איך אפשר לשרטט ולפרסם את הצפרדע ?

חומיחום

New member
איך אפשר לשרטט ולפרסם את הצפרדע ?

פיתחתי צפרדע אבל אני לא בידיוק יודע איך לשרטט אותה ואיפה לפרסם אותה. למישהו יש עצה?

giladznaor

New member
Diagramming

The most simple way to diagram a model is drawing it by hand. This is a simple way of doing it: Fold your frog. Put a white paper over it and draw the frog's shape Unfold the last step of the frog Draw the "frog minus one step" on another white sheet Keep on unfolding the frog and drawing it until you go back to a square This way you get diagrams from the end to the beginning. Just re-order them from the beginning to the end. Once you've done that, just add the folding symbols to the diagrams (Mountain, valley, squash, arrows, etc( If you are not sure about these signs, most origami books have an explanation of them at the beginning. Hope this helps, and looking forward to seeing the diagrms! Cheers! Gilad Naor http://free.hostdepartment.com/g/gilad/

giladznaor

New member
publishing

About where to publish your work, I think the Israeli Origami Center publishes diaragms. I'm not sure if you have to be a member for them to show it on their site. Just ask Miri.

חומיחום

New member
אני לא מבין אנגלית. עוד המצאה חדשה

אני לא בידיוק מבין אנגלית. תישתדלו ליכתוב בעיברית אם אפשר. בכל אופן אני לא הבנתי איך לשרטט את הדגמים שלי [אני יודע רק בערך איך משרטטים, אבל לא את כל הסימנים]. ובאתר אוריגמי ישראל אני לא מוצא אפשרות לפרסם את הדגמים שלי. למי שיש עוד הצעות שיחזיר בבקשה תשובה בעיברית. תודה בכל אופן. נ.ב אני זוכר את כל הדרכים להכנת הדגמים שלי.

bshuval

New member
צילומי שלבים

אתה יכול לצלם כל שלב ושלב בקיפול ולפרסם כך, אבל כדאי במקרה כזה גם להוסיף הוראות כתובות ואפילו לסמן סימוני עזר על הדף עצמו. לדבי ההצעה של giladznaor - הוא הציע שתניח את הדגם הגמור על דף ותעתיק את הצורה החיצונית. אחר כך, תפתח קיפול אחד ותחזור על הפעולה. בסופו של דבר תקבל סדרת ציורים הפוכה.

mirigami

New member
הדרך הטובה ביותר היא להסתכל על

אם חשוב לך שיהיו הוראות לצפרדע שלך את צריך לצייר את ההוראות. ההמלצה שלי היא לפתוח ספרי אוריגאמי וללמוד איך בונים הוראות. הסימנים הם בין לאומים ולכן חשוב לשרטט הוראות כמקובל. אחרי שהכנת הוראות תן למישהו שאתה מכיר שיקפל ,אם הוא מצליח סימן שההוראות טובות. לגבי פרסום הדגם שלח אלינו את ההוראות ואם נמצא שהקיפולים מעניינים(חשוב מאוד תהליך הקיפול ולא רק התוצאה) אני אבקש מגלעד להוסיף את הצפרדע לאתר שלנו.(האתר של המרכז הישראלי לאוריגאמי) זה לגבי הצפרדע לגבי הדגם השני אני לא יודעת מה זה? בהצלחה

חומיחום

New member
יש לי בעיה קטנה

יש לי בעיה קטנה. אני יודע בערך איך משרטטים את הדגמים שלי,אבל אני לא מכיר עוד מישהו שיודע לעשות אוריגמי חוץ ממני ומחבר שלי,שאני כבר לימדתי אותו איך מקפלים את הצפרדע ועוד כמה דברים שלי. ובקשר להצעה של מירי אני לא בידיוק יודע לאן לישלוח את הדגמים שלי. דרך אגב תודה לכל מי שעוזר ונותן לי עצות. והנה עוד דגם של מטוס שלי [מצורף קובץ]

למעלה