בלי. זה משהו מאוד בסיסי
לא עוגיה 'קלאסית'. אני אישית אוהבת את שיבולת השועל בטעם מייפל,ועם מעדן בטעם קוקוס,לדעתי הריח ממש טוב. המרקם לא של עוגיה,אבל מה שחשוב לי,שזה נעים בפה,ומאפשר לי לאכול את היוגורט שלי,עם תחליף זול לגרנולה,שעולה בערך פי חמש .
הכמויות שאני עושה,גם אינן גדולות מספיק בשביל שביצה 'תטמע' בהן... הביצה תורגש. אני מנחשת שלו הייתי עושה כמות יותר גדולה של חומרי גלם,יכולתי להוסיף ביצה- זה ודאי לא היה מקלקל את זה. אולי מחר אכניס כאן תמונה של עוגיה שכזו,שתוכלו להתרשם איזו טקסטורה מתקבלת.