נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
אני רוצה להבדיל את המשפחה כיחידים בצליל מסוים.
בסלולרי הקודם שלי שלא היה של סמסונג היה לי צלצול נפרד בווטסאפ למי שהגדרתי.בהגדרות ווטאסאפ -התראות - יש הודעות וקבוצות ..אחת מהן תעשה משפחה...זה לכל מכשיר בלי קשר לסמסונג...לעשות לכל בן משפחה צליל ייחודי אני לא חושב שאפשר ..זה רק בשיחות רגילות שלא דרך וואטסאפ
יש שם קביעת צליל התראה והוא כללי ולא לקבוצות או ליחידים.בהגדרות ווטאסאפ -התראות - יש הודעות וקבוצות ..אחת מהן תעשה משפחה...
טוב מראה עיניים..ראה בתמונה אחת יש מצב כללי.....בתמונה השניה של קבוצות...בסלולרי הקודם שלי שלא היה של סמסונג היה לי צלצול נפרד בווטסאפ למי שהגדרתי.
זה הופיע בעריכה של איש הקשר, למטה היה אופציה של רינגטונים ששם הגדרתי לכ"א איזה רינגטון יצלצל לו הן בהודעה בווטסאפ והן בצלצול של הטלפון.
יש שם קביעת צליל התראה והוא כללי ולא לקבוצות או ליחידים.
הגעתי לצילומי מסך שעשית, אך לא הבנתי איך אני מגדיר צלצול נפרד.טוב מראה עיניים..ראה בתמונה אחת יש מצב כללי.....בתמונה השניה של קבוצות...
בטלפון עצמו של סמסונג יש גם את האפשרות לבחור צלצול אישי ממש לכל אחד.זה בהגדרות שלו במקום בו אתה רושם את שמו קצת יותר למטה יש צלצולים לבחירה
לוחץ על צליל התראה נכנס בוחר וזהו...יוצא משם וקבעת צליל אחרהגעתי לצילומי מסך שעשית, אך לא הבנתי איך אני מגדיר צלצול נפרד.
אבל זה משנה את כולםלוחץ על צליל התראה נכנס בוחר וזהו...יוצא משם וקבעת צליל אחר
זנ משנה לקבוצה שלימה אכן..רצית שמשפחה יהיה שונה משאר חברים לזה זה יעיל....קבוצה אחרת חשובה יעיל..זה לא אישית לכל משתמש, בסמסונג אפשר לשנות לכל אחד ברשימה שלך צלצול ותמונה ..אם זה משפיע על הצליל בוואטספ לא ניסיתי האמת.אבל זה משנה את כולם
אבל זה לא מופיע בהגדרות של הקבוצה אלא בהגדרות הכלליות למרות שכתוב 'קבוצה'זנ משנה לקבוצה שלימה אכן..רצית שמשפחה יהיה שונה משאר חברים לזה זה יעיל....קבוצה אחרת חשובה יעיל..זה לא אישית לכל משתמש, בסמסונג אפשר לשנות לכל אחד ברשימה שלך צלצול ותמונה ..אם זה משפיע על הצליל בוואטספ לא ניסיתי האמת.
חביבי תפוס עלם או עלמה צעירים תן להם 20 ש"ח בשלוש דקות יסדרו לך..אחרת ככה לא נצליח לעשות כלום...חייב לדעתי מישהו אחר שמבין לסדר את זה ...אבל זה לא מופיע בהגדרות של הקבוצה אלא בהגדרות הכלליות למרות שכתוב 'קבוצה'
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.