לו להכנס לקשר עם מישהי אלא אם זו תהיה את.

Berethor

New member
דווקא היא יכולה לשדך לו

אבל זה יהיה יותר קשה מאשר להציע לו את עצמה.

Berethor

New member
If you want something done right

do it yourself.

כאילו באמת מה הקטע הוא ידיד שלך ואת בחורה, אז אם את רוצה "לעזור" לו, את יכולה לעזור לו בכוחות עצמך. אבל השאלה האמיתית היא האם הוא בכלל יהיה מעוניין "בעזרה" שלך, בין אם זה בשינוי הסטטוס שלו ובין אם זה בך עצמך או בשידוכים שאת חושבת להציע לו. את מבינה שמה שבאמת יעזור לו זה לא אם הוא ישכב עם מישהו או לא, אלא אם הוא ימצא מישהי שמוכנה להיות איתו בזוגיות למרות החסרונות שלו, ותעריך את היתרונות שלו. אני בטוח שמין חד פעמי זה לא מה שיעזור לו, לדעתי זה אפילו יחמיר את המצב. עדיף שבשלב הזה גם לא ירגיש שזה חסר לו, במיוחד שבמלא הוא לבד. עכשיו אולי זה לא כזה נעים לו אבל הוא כבר רגיל לזה, תהי בטוחה בזה. אגב זה שהוא בתול עדיין לא אומר שהוא מוכן לקחת כל מה שהוא מוצא, זה לא אומר שהוא עד כדי כך נואש, במיוחד אם הוא חכם ובררן. יש מצב שהוא אפילו יעדיף כלום מאשר קשר גרוע, והאמת יש הרבה היגיון מאחורי זה.

ולמה לא לשלוח אותו

לפורום חסרי ניסיון זוגי ומיני?
אבל תראי בינינו, אם בן אדם לא רוצה לעזור לעצמו אין לך הרבה מה לעשות בעניין
רק כשהוא ירצה באמת לשפר את מצבו תוכלי לעזור לו

כי זה מנזר

יש ב
פורומי תמיכה
שקוראים לאנשים עם שריטה נתונה לבוא
ולקבל תמיכה קבוצתית חמה
על מנת שירגישו טוב להישאר שרוטים.

Berethor

New member

זה נכון במיוחד שנותנים לחסרי ניסיון א-מיניים לנהל שם..

Berethor

New member
האמת שיש מאחורי זה היגיון מסוים

אני מניח שככה תפוז הבטיחו לעצמם שאותם מנהלים ישארו רלוונטים לפורום לזמן בלתי מוגבל
, אבל הם התעלמו מהמינוסים שבא, ובכך שהם מטיפים שם להתנזרות מה שנקרא, אפילו פרסמו שם את דף הפייסבוק של "גברים בסקס" כמטרה ללכלך על גברים שכמה סקס איתם גרוע כביכול, כאילו לא מספיק יש שם אנשים שחוששים מסקס אז עוד מגבירים את זה אצלם עם סיפורים רעים אמיתיים או מומצאים.

Berethor

New member
זה שזה נאמר בהומור לא אומר שהביקורת לא מוצדקת

חוץ מזה פורומים שיש שם יחס נוראי לאנשים זה מגיע להם, זה ממש לא פורום "תמים" שם במובן הזה.

אני לא מכירה את הפורום

אבל הנאמר פוגע באינדיבידואלים שהם חסרי נסיון מיני ו/או משתתפי הפורום.

Berethor

New member
לא לשם זה מכוון

אם כבר זה מכוון יותר לפורום עצמו או הנהלה שלו, אף אחד לא טען שכל מי ששם לא בסדר ועל אחת כמה וכמה שכל חסר ניסיון הוא לא בסדר, הרי מראש פבארוטי השלישי אמר שלא שווה לשלוח לשם תבחור למרות שהוא קשור לפורום כי זה רק יפגע בו, הדברים הנ"ל אלו גם מפותחת השרשור עצמה שביקשה לא לשלוח אותה לשם כי שוב אפשר להבין בדיעבד מדבריה שהפורום לא עזר לה בכלום, ואני דווקא כן מכיר תפורום ומסכים איתם בנושא, זה חבל שזה המצב שם, אבל זה האמת.

Berethor

New member
ועוד משהו

אחד הסיבות שהפורום לא עוזר לאנשים זה לא רק האגנדה 'המנזרית' שפבארוטי השלישי דיבר עליה. אלא גם שאוהבים להשתיק שם את כל הקולות של אנשים שמנסים לעזור באמת, במין מגמה בולשביקית כזאת. למשל מה שהם היו מגיבים לשאלה בשרשור הזה היה משהו בסגנון "לא צריך לעזור לו". בעוד שהתשובה הנכונה לשאלה הזאת לדעתי היא צריך א' לברר אם הוא מעוניין בזה ואם כן אז כן לראות איך היא יכולה "לעזור" לו אם היא רוצה, בין אם זה בעצמה ובין אם זה בשידוכים.

למעלה