איך אפשר לצאת עם בחורה כשאין לי רכב?

Geeky

New member
איך אפשר לצאת עם בחורה כשאין לי רכב?

אולי נשמע די שטחי... אבל משהו שאני חושב עליו כבר כמה ימים אחרי שהייתי במצב הזה עם חברה לשעבר.
אני בן 27, סטודנט שגר לבד.
הכרתי מישהי נחמדה מפלרטטים קצת ואני ממש רוצה להציע לה לצאת. והבנתם לפי הכותרת, אין לי רכב. אין לי גם אפשרות לקחת את הרכב של ההורים כי הם גרים שעתיים נסיעה ממני.
בחורות קודמות שיצאתי איתן וחברות היו גם סטודנטיות אז כל הנושא של להשתמש בתחבורה ציבורית או מוניות הופך להרבה פחות מביך כי כל אחד מבין שזאת האופציה היחידה. בד"כ סטודנטים וכל השוכרים גרים במרחק הליכה לא מטורף אחד מהשני אז אפשר להגיע אליה לדירה לבד ומשם להמשיך ברגל לפאב. ובסוף ללוות אותה ברגל הבייתה ולחזור לבד באיזשהי דרך. כי אם שניכם גרים במרכז תל אביב או משהו כזה, זה דבילי לצאת עם רכב.
הבעיה היא כשאתה יוצא עם מישהי מהעיר שבה אתה שוכר. כי ברוב המקרים היא גרה עם ההורים ויש לה את הרכב של ההורים. ולי אין כלום.
זה בדיוק המצב במקרה שלי. היא קצת יותר קטנה ממני, גרה עם ההורים אז כל הנושא של שכירות, ולגור לבד וכו' מאוד רחוק ממנה.

ברור לכם שהקטע העיקרי זה הג'נטלמניות, אם תקראו לזה ככה שבחורות אוהבות ורוצות, מצד אחד. והאגו שלי, מהצד השני. שבחורה תאסוף אותי לדייט?! לא יקום ולא יהייה!
אז מה עושים?
אפשרות ראשונה, מוניות. אבל ניראה לי קצת טיפשי לקחת מונית אליה הבייתה ואז לצאת איתה מה גם שזה לא גורם לי לצאת טוב יותר ולא כל כך משפר את המצב.
אז גם למקרה שלי וגם לכל המקרים בעולם, נשאל את זה באופן כללי. גברים, מה אתם הייתם עושים? בחורות, מה אתן הייתן רוצות?
לגבר אין אוטו, לבחורה יש אוטו ( וגם אם אין לה)
יש גם את הקטע של להיפגש בפאב או ליד שזה סבבה לפעם הראשונה או השנייה או בכל פעם שלא יהיה סקס אחרי הדייט. אבל מה עושים אם אחרי הדייט היא זורמת לבוא אליי לדירה?! אני באתי עם תחבורה ציבורית כלשהי, היא באה עם האוטו של ההורים. איך מגיעים אליי לדירה?

אה! ותגובות כמו: אל תצא עם בחורות חומרניות! הן סתם חומרניות מה שחשוב זה הגבר שהיא יוצאת איתו... לא נחשבות! כי שוב, כמו שיש כאן את הנקודה שבחורות רוצות שיאספו אותן, יש גם את האגו של הגבר.

העצה שלי

היא להיפטר מהאגו
ברצינות!
אם יש לה אוטו, תשאר בעדינות אם זה בסדר שהיא תסיע אתכם
ואולי שאתה תשלם על דלק (אם בא לך..)
&nbsp
לא רואה בזה בעיה,
אתה סתם חושב יותר מידי
תצאו תבלו
תהנו
אם היא מודרנית אז סבבה,
אם ממש אתה מתעקש אז שהיא תגיע אליך עם האוטו ואז תחליפו מקומות ואתה תנהג באוטו שלה לבילוי.
&nbsp
בקיצור יש אלפי פתרונות...
&nbsp
הכל תלוי בגמישות האגו הן של האישה והן של הגבר.
אנחנו במאה ה21, קצת להיות מודרניים לא יזיק (בימנו כבר יש נשים שמציאות נישואין לגבר..
)
&nbsp

Hawkgirl

New member
מסכימה

אם הייתי במקום הבחורה לא הייתי רואה משהו רע בכך שהיית מתאר לה את המצב כמו שהוא ושואל איך לדעתה תוכלו לתכנן הגעה של שניכם.
יש לך רשיון, אבל אין רכב, וואלה, לא כל אחד בימינו יכול להחזיק רכב. אם יש לה אפשרות לקחת את הרכב של ההורים ולאסוף אותך, אחלה.
גם אין פסול בכך שתקח מונית אליה ותצאו ממנה. כשתחזרו תזמין מונית אליה שתקח אותך חזרה הבייתה.

אז נכון שבאופן עקבי זה יכול להציק למישהי, אבל לא יקרה שום דבר אם אתה והבחורה תסתדרו מדי פעם על הסעות לאור המצב הקיים והמאוד מציאותי לימינו.

אם זה לא מתאים לה, אז מבטיחה לך שלא הפסדת משהו טוב {:

לירונעע

New member
לא בדיוק מהפורום אבל עונה... :)

אני בחורה מאוד לא חומרנית, אבל אני לא כ"כ מסכימה עם התגובות שכתבו לך...
עם כמה שזאת חברה מודרנית, ועם כמה שזה באמת לא קשור לכסף או לחומריות, לי אישית היה מפריע אם הגבר שאני יוצאת איתו פעם ראשונה היה אומר לי "אין לי אוטו את יכולה לאסוף אותי ואני אשלם דלק?" זה נשמע קצת... לא טוב...
ובטח יסקלו אותי פה בפורום על זה

זה בדיוק אותה הסאגה על מי ישלם בדייט ראשון?
(אני אישית לא אתן בחיים לגבר לשלם עליי בדייט ראשון, אבל בהחלט אצפה שהוא יציע).
אתה מבין, זה יותר ההרגשה מאשר באמת החומריות.

הפתרון למצב הזה?
אממ... דעתי האישית היא אם באמת אין ברירה ואין שום אופציה של רכב, זה לבוא לאסוף אותה במונית, ולשלם(!!!)
ושוב, זה לא העניין של כסף, זה ההרגשה שתיתן לה.

Geeky

New member
ברור לך שאני לא הולך לשאול אותה אז מתי את אוספת אותי?

זה לא ששאני אציע לה לצאת ואשא אותה: אז מתי את אוספת אותי?
זה יהיה מן התחמקות כזאת: אז ניפגש בפאב בשעה... או משהו אחר בסגנון חח
וכן ברור שאני אשלם אם זה יהיה מוניות וכאלה

ebi83

New member
דייט ראשון במקום נייטראלי

כל אחד מגיע עצמאית, אתה יכול להגיע באוטובוס בשקט.
&nbsp
אם הקשר ממשיך, היא כבר אמורה להיות מודעת לעובדה שאין לך רכב ומסתדרים יחד.

Any991

New member
בדיוק

מקום נטראלי.
ואם היא לא מבינה את הבעיתיות בהחזקת רכב (למרות שהיא אמורה להרגיש כנראה אותו דבר), אז כנראה
שהיא גם פחות מבינה באופן כללי. בעיקרון כדאי שיהיה רכב זמין ולפעמים יש אנשים שזה מוריד להם כי הם יחפשו את העצמאיות הזו. מצד שני המצב לא כזה פשוט, ובניגוד לעבר הדור שלנו מתנהל במתכונת כלכלית לא פשוטה. וגם אם אין לך רכב-אז מה, יש אנשים שהם לא חסידי רכב פרטי ואל תתן לדייט כזה או אחר להגיד לך אחרת.

spaysi8

New member
כמה רעיונות..

כי כמו שאמרו פה (וגם אתה), גם בנות לא חומרניות במיוחד עדיין לעיתים ירתעו ממצב כזה (בלי קשר אם אנחנו חושבים שזה הגיוני להרתע מזה, אין מה לעשות.. ככה זה בעולמנו :p)
&nbsp
1. להשאיל מחבר
2. כמו שהציעו- מקום נייטרלי, אולי אפילו להגיע איזה רבע שעה קודם אם אתה מתפדח שהיא תראה שיצאת מאוטובוס
3. לשכור רכב ליום (יש דבר כזה ולדעתי זה גם לא כזה יקר)
&nbsp
אני אישית הייתי מעדיפה שתהיה כנה איתי, כי זה לא כזה ביג דיל,
אבל לא כל הבנות היו מקבלות את זה בעין יפה :(

Geeky

New member
מה בחורים אחרים עושים?

ברור שאני לא לבד במצב הזה
יש המון גברים שגרים בשכירות בתל אביב או ירושלים בדירות שלא מאוד קרובות למרכז העיר ולמקום שכל הפאבים וכו' ואין להם רכב כי הם לא יכולים להרשות לעצמם או סיבה אחרת.
מה הם עושים?
יצאתן עם מישהו כזה?

h a j b i

New member
בתל אביב הכל קרוב

אז או שהולכים ברגל או שלוקחים מונית, שמים כל אחד 10-15 ש"ח והכל בסדר. אפשרות שנייה שאני רואה הרבה זה קורקינט חשמלי. לא כזה יקר ואני רואה המון גברים מזרימים את הבחורות שלהם מהפאב הבייתה

&nbsp

היי, בעלומיי כשבחור הסיע אותי ברכבו ממש שנאתי את זה.

התנהגותם היתה דוחה ומגעילה ופגעה באגו שלי. זו רק אני או שיש פה עוד צעירות הסבורות ומרגישות כך?

בנושא רכב ברשות הבחורה: הייתי רואה דווקא בחיוב מאד אם בחור היה בחינניות מקבל בהחלט את זה שאני בעלת הרכב ואני הנוהגת . אני לא סובלת שהוא יקרין הרגשה של "סמרטוט" ו"מתקפל" כאשר ההנהגה היא בידיי. שוב, זו פגיעה גדולה ברגשותיי. אם אתם רוצים להתחיל חיים של שיוויון בעתיד, עליכם להתחיל כבר כאן.

אגב, נכנסתי בכלל לפורום הזה ולהודעה הזו בגלל הכיתוב המכוער של "תפוז" בדף הראשי,(מתחת לתמונה של עלוב מכוער): ההתבטאות "תיכנסי כבר לרכב" היא פשיסטית. בבונית.

h a j b i

New member
פשו תגיד את האמת

"אין לי רכב", אם יש לה רכב והיא תרצה היא תציע לאסוף אותך. אם זה לא קורה אז מונית \ אוטובוס \ ברגל \ קורקינט חשמלי. זה מה יש.
תסרב? עבור הלאה, יש הרבה.

המציאות התל אביבית / ירושלמית/ סטודנטיאלית

היא שאין רכב זמין, ואין תקציב למוניות או השכרת רכבים רק בשביל הפוזה.
&nbsp
בחורה שלא מבינה את זה שיש בחורים צעירים שלא מחזיקים רכב, צריכה להתבגר עוד קצת (לצאת מהבית של ההורים, לכלכל את עצמה וכו').
&nbsp
תהיה כן לגבי האמצעים שלך ומי שתהיה לה בעיה עם זה בדייט הראשון, כנראה שיהיו לה בעיות עם עוד הרבה דברים בהמשך הקשר.

Geeky

New member
את זה מבין רק מי שחי בזה..

כמוני וכמוך
אני ממש לא מרגיש שאני חייב חייב אוטו כרגע. כן זה יותר נוח זה ברור אבל לא מפריע לי ברמות מטורפות
אבל קיצר... טוב נציע לה וניראה מה יהייה
ברגע שאתה מחזיק את עצמך גם אם זה עם עזרה מההורים זה עולם אחר לגמרי!

ofleibo

New member
כמה דברים....

בעיני, דייט ראשון צריך להיות במקום נייטרלי וכל אחד יגיע בעצמו.
הסיבה פשוטה- עדיין אין אמון בין הצדדים והגעה משותת דורשת אמון.

oromer

New member
מנהל
תראה

אתה סטודנט ואין לך רכב. זה מובן. אם למישהי קשה להבין את זה אז אולי לא שווה לצאת איתה.
הציעו פה השכרת רכב. ניתן להשכיר רכב לתקופה קצרה. אפשר לנסות לבקש להשכיר אחרי הצהריים, ולהחזיר למחרת בבוקר. מצד שני זה נשמע לי הרבה התעסקות. וזה לא חד פעמי. מה כל דייט?
אתה יכול לנסוע אליה בתחבורה ציבורית ואז להזמין מונית.
ובכל מקרה אולי מומלץ שגברים יעבדו על האגו שלהם. יהיה לך מספיק הזדמנויות אחרי שתסיים ללמוד ותמצא עבודה לעבוד על האגו.
בסופו של דבר יוצאים לדייט בשביל למצוא את החצי השני.. וכשיוצרים מערכת יחסית כדי מאוד לא לתת לאגו מקום.

למעלה