איך אפשר לפרסם?

פגסוס3

New member
איך אפשר לפרסם?

איך אפשר לפרסם כאן סיפור אם הוא כבר מכיל שישה פרקים ומעל לארבעים אלף מילה? אני זקוק נואשות לביקורת בונה, בעיקר לשני הפרקים הראשונים שהם לדעתי הבעיתיים אשמח לשמוע ולפרסם כאן פגסוס

Boojie

New member
יש כמה אפשרויות, לפי איך שאתה מעדיף

הראשונה, לפרסם את זה כאן בחלקים, לפי הגודל שנכנס בכל הודעה (גודל ההודעות כאן מוגבל). יש אנשים שמפרסמים סיפורים חתיכה חתיכה בהודעות משורשרות זו לזו. מכיוון שממילא, עדיף שתפרסם פרק ראשון ותראה את התגובות לו לפני שתמשיך לפרסם את האחרים, זה יכול להיות פתרון אפשרי. אפשרות שניה, פחות פופולרית אבל אפשרית גם כן, בעיקר במקרה של טקסט ארוך שלא נוח לחלק בין הודעות, זה להעלות את הטקסט לאתר פרטי שלך, ולשים פה לינק. פחות פופולרי כי יש אנשים שקוראים סיפורים בפורום אבל לא טורחים לפתוח לינקים, אבל מצד שני עשוי להיות יותר נוח. אפשרות שלישית, עוד פחות פופולרית, זה לפרסם את הטקסט בקובץ וורד (או RTF, או טקסט) שמצורף להודעה כאן. יש אנשים שלא אוהבים לפתוח קבצים מצורפים. יש אנשים שאין להם וורד, או שיש להם מק, ולא יכולים לפתוח אותם. אבל גם זה פתרון אפשרי למצב של טקסט ארוך שלא נכנס בנוחיות למערכת ההודעות כאן. בקיצור, שפע אפשרויות. בחר את מה שמתאים לך...

פגסוס3

New member
בחירה קשה

כרגע בגלל להיטות ייתר של מישהו/י שיקרא את זה אני אפרסם את זה כמסמך מצורף של וורד מעצם אורכו של המסמך ובעיקר מתוך הידיעה שאם אתחיל לשכתב אותו להודעות אתחיל בשיפוץ אין סופי שלא ועם זה רחוק לא אגיע, אבל יכול להיות שמשך הלילה אעשה זאת כי נראה לי שהוא באמת דרוש שיפוץ אז לבנתיים קריאה נעימה למי שיכול והסירו חשש אין בו כל וירוס הידוע לי או יותר נכון הידוע לנורטון 2002 תודה פגסוס

למעלה