איך אפשר לשמור על סודיות?

השיסער

New member
איך אפשר לשמור על סודיות?

(מנהלים, אני מצטער אם הייתי צריך לשרשר את זה לאנשהו. א"כ, שרשרו אתם.) אחרי שכל מתמודד מודח ועוזב את האי, הוא חוזר לארץ, לא? א"כ, בני המשפחה והחברים שלו יודעים שהוא לא שרד את כל ה52 יום על האי. אז איך זה שאין ספויילרים על המתמודדים שעפו בשלבים מוקדמים? אז אוקיי, שמעתי שהם חתומים על סודיות. אבל זה לא תלוי בהם. כל החברים שלהם ידעו שהם נסעו לקאריביים וחזרו אחרי כמה ימים. אז איך אפשר להסתיר את המידע על המודחים הראשונים?

פשוט

אף אחד לא חזר הבייתה עד שלא נגמר המשחק... הם שהו באוהלים עד שהוחלט מי מגיע לגמר ורק אז חזרו הבייתה

השיסער

New member
את בטוחה?

ייבשו את טינה ואת מאייה חודש וחצי סתם? כשמראיינים את טינה, היא אומרת שמכאן היא נוסעת לבית, למיטה שלה וכו'. אז מה, זה לא כך באמת?

LiRs Lullaby

New member
לא, הם נוסעים למלון, בדיוק מהסיבה שלא יהיו

ספוילרים ואנשים לא יוכלו לנחש.

לא...

אני יודעת שאתם לא תאהבו לשמוע שוב את המילים "אני מכירה מישהי מההפקה" היא גם ככה לא מדברת... אבל שאלתי אותה על זה שאפשר לדעת בערך אם מישהו הודח מוקדם או מאוחר אז היא אמרה לי שכולם חזרו באותו זמן הבייתה.. אז שאלתי אותה אם שמו אותם במלון והיא אמרה שבאוהלים. שוב אי אפשר לדעת כמה היא שיקרה או לא.. אבל למה שהיא תשקר? היא גם ככה לא מדברת בכלל על זה... ומאיפה אתה יודע שהצוות ישן במלון?

למעלה