פשוט המופע שלו זה הדבר הכי מצחיק בעולם... אני גם מת על המערכונים של פרוזק ושלישיית הפיג'מות (למרות שאני יודע שהפיג'מות לא פופולריים במיוחד, לדעתי הם גאונים)
ישראלים, ועל זאת אני ממש לא מאשים אותך. אבל בגדול אתה אוהב סטאנדאפ (כמוני) איכותי ומתוחכם. אצלי זה נשמע בערך ככה: לפני כמה זמן ההורים שלי עשו מנוי לידיעות אחרונות...בתור מתנה הם קיבלו אטלס. בסדר...נחמד. עכשיו אני שואל את עצמי...למה לכל הרוחות אני צריך אטלס? מה אכפת לי איפה צרפת? מה זה מעניין אותי איפה נמצאת אמריקה? אני רוצה להגיע לאיפשהו אני קונה כרטיס טיסה והם יביאו אותי לשם...אפשר לחשוב שאני על המטוב ובאמצע הטיסה ניגש לתא הטייס ואומר לו "תשמע...אני חושב שאתה לא בכיוון הנכון...פשוט יש לי אטלס...וזה לא נראה לי טוב..."
אבל הסוף נחמד... רק צריך לעשות את זה יותר מהיר... לדעתי אפשר להוריד את הקטע של המנוי וישר לומר שהם קנו אטלס. ובטח, כמו רוב הסטנד-אפ, זה נשמע יותר טוב על הבמה.
במיוחד עם ידיעות אחרונות. אם אתה קורא בעיתון על איזה מדינה נידחת,כמו למשל קנדה. אתה הרי מיד תרוץ לאטלס הקרוב לביתך על מנת לחפש את המדינה ובאותה הזדמנות גם תלמד על המחצבים,האוכלוסיה ועוד המון דברים מעניינים שבנות פשוט חולות על בנים שיודעים אותם. ועוד משהו... אטלס ענק בתיק בצפר של ילד בכיתה ה' יכין את הילד לנפלאות הצבא....