איך אפשר לקבל כסף, חוץ מפייפל?

sffsfs

New member
איך אפשר לקבל כסף, חוץ מפייפל?

ולמה בעצם כולם מעדיפים לשלם ולקבל תשלום באמצעות פייפל? שמעתי על "ביטוח" שיש למוצרים שאתה קונה, איך זה בא לידי ביטוי? ומישהו מבין איך עובד העברה באמצעות western union ומה היתרונות והחסרונות? תודה לעונים.

taltal0n

New member
המחאות בנקאיות, העברה כספים...

ל- paypal יש חסרונות ויתרונות . ההעדפה ל paypal היא בגלל שזו חברה בת של אי ביי ובעצם כל התשלומים מתבצעים דרך אי ביי ולא דרך צד שלישי (תחשוב לבד על החסרונות שבצד שלישי) . אבל אתה עדיין יכול לקבל תשלום מ- paypal אם תפתח חשבון ב- etrade ותגדיר אותו ב- paypal (השאלה היא אם זה משתלם לך לפתוח חשבון ב- etrade כי שם משלמים כל 3 או 4 חודשים 40 דולר) . בקשר ל- western union , ישדדו אותך עם ההעמלות (אם אתה זה ששולח את הכסף) .

avity

New member
etrade גובים עמלות כאלה גבוהות?

זה אחריי שנה ראשונה?

taltal0n

New member
איזה אחרי שנה..., על ההתחלה !!!

ככה שאם ההכנסות שלך, כל 3 חודשים, מהמכירות לא עולות על 40$ - או לחילופין לא כ"כ גבוהות מהסכום , תצטרך לעשות חושבין . אני למשל , פרסמתי מוצרים למכירה ותכננתי לצבור את הכסף ב- paypal ולקנות איתו ב- ebay , אך מכיוון שכעת לא ניתן לצבור כספים ב- paypal וחייב להגדיר פרטי חשבון בנק אמריקאי (גם etrade תופס) שאליו יעבור הכסף אז גם למכור אני לא יכול , אלא אם כן ישלמו לי בצורה אחרת במכירה, כמו המחאות בנקאיות וכו'... תיכנס למאמרים של הפורום , יש שם מידע טוב .

avity

New member
Minimum Balance Fee 10$

מקור: https://us.etrade.com/e/t/estation/pricing?id=1206030000

taltal0n

New member
תשאל מישהו שיש לו Etrade, תוכל לקבל תשובה...

מדויקת יותר . אבל זה ממש לא בחינם !

למעלה