איך אפשר לשנות מין ושם בת.ז.??

איך אפשר לשנות מין ושם בת.ז.??

נמאס לי מהכול!!!!!!!!!!!!!
<מחכה לגילגול הבא!> לא רוצה לקבל ת.ז בכיתה י' ושיהיה כתוב את השקרים האלה.

DarlingAdam

New member
בקשר לשם,

נורה הסבירה פעם, והנה הלינק. אני חושב שבינתיים אפשר לשנות את המין רק אחרי ניתוח גניטליה. שזה מניאקי, אבל עד כמה שידוע לי, זה מה שאפשר בינתיים :( התעודה לא משנה את החיים האמיתיים שלך, תזכור את זה. התעודה היא רק חתיכת נייר. תמיד אפשר לשנות אותה בגיל מאוחר יותר, מה שחשוב זה איך שאתה חי את החיים שלך ולא מה כתוב באיזו תעודה שאף אחד לא מסתכל עליה בכל מקרה. *חיבוק*

Sonata Of Tears

New member
שי

למה אתה רוצה לשנות בתעודת זיהות לנקבה?????? אתה הכי גבר שבעולללללללם!:) שחקן כדורגל שכמותך

אורי 0

New member
אל תסבול מראש!

קודם כל, נדמה לי (רק נדמה, צריך לבדוק), שאפשר לחכות עם תעודת הזהות עד גיל 18. ועד אז, אולי נשנה משהו. בינתיים, חבל שתסבול מדברים שיקרו או לא יקרו לך בעוד שנתיים או ארבע שנים. את השכנועים, הצעקות, הטלפונים וכן הלאה ממילא אין לך מה לעשות שנתיים מראש.

אבל

בינתיים.., זה גם משפיע. וגם בקשר לכדורגל...אני לא יכול לשחק בקבוצת בנים.. ואני בקבוצות של בנות
טוב שאני רוצה לשחק בבית"ר י-ם..אה?
וגם יש כאלה שאמרו שכל עוד כתוב לי משהו אחר בת.ז הם לא יפנו אלי כמו שאני רוצה וכמו מי שאני אררררררררררררררררררררררר....מה אשמתי שנולדתי ככה?!@
ועוד אבא שלי אומר כל הזמן ברוך ה' אין לי בנים. זה כללללכךךךךך מעצבן אותיייי
מה אני עז?!! ואיזה ערב אחד שהוא אמר לי "אבל את בת" ואמרתי לו "אני לא..." אז הוא עשה כזה "אז תמצא לך אבא אחר"
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
תודה למי שגרם לזה.

אורי 0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif אלו בעיות עכשויות

יש לך בעיה עם קבוצת הכדורגל, חברים שלא מוכנים להתייחס אליך איך שאתה רוצה (תעודת הזהות היא רק תרוץ, כמובן). והכי חשוב האבא שלך. אני רוצה להאמין שהוא לא באמת רוצה שתמצא לך אבא אחר, גם אם הוא כועס, או חרד. ואני חושב שאתה יכול להגיד לו את זה. מותר לך להיות אתה - מותר לו לדרוש ממך להכין שיעורים, לא לעשות רעש בשעות מסוימות, לא להיות אלים או אפילו לעשות דברים בבית, אבל זכותך להתייחס לעצמך כמו שאתה מרגיש, ושהוא יתייחס אליך בהתאם. כמו שאתה לא יכול לדרוש ממנו להיות מישהו אחר - נניח, מורה בתיכון אם הוא אינסטלטור, אוהד בית"ר אם הוא אוהד הפועל, עשיר אם הוא עני (ולהיפך), רזה אם הוא שמן ולהפך, הומו אם הוא סטרייט ולהפך - אין לו זכות לדרוש ממך את זה. כמו כל ההורים, גם הוא הגריל אותך, וכשיצר אותך הביע בעצם הסכמה מראש לקבל את תוצאות ההגרלה ולאהוב אותם כל חייו. זה שהוא מתקשה לעמוד בזה זה ענין אחר. ייקח לא זמן להבין שאלו הם באמת תוצאות ההגרלה ולא משהו שניתן להתמקח עליו. אל תצפה שהוא יעשה את זה, לא *מיד*, כלומר לא בעתיד הקרוב. אבל חשוב שהוא ידע שאתה לא מוותר עליו, למרות שאתה לא מוכן להפוך את עורך למענו.

DarlingAdam

New member
איזו תשובה יפה.

אורי צודק לחלוטין - אבא מעצבן, אבל זה פשוט בגלל שייקח לו זמן להתרגל. הרי הוא לא אומר "תמצא אבא אחר" ברצינות. *חיבוק* מהחברים, מצד אחר, לדעתי האישית, יש לך זכות לדרוש. קבוצת הכדורגל זו בעיה, ואם זה מאוד חשוב לך, אני מציע ברצינות שתפנה לנורה ותברר מה האפשרויות במקרה כזה.

Sonata Of Tears

New member
נורה לא תוכל לעזור פה

אלו חוקים של הליגה הארצית (בהתחשב בכך ששי משחק בקבוצה דיי גדולה אני חושבת). והחוקים נקבעו מסיבות גופניות ,יש לי בלאק אווט עכשיו ,אבל היתה לנו הרצעה על הנושא הזה, יש לזה כמה סיבות פיזיות שביגללן עושים את ההפרדה.

transman

New member
אבל מי שקבע את החוקים

הוא אותו אחד שמאמין שנקבות משחקים כדורגל _פחות טוב_ מזכרים. לפי הרציונל הזה, אין שום סיבה שלא יהיו נקבות בליגה של הבנים. בכלל כל ענין ההפרדה בין בנים לבנות מציף אל פני השטח הרבה דברים: העמדת הפנים שספורט זה לכולם ספורט כמוצר צריכה הצביעות בענין הסמים בספורט ועוד כהנה. אם יהיה לי זמן, ולא תשתעממו, אני ארחיב.

אורי 0

New member
יש איזה ענין בועד האוליפי

והיה כתוב שטרנסימות יכולו לשחק ב"מין החדש" אחרי "שהשפעת ההורמונים תעבור"... ולסונטה: נורה לא תמיד יכולה לעזור, אבל כמעט תמיד היא יכולה לספק את כל המידע בשאלה מסוימת, ולסייע רבות בשאלה על מה כדאי להאבק, ועל מה לא.

lioz24

New member
כל הכבוד!!

בגיל 24 אין לי את התעוזה שיש לך בקושי בגיל 16, חזק ואמץ! לך בדרכך ואל תתייאש, רק עשה לי טובה, אל תשחק בבית"ר שחק במכבי חיפה :)

אם אני אשחק בליגה של גברים

אני רוצה להיות בבית"ר
ואין סיכוי שזה יקרה,כי לא ישנו לי את המין בת.ז וזה הולך לפי זה..
וכן,הקבוצות שאני משחק בהם זה כמו כל שאר הקבוצות הגדולות..רק שפה זה עיניין די חדש הליגה של הבנות. ומה אני יעשה בקשר לשם? אני לא רוצה ללכת עם ההורים.אפילו לדבר איתם על זה..אוף,עכשיו עד גיל 18!

למעלה