שאני אשמע נטפליקס , דרך הנייד תודה
arseny92 Well-known member מנהל 2/5/21 #2 נכתב ע"י עמלץ הפלדה השולט: שאני אשמע נטפליקס , דרך הנייד תודה לחץ כדי להרחיב... אותו דבר, מחברים את האוזניות ישירות למחשב דרך הוספת חומרת Bluetooth - בתנאי שהמחשב תומך בפרופיל הרלוונטי
נכתב ע"י עמלץ הפלדה השולט: שאני אשמע נטפליקס , דרך הנייד תודה לחץ כדי להרחיב... אותו דבר, מחברים את האוזניות ישירות למחשב דרך הוספת חומרת Bluetooth - בתנאי שהמחשב תומך בפרופיל הרלוונטי
ירון מקשקש Well-known member מנהל 4/5/21 #4 נכתב ע"י עמלץ הפלדה השולט: תודה. תוכל להזכיר לי איך יודעים אם המחשב תומך בבלוטוס? לחץ כדי להרחיב... נייד לרוב תומך, נייח צריך לרכוש מתאם חפש את הסמליל שבתמונה אם זה נייד או בסלולארי..שמפעילים אותו ואת הבלוטות במכשיר שמתחברים אליו אתה תמצא אותו ברשימה ותתחבר... קבצים מצורפים unnamed.png KB 82 · צפיות: 0
נכתב ע"י עמלץ הפלדה השולט: תודה. תוכל להזכיר לי איך יודעים אם המחשב תומך בבלוטוס? לחץ כדי להרחיב... נייד לרוב תומך, נייח צריך לרכוש מתאם חפש את הסמליל שבתמונה אם זה נייד או בסלולארי..שמפעילים אותו ואת הבלוטות במכשיר שמתחברים אליו אתה תמצא אותו ברשימה ותתחבר...