איך אפשר

B0ND_JAME5_B0ND

New member
בקלות...

מה שאתה צריך לעשות זה: 1. קליק ימני על הסמל של האינטרנט אקספלורר שנמצא על שולחן העבודה 2. מאפיינים 3. חוצץ אבטחה 4. רמה מותאמת אישית 5. קבצי קוקיס cookies 6. הפוך ללא זמין... 7. אישור זהו...

קודקוד

New member
בונד, אצלי הכל באנגלית

אפשר לקבל את הנ``ל בתרגום,לא מצאתי ``חוצץ אבטחה``.תודה לך.וסליחה על הטירחה.

tami-01

New member
באותו עיניין..

מה זה בכלל קוקיס ? למה אני צריכה את זה ? ולמה להוריד את זה?

@poet

New member
cookies וממטרתן

העוגיות ``קוקיס`` הם בעצם קבציי טקסט קטנים , המכילים שורה אחת ומושתלים לנו במחשב בידיעתנו וללא ידיעתנו על מנת לזהות אותנו בפעם הבאה שאנחנו נכנסים לאתר (זה התחיל בכך) שאתרים נתנו את אופציות הפרנזולציה , כלומר שהאתר יזהה את המחשב שמתחבר אליו , ויכניס אותו ישירות לדאר שלו , או לעמוד הבית הפרטי שלו , והיוזר לא יצטרך לכתוב כל פעם מחדש את סיסמאתו או את פרטיו כיום חברות משתמשות בקוקיס , כדי לאפיין את הגולשים שלה בעזרת קוקיס ניתן לדעת , כמה פעמים ביקרתם באתר מסויים , על מה לחצת , או כמה זמן הייתם. בעבר היתה שערוריה ענקית , שגולשים אמרקאים התמרדו , וטענו שחודרים להם לפרטיות , מעין ``אח גדול`` שמשגיח עליהם או אנשים שלא מבינים הרבה , טענו כי מנסים להחדיר להם ווירוסי מיקרו (וירוסים שניתן לקודד אותך בתוך מסמך כתוב) כל זה כמובן שטויות כיום חברות אינטרנט , נזהרות מאוד בשימוש בקוקיס , ומנסות לייעל את השימוש בהן. בכל אופן , אין טעם למחוק אותן , הן מאוד יעילות ,וחוסכות מהיוזר זמן המתנה רב . אם בכל זאת אתה לא רוצה את העוגיות ויש לך ווינדוס באנגלית אז הנה השלבים 1)מקש ימיני על הסמל של האקספלורר 2)properties 3) security 4) לעלות את רמת האבטחה ל high 5)apply או ok וזהו. שם לב שלא אני ולא חברת מיקרוספוט ממליצים על הפעולות האלה אם ממש מפריעים לך הקוקיס מידי פעם תמחק אותם c://windows/cookies תכנס לספרייה ותמחוק את כל הקבצים , קובץ index.dat לא יימחק וזה בסדר בתיאבון

קודקוד

New member
לחצתי מקש ימני

על הסמל של אקספלורר,ועל PROPERTIES,ולא מוצאים את המילה SECURITY,חוץ מזה האם זה יעשה לי בעיות אחרות?

קודקוד

New member
אולי 98 ???

תראה כשאני לוחץ על הE הקטן הכחול במקש ימני, אני מקבל :GENERAL ו- SHOTCUT לא רואה בכלל את המלה SECURITY? אומר לך משהו?

למעלה