איך אתם אוכלים את הקרמבו ?

איך אתם אוכלים את הקרמבו ?

משאירים את הביסקויט לסוף? או מתחילים איתו? או שאתם מעדיפים לקלף קודם את כל השוקולד, ואז לאכול את הבפנים שלו? שתפו אותנו .
 
אני יסביר לכם איך אני אוכל אותו

תרדו עוד עוד עוד יסססססססססססססססססססס אממממ יסססססססססססססססססס עוד עוד עוד לאט לאט ובזהירות :)
 

Maorah

New member
אממ קצת מוזר...

הופך את הקרמבו מוציא את העוגייה שובר אותה ל 2 ואז טובל בבפנים של הקרמבו... אחרי זה מה שנשאר פשוט דוחף לפה...
 

חןשסק

New member
חחחחחחח../images/Emo42.gif

יצירתי!
 

חןשסק

New member
אני אוכלת פיצה הפוך, קרמבו:../images/Emo42.gif

אני אוכלת ככה: אני נכנסת לחנות, קונה קרמבו, מוציאה את העטיפה, זורקת לפח (כי זבל מי שמלכלך), פותחת את הפה גדול גדול ואוכלת- קודם את השוקולד ואז את העוגייה.
 
גילוי חושפני (2)

אני לא אוכלת קרמבו-פשוט אסור לי.. (אסור לי שומדבר שעשוי מחיטה.. שעורה.. שיבולת שועל... מן מחלה\רגישות שכזו) עומרית
 
לא אוכלת לחם../images/Emo26.gif

תכלס יש תחליפים מקמח תירס... תפוחי אדמה ועוד כל מיני כאלה אבל את התחליף של הלחפ אני ממש לא אוהבת.. לא בשבילי.. תודה
ופסטה-יש תחליך וזה כזההה ט-עים עומרית
 

D Rise

New member
אז כך

הצעדים הם כאלו: לקוחים את הקרמבו פותחים את העטיפה שמים על השיש במטבח מפעילים את מערכת הסטריו או פותחים גלגלץ ומחכים שיבוא השיר "עזאר עזאר" כי הוא שיר מאוד יפות וכל הקוסיות רוכדות לצליליו. לוקחים סרגל ומסמנים במרחק של חצי סנטימטר נקודה כעט לוקחים מסור גדול וחותכים בקו ישר עד הסוף (מי שלא מוכשר אני עושה שעורים פרטיים בנגריה שלי ברמת אליהו). הקרמבו פרוס הייטב ל...אם נחשב אורך קרמבו 4 סנטימטר זה אומר צריל להיות לנו 8 חתיכות!! שימו לב! גדלי הקרמבו משתנים מחברה לחברה!! לאחר שפרסנו את הקרמבו נשים אותו במיקרו למשך 15 שניות (משתנה מימקרו למיקרו!) לבינתיים, לוקחים צלוחית קטנה... קצת קטשופ מיונז ומעט פפריקה חריפה. מערבבים טוב טוב, חשוב לקבל גוון לבן של המיונז, רצוי לשים גם כפית סוכר וקמצוץ חומץ. להוציא את הקרמבו מהמיקרו ולטבול בצלוחית המרוטב ...... ושיהיה בתאבון מעדן!!!
 

NoWords

New member
עוברים את הסבל.. מגיעים לתענוג..

אוכלים מהר מהר את הקצפת המגעילה או שמעבירים אותה למישהו אחר ומתענגים מהביסקויט הטעים
(ומשום מה, תמיד נראה לך שלקח לך המון זמן להגיע אליו)
 

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאהם!!!!

ברור שאת הביסקוויט לסוף! קודם אני אוכלת את הציפוי אחרי זה את הוניל ואז בסוף את הביסקוויט!
 

cobainos

New member
אני

ביסים,מלמעלה למטה מתענג מכל דבר...הציפוי שוקולד מעצבן וחסר טעם,אבל הקצף(או קצפת מה שרתצו) טעים לאללה וגם הביסקוויט וואיי בא לי קרמבו.הפ בא לי קרמבו!
 

guysc

New member
אני? פריק שואו? מה פתאום?!

לוקח את הקרמבו,שם במקפיא לכמה שעות עד שהוא קופא לגמרי. אחרי שהוא קפוא,אני אוכל קודם את השוקולד,ומשתדל מאוד מאוד לא לפגוע בצורה של הקצפת (זה בא עם הניסיון). אחרי שאכלתי את השוקולד,אני אוכל את הקצפת בבת אחת,ואז את הביסקוויט בבת אחת. לפעמים אני אוכל את השוקולד שבצדדים של הביסקוויט לפני הביסקוויט עצמו,זה תלוי במצב רוח.
 
למעלה