שמלת תחרה1
Well-known member
עמוס בציורים, או ריק מכל דבר ועניין?
ריק מכל תגובה
סגורה! משגע אותי שהגברים פותחים את הדלת, מסתכלים, מסתובבים לשיש, לוקחים כלים, מסתובבים, כורעים ליד המקרר הפתוח, חופרים בכל המדפים, קמים, מסתובבים לארונית ומוציאים כלי, בדרך מציצים בטלפון ואז חוזרים למקרר להוציא את מה שהחליטו. תפתחו, תקחו, תסגרו!עמוס בציורים, או ריק מכל דבר ועניין?
ריק מכל תגובה
מעריצה אתסגורה! משגע אותי שהגברים פותחים את הדלת, מסתכלים, מסתובבים לשיש, לוקחים כלים, מסתובבים, כורעים ליד המקרר הפתוח, חופרים בכל המדפים, קמים, מסתובבים לארונית ומוציאים כלי, בדרך מציצים בטלפון ואז חוזרים למקרר להוציא את מה שהחליטו. תפתחו, תקחו, תסגרו!
לא פוצחת בריב איתם על זה, זה לא שווה מריבה, אבל כל פעם מחדש זה צורם לי.
ואיך אני אוהבת לענות לך על שאלות ששאלת לא כמו שהתכוונת
חחחחחחחחחחחחחחחסגורה! משגע אותי שהגברים פותחים את הדלת, מסתכלים, מסתובבים לשיש, לוקחים כלים, מסתובבים, כורעים ליד המקרר הפתוח, חופרים בכל המדפים, קמים, מסתובבים לארונית ומוציאים כלי, בדרך מציצים בטלפון ואז חוזרים למקרר להוציא את מה שהחליטו. תפתחו, תקחו, תסגרו!
מקושט במלא תמונות מגנט מאירוע המשפחה, וכך גם דלת הממ"ד.עמוס בציורים, או ריק מכל דבר ועניין?
חחחחחחחחחחחחחחחסגורה! משגע אותי שהגברים פותחים את הדלת, מסתכלים, מסתובבים לשיש, לוקחים כלים, מסתובבים, כורעים ליד המקרר הפתוח, חופרים בכל המדפים, קמים, מסתובבים לארונית ומוציאים כלי, בדרך מציצים בטלפון ואז חוזרים למקרר להוציא את מה שהחליטו. תפתחו, תקחו, תסגרו!
אצלי בדלת של המקרר והפלדלת זה דבר "קדוש" שאסור לשים עליו כלום.עמוס בציורים, או ריק מכל דבר ועניין?
מעדיף ריק מכל דבר ועניין, אבל אני לא זה שמחליט בנושאאיך אתם אוהבים את דלת המקרר שלכם.
עמוס בציורים, או ריק מכל דבר ועניין?
לשאלתך: גם דלת המקרר וגם הפלדלת מכוסות במגנטים.עמוס בציורים, או ריק מכל דבר ועניין?
מגנטים יפים.לשאלתך: גם דלת המקרר וגם הפלדלת מכוסות במגנטים.
מהטיולים שלנו אנחנו אוהבים להביא מזכרות קטנות. הרבה פעמים אלו מגנטים נחמדים שאנחנו מצמידים לדלת המקרר. לדוגמא: מגנטים מונציה, איסלנד, פרו, אקוואדור, מרוקו
מקושט במלא תמונות מגנט מאירוע המשפחה, וכך גם דלת הממ"ד.עמוס בציורים, או ריק מכל דבר ועניין?
מצרפת מהאוסף שנשאר לילשאלתך: גם דלת המקרר וגם הפלדלת מכוסות במגנטים.
מהטיולים שלנו אנחנו אוהבים להביא מזכרות קטנות. הרבה פעמים אלו מגנטים נחמדים שאנחנו מצמידים לדלת המקרר. לדוגמא: מגנטים מונציה, איסלנד, פרו, אקוואדור, מרוקו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.