איך אקרב את לב אשתי האוהבת בחזרה?

איך אקרב את לב אשתי האוהבת בחזרה?

אני קורא,מתעניין ומסתקרן מהפורום זמן רב. הפעם רוצה להתוודות \= להתייעץ \ לשתף ביסורי: מסביבי הרוב בוגדים,סטוצים,רומנים וכו,, לי בבית יש באמת אשה=חברה=מאהבת =מ ר ת ק ת,,, הייתי בטוח שלא אמעד, טוב לי, מושלם לי בביית, ניסיתי למצוא רבב..ולא הצלחתי:ילדים ,תודה לאל= ל ת פ א ר ת, בית, אשה מה צריך יותר,,אני ממש ממש אוהב את האשה והילדים, עמדתי בהרבה פתויים ,תמיד יש את המפתות בדרך,אך תמיד התנערתי, האמת :לא קל היה אבל גם לבגוד נראה היה לי כלא בר בצוע עבורי, ואני חוזר ומדגיש :התחילו אתי ובחרתי להיות נאמן,, עד אותו יום ארור בו כמו טפש התפתתי:נפלתי בפח בו בצורה מתוכננת כרו לי בור,וכמו טמבל נפלתי, בצורה שיטתית "היא" סימנה אותי ולא הרפתה:אני חייב להתוודות:"היא" לא הייתה יפה,אפילו לא סקסית,לא חכמה,,,לא מבין מה קרה לי,, הרי ליפות ,צעירות וסקסיות ממנה הפנתי עורף בנימוס,אמרתי לעצמי ": על טעויות אבי לא אחזור"המסכן -אבי שלם מחיר כבד על רצונו לרעות ,,, והנה לעלובה שבעלובות:התפתתי,אבוי לי אפילו לא נהנתי באמת,,הפחד והחרדה כרסמו בי,נגעלתי מעצמי:"איפה נפלתי",,איך אני שב על השגיאות של אבי,, ופחדתי מהמחיר,אלוהים כמה פחדתי:לא הצלחתי להרדם בלילות,אני שמכור לשוקולד -לא יכולתי לאכול,ירדתי במשקל, לא יכולתי להביט לאשתי אהובתי בעיינים-היא היתה מביטה בי ומתוך דאגה שואלת:"למה אתה מסמיק כל כך?!?,,"לא היו לי תשובות הייתי בחרדה,כל כך הרבה פעמים תכננתי את השיחה בה אתוודה ו-לא היו בי כוחות-תמיד השתפנתי,ברגע האחרון, ואשתי אשה אוהבת ומכילה לא חשדה, עם "ההיא" הייתי רק פ ע מ י ים ו,,גם זה יותר מדי,,ה צ ר ות הוי הצרות החלו ,אחרי שסרבתי להיגרר סתם שוב, "היא" קלטה את ייסורי, את מצוקתי והשתמשה בפחד שלי,,הוי כמה אני מתבייש,,איזה טמבל הייתי,, "היא" החלה לנסות לסחוט אותי כספית ורגשית,,כמו בסרט :"חיזור גורלי" טלפונים, רביצה מול הכניסה לבית שלי(לבית ולאישה שאני כה אוהב),,היא ידעה וניצלה:"תלווה לי כסף,,אם לא אספר לאשתך!!"או לחילופין:"תן לי כל חודש אלף ש"ח ותבוא אלי מתי שאתה רוצה,כמה שאתה רוצה"הוי אלוהים כמה שהיא לחצה, ואני בכלל לא רציתי,הבנתי שנפלתי בפח,והלב הלב דפק ודפק,,עמדתי לפני : ה ת מ ו ט ט ות ,אני כל כך אוהב את אשתי ,מה עשיתי, והגרוע מכל:לא הייתה לי ברירה וספרתי לאשתי היקרה,היא קבלה זאת מאוד קשה, הלכתי למשטרה והגשתי תלונה להטרדה,הראתי במשטרה את מספר שיחות ההטרדה, והם הבהירו לי את הבעייה:אם "היא"תבחר להאשים אותך בכל מה שהיא"תבחר"להאשים-אתה אדוני בבעייה,,, הוי אלוהים במה הסתבכתי,, ה ב ע י י ה האמיתית שאשתי האהובה שלי לא מפסיקה לבכות,היא לקחה זאת מאוד מאוד קשה, מבקשת שאצא חודש מהבית -היא רוצה לחשוב,,היא כועסת עלי-ובצדק,, הוי אלוהים חיי בלעדיע אינם חיים!! מה אעשה? אני שבור באמת,, מה אני צריך לעשות?בגדתי באמון הטהור של אשה חמה ואוהבת!! לא יודע מה לעשות!!נכון טעיתי,כמו טיפש---------רציתי לנסות,, ועוד עם מי ,עם בחורה שריחרחה שניתן ל"סחוט" אותי,, אנא מכם עזרו לי ,אני רוצה את אשתי האוהבת בחזרה,, מה עושים? אני לא מפסיק לבכות,לא יכול לישון,, אנא,אני מתחנן יעצו לי. ארנסטו הזועק ,מתייסר ולא יודע את נפשי,,,

המונשרי

New member
שיתפת את אישתך , פנית למשטרה.......

עשית את כל הפעולות הנכונות / הנחוצות. ועתה לאחר שאשתך כבר יודעת - הכדור במגרש שלה....

תיגש לרופא שיתן לך משהו להרגיע

כי אתה נמצא במשבר נפשי. אחרי שתתאזן קצת, תחשוב מה לעשות. זה בכלל לא סוף העולם. לאשתך יהיה קשה לסלוח לך. יקח הרבה זמן. אתה צריך לעבור את הזמן הזה. אני בטוחה שאשתך אוהבת אותך, אבל היא בשוק.

niva99

New member
אומנות השירשור.

למי התכוונת להגיב? ולמי הגבת בפועל?

ארנסטו היקר../images/Emo50.gif

את כאבך אפשר להרגיש מעל פני הכתוב. אני יכולה רק לנחש שכאבך מלווה בכעס על עצמך, על "איך יכולתי לעשות דבר כזה מטומטם"? או אולי כאבך מלווה בהרגשת בלבול ותסכול ויותר מכל, חשש מפני התוצאות ומה שיקרה כאשר יעבור החודש בו אשתך ביקשה זמן לחשוב. איני עומדת במקומך ואיני מרגישה את כאבך. הוא שלך והוא קיים. יש בליבי הרבה אמפתיה לרגשותיך מתוך הבנה ורצון להקשיב לכאב, שמן הסתם לא יעלם כל כך מהר. קטונתי מליעץ ולתת פתרונות בעניני זוגיות. כל שבידי הוא לחזק אותך ולעזור לך לעבור חודש זה של חוסר ודאות. נסה לזכור, שאת כל הרגשות האלה שלך, מרגישה גם אשתך, וקח את החודש הזה כחודש של חיזוק עצמך והכנה לקראת המפגש עם אשתך. התקשורת המקרבת נקראת גם שפת הלב. מתוך התקשורת, בוא לשיחה זו עם כל הלב שלך, וזכור את הלב של אשתך. מתוך הכעס שלך על עצמך, שאל את עצמך "איך אני יכול לעשות אחרת? איך אני יכול לתקן"? זהו לא הזמן ללמד אותך את יסודות התקשורת. בימים טובים יותר (בקרוב אצלך), זכור את התקשורת המקרבת ובתקווה שתעשה בה שימוש. חזק ואמץ. לך עם ליבך!!! בהצלחה אני מתארת לעצמי, שהשיתוף והוידוי עוזרים לך במעט. אם כן, המשך בזה. לא תהיה לבד בחודש הזה.

מה עשיתי?

אפרת ארנון ,תודה על התייחסותך התומכת. מה שהורס אותי היא העובדה שאשתי מקסימה ויש ביננו תקשורת טובה, אניבאמת חושב: וכואב מאוד, וכועס על עצמי, על "איך יכולתי לעשות דבר כזה מטומטם"?איך נגררתי?לא מגיע לאשתי שאני מאוד אוהב-שאעשה מעשה כזה,גם לא מתאים לי,גם אני בוש ונכלם באמת,כלפיה,כלפי הילדים וכלפי עצמי. אני חוזר ושואל את עצמי מה קרה לי?אם היה רע בבית זה היה מובן,אבל אני שיש לי משפחה לתפארת,אישה אוהבת,למה התחזרתי,אני חושש שהרסתי הכול,אשתי כועסת ובצדק,גם אני כועס על עצמי. איך משקמים ?אני שבור ומכה על חטא בפניה,אני מתחנן ואומר לה שאני מאוד אוהב אותה ומוכן לעשות הכל.אבל היא ביינתיים בוכייה כואבת וכועסת מאוד-אני ממש מבין ,רוצה לתקן,איינני מתחמק-אני האשם,אני שעשיתי טעות,לא היה בה רבב, מה עשיתי?

../images/Emo23.gifארנסטו,

אני קוראת כאן את תשובתך לדברי. הלוואי שהייתה לי תרופת פלא או איזשהו קסם בשבילך. אין לי. אני קוראת שוב את דבריך ומה שענית לאחרים, ושומעת שוב ושוב את הבנתך לכאבה של אישתך. למיטב נסיוני, במצבים כמו המצב בו אישתך נמצאת כרגע, שזהו כאב רב, בלבול, כעס, תדהמה, אין כרגע מה לדבר איתה. היא בעצמה בקשה זמן לעצמה לעכל ולהבין מה קרה. כל מה שתנסה לעשות עכשיו נופל על אוזנים ערלות. היא לא מסוגלת לשמוע או לראות ובטח שלא להגיב ולענות. תן לה את הזמן שלה. גם העולם שלה התהפך. אני מבינה שאתה פוחד לאבד הכל. חכה קצת ואז נסה אולי לכתוב לה מכתב. הסבר לה איך קרו הדברים ובאיזה מצב אתה נמצא תוך כדי אמפתיה רבה למצבה. זכור את הלב. הוא זה שצריך הכי הרבה תיקון כעת. עוד רעיון שעולה לי כרגע הוא לנסות דרך גוף שלישי בו שניכם בוטחים, כדי שיגשר ויעשה עבודה זו. חשוב על זה. בכל אופן, כמו שזה נשמע עכשיו, חכה קצת. היא בפרוש מבקשת זמן. תן לה את זה. באשר ליסוריך שלך, שרק מתגברים, חלוק אותם עם מי שאתה יכול ורוצה. ונצל זמן זה כמה שיותר על מנת להבין מה קרה לך. הלוואי שאוכל לעזור עוד. אני שמחה להיות אוזן קשבת בכל עת. חזק ואמץ.

כאישה שנבגדה עבורי זו היתה מתנה../images/Emo77.gif

אך באותה התקופה הרגשתי כאילו אסון פקד את חיי..ההבדל היחידי בין המקרה שלי לשלך הוא החרטה שלך...ואילו הגרוש שלי הכחיש ולכן זה נגמר. איש יקר נכון שיש הרבה כלים בחוץ על מנת להתגבר על מנת לתקן מעילה באמון זו כדי שלא יווצר קרע גדול. אך בינתיים אומר לך שתיצא לרגע מהסיטואציה הזו והחלף תפקידים, אילו אתה היית הנבגד, איך היית רוצה או באיזו דרך היית רוצה שיפנו אליך על מנת לשפר ולתקן ואיך היית מבין וסולח... זה עובד בדוק...בהצלחה אוסי

כאילו אסון פקד את חיי.

כך אני חש: כאילו אסון פקד את חיי. ואני מאשים אך ורק את עצמי,את טיפשותי, אוסי אני לא יכול לתאר את אשתי בוגדת בי-נאמנותה ויושרה,רגישותה אהבתה אלי היו עזים-אני תמיד הערכתי זאת , עכשיו שאני במקום הזה אני חושב שהייתי סולח,אולי בגלל העובדה שאני משתוקק שאהובתי תסלח,,למרות שלא מגיע לי!! מה שהורס אותי שאין לי סיבה למעשה-רק טפשותי,

צר לי שאני לא תומכת ברחמים עצמיים|ז

היות והם לא יביאו לתוצאה שלה אתה מייחל... אוירה של אבלות תתן לה תחושה עד כמה הכל קשה מסובך, ויתן לה להתבחבש בתוך רחמים עצמיים ומסכנות...המטרה שלך זה להראות לה בדרך לא דרך עד כמה אתם גודלים ומתחזקים במעבורות החיים. ולדמיין את הסיטואציה הפוכה זה על מנת לדעת באיזו דרך לגשת , כי מסכנות לעיתים מרחיקה...הפעל את היצירתיות שלך ולא רחמים...היא זקוקה לך לחיזור להעלת הבטחון, הנשיות שלה נפגעה.. תתעלה על הפחדים שלך כי הם משתקים... עצות אני מאמינה תוכל לקבל בשפע...ה"עבודה" היא אך ורק שלך!!! תפעל כמאמין, הספקות מכרסמות כל חלקה טובה ומחלישות..
אוסי

למעלה