איך אפשר לקבל את נתוני התצוגה??????

איך אפשר לקבל את נתוני התצוגה??????

שלוום לכולם מישהו יכול לעזור לי? אני עושה פרוייקט בהנדסת אלקטרוניקה ואני צריך לשלוח את התצוגה של פאלם (לא דרך מחשב). חשבתי לעשות את זה דרך החיבורים של המכשיר, אבל אני לא יודע מה אני מקבל ביציאות האלו(ראיתי שיש חיבור טורי) דרך אגב, היתי מעדיף לא לעבוד עם ממשק USB, הוא קצת מסבך את העניינים, ממה שהבנתי. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
ניסן

udifpalm

New member
חסרים המון פרטים

1. איזה פאלם? יש הרבה דגמים, ששונים זה מזה מהותית ברמת החומרה. 2. האם ברצונך לקרוא את תצוגת מסך הפאלם מכל תוכנה קיימת שהיא, או שברצונך לשדר נתונים מהפאלם תחת שליטה של תוכנה שלך? לקרוא ישירות את המסך לא תוכל בלי לפרק את הפאלם. ישנם מכשירי PPC עם יציאות וידאו אופציונליות כמו המכשירים של Dell. לגבי שליחת נתונים מתוך תוכנה שלך - לדעתי כל הפאלמים שעובדים ב- USB כוללים בחיבור גם פינים לתקשורת טורית רגילה. הכבל שמתחבר למכשיר מכתיב את סוג החיבור הפעיל. לאחר שתרשם (חינם) לתוכנית המפתחים באתר פאלם (התוכנית נקראת pluggedin), כנס לחלק של Downloads, וסנן את כל מסמכי ה- Hardware Drawings. המסמך האחרון מגדיר איך להתחבר ל-Universal Connector של פאלם (שלא קיים בכל הדגמים, דרך אגב - בגלל זה שאלתי איזה דגם יש לך)

לא משנה לי איזה פאלם ו....

מה שאני צריך לעשות זה לא לתכנת תוכנה במחשב, אלא לשלוח את הנתונים למערכת חיצונית אחרת. אני ספציפית צריך לשלוח את התצוגה לעינית כמו של מצלמות וידאו. מה שאני צריך זה לשלוח את הנתונים לכרטיס, הכרטיס ממיר ומשנה רזולוציה לתצוגה מהפאלם והופך אותה לתקן RGB. השאלה מה אני מקבל לכרטיס?

udifpalm

New member
במקרה בדקתי פעם את הענין...

וזה לא פשוט. הדרך היחידה היא לפרק פאלם ולהתחבר למסך הקיים שלו (במקביל או במקום). אם אתה מוצא את ה- datasheet של המסך, החיים קלים יחסית. אם לא ... כשחיפשתי בזמנו, לא מצאתי פאלם עם מסך ניתן לזיהוי ודפי נתונים זמינים. אם יש לך סקופ, הפיענוח לא צריך להיות קשה. הסיגנלים די סטנדרטיים (חפש דפי נתונים של מעבד ה- xscale ותקרא על בקר ה-LCD הפנימי).

udifpalm

New member
חסרים המון פרטים

1. איזה פאלם? יש הרבה דגמים, ששונים זה מזה מהותית ברמת החומרה. 2. האם ברצונך לקרוא את תצוגת מסך הפאלם מכל תוכנה קיימת שהיא, או שברצונך לשדר נתונים מהפאלם תחת שליטה של תוכנה שלך? לקרוא ישירות את המסך לא תוכל בלי לפרק את הפאלם. ישנם מכשירי PPC עם יציאות וידאו אופציונליות כמו המכשירים של Dell. לגבי שליחת נתונים מתוך תוכנה שלך - לדעתי כל הפאלמים שעובדים ב- USB כוללים בחיבור גם פינים לתקשורת טורית רגילה. הכבל שמתחבר למכשיר מכתיב את סוג החיבור הפעיל. לאחר שתרשם (חינם) לתוכנית המפתחים באתר פאלם (התוכנית נקראת pluggedin), כנס לחלק של Downloads, וסנן את כל מסמכי ה- Hardware Drawings. המסמך האחרון מגדיר איך להתחבר ל-Universal Connector של פאלם (שלא קיים בכל הדגמים, דרך אגב - בגלל זה שאלתי איזה דגם יש לך)

למעלה