איך אתם אוהבים את הסטנדאפ שלכם

potash

New member
איך אתם אוהבים את הסטנדאפ שלכם

מצחיק=תשובה לא מצחיקה. כשאתם רואים\כותבים מופע סטנדאפ את מעדיפים שהוא יהיה עם מעברים(בסגנון:אם כבר מדברים על זה ...)או סתם שיהיה אוסף של צחוק.

אני הכי אוהב אסייג!

פשוט המופע שלו זה הדבר הכי מצחיק בעולם... אני גם מת על המערכונים של פרוזק ושלישיית הפיג'מות (למרות שאני יודע שהפיג'מות לא פופולריים במיוחד, לדעתי הם גאונים)

כי מרבית הסטנדאפיסטים הישראלים

(מלבד "סיינפלד" לא יצא לי לצפות בכאלו ממדינות אחרות
) משתמשים בהומור וולגרי, קטנוני, מטופש שמזלזל באינטלגנציה שלך... וגם אלה שלא לא ממש מצליחים להצחיק אותי יתר על המידה

scudnick

New member
כן, אבל כאן הדיון על סטנד-אפ בכלל,

ולא ישראלי. ויש כמה שהם מצחיקים, לדוגמא שגיא פרידמן, או ניר מולד (לא כל כך עוסק בסטנד-אפ, אבל כותב את זה טוב).

potash

New member
גם אם הרוב עושים צחוק מהאינטלגנציה

שלך,אתה עדיין יכול להקשיב למיעוט המובחר.

אז אתה לא אוהב סטאנדאפיסטים

ישראלים, ועל זאת אני ממש לא מאשים אותך. אבל בגדול אתה אוהב סטאנדאפ (כמוני) איכותי ומתוחכם. אצלי זה נשמע בערך ככה: לפני כמה זמן ההורים שלי עשו מנוי לידיעות אחרונות...בתור מתנה הם קיבלו אטלס. בסדר...נחמד. עכשיו אני שואל את עצמי...למה לכל הרוחות אני צריך אטלס? מה אכפת לי איפה צרפת? מה זה מעניין אותי איפה נמצאת אמריקה? אני רוצה להגיע לאיפשהו אני קונה כרטיס טיסה והם יביאו אותי לשם...אפשר לחשוב שאני על המטוב ובאמצע הטיסה ניגש לתא הטייס ואומר לו "תשמע...אני חושב שאתה לא בכיוון הנכון...פשוט יש לי אטלס...וזה לא נראה לי טוב..."

scudnick

New member
כבר התכוננתי לקטילה

אבל הסוף נחמד... רק צריך לעשות את זה יותר מהיר... לדעתי אפשר להוריד את הקטע של המנוי וישר לומר שהם קנו אטלס. ובטח, כמו רוב הסטנד-אפ, זה נשמע יותר טוב על הבמה.

scudnick

New member
חדשה?../images/Emo12.gif

אה, ואמיתי, אי אפשר לאשר יצירות אחרי שמורידים אותן

scudnick

New member
אני עניתי לך

תנסה שניה לחבר ניר הוטניק מה יצא? נירוטניק.

potash

New member
חייב אטלס!!!

במיוחד עם ידיעות אחרונות. אם אתה קורא בעיתון על איזה מדינה נידחת,כמו למשל קנדה. אתה הרי מיד תרוץ לאטלס הקרוב לביתך על מנת לחפש את המדינה ובאותה הזדמנות גם תלמד על המחצבים,האוכלוסיה ועוד המון דברים מעניינים שבנות פשוט חולות על בנים שיודעים אותם. ועוד משהו... אטלס ענק בתיק בצפר של ילד בכיתה ה' יכין את הילד לנפלאות הצבא....

potash

New member
בעיקרון אני בעד מעברים

בטח כשאני כותב אבל כשאני שומע מופע שהמעברים בו חלשים ומזויפים כאלה אני מעדיף שלא יהיו מעברים בכלל

scudnick

New member
כמובן, כשהם חלשים זה לא טוב

אבל אם הבחירה היא בין מעבר טוב לאוסף של בדיחות, מעבר זה מצויין.

potash

New member
אבל אם יש לך 2 נושאים ממש שופכים

מצחוק אבל לא קשורים בגרוש.לא בהכרח אחד לשני אלה לא קשורים בכלל לכלום. רק עכשיו שמתי לב שאין פואנטה להודעה שלי

למעלה