איך אתם אומרים לא?

מיטללל

New member
איך אתם אומרים לא?

כשמתחילים אתכם ברחוב? אחרי דייט ראשון, כשמזמינים אתכם לדייט השני? אתם בקטע של סיבות או תירוצים ? אתם נוהגים להיות כנים ? להעלם ? יש לכם תירוצים קבועים ?

E i n a v 1 1 1

New member
אין בעיה...פשוט זורמים ../images/Emo3.gif

וגם תלוי כמה הבחור מצא חן בעיני

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif אם לא היה ברור

הכוונה היא למקרים בהם אתם לא מעוניינים, ולכן צריכים להגיד לא :p

זכוכיות

New member
תלוי,

כשמתחילים איתי ברחוב, אני על הפנים, באמת. לרוב, אם יש אפשרות, אני מתעלמת (לא ראיתי לא שמעתי), ומנסה להעלם מהשטח כמה שיותר מהר. אם אין לי ברירה, והמתחיל כבר תפס אותי או שהוא עומד לי ישר מול הפרצוף, אני ממלמלת משהו על זה שאני ממהרת, חייבת לרוץ, לא יכולה, בדרך כלל יוצא לי איזשהו תירוץ מגומגם, מבולבל ולא קשור ("אפשר להחליף איתך כמה מילים?" "האאממ... לא... כאילו... אני צריכה... ומחכים לי... עומד לרדת גשם..."), אני גם אלך אפילו אם זה מקום שאני צריכה להיות בו (זאת דרך טובה לקצר את התור בקופת חולים אם אני לפניכם, תתחילו איתי ותראו איך אני נעלמת תוך שניות). זו לא תוצאה של האדם הלא נחמד שאני, זו תוצאה ישירה של ביישנות. באמת. לדייטים אני לא יוצאת, אבל יש לי דיי הרבה מכרים, ואם אחד המכרים הלא קרובים שלי מתחיל ללכת לכיוון הזה אני אוטומטית נעלמת. אני ממש לא יודעת להתמודד עם זה. עם היחידים שאני יודעת להתמודד בכל מה שקשור לסירוב, זה ידידים קרובים שמביעים עניין, איתם אני מסוגלת להיות כנה ולהסביר לעניין... כל מי שלא מספיק קרוב מלחיץ אותי מדי...

Paranoid Eyes

New member
לגבי המתחילים ברחוב

אני בדיוק כמו זכוכיות. :) אחרי דייט ראשון אם לא מתאים לי, או שנפרדים בביי או נדבר ואז אף אחד מאיתנו לא מדבר.. או שאני צריכה להסביר את עצמי.. האמת שזה קרה לי 3-4 פעמים שבהן הייתי צריכה לדחות את הבנאדם לפני דייט שני, ז"א כשהוא התקשר להזמין.. היה מוזר וקשה אבל אמרתי את האמת שלא מתאים לי.. ואז יש אלה שחופרים " למה ולמה" ..
אבל להעלם, בחיים לא.

חחחחחחח תירוצים?

אני ישירה, דוגרית או שסתם מתפוצצת מצחוק תלוי איך מתחילים לזרום? לא.. אני לא אוהבת שמתחילים איתי ברחוב...

הממ...

זה תלוי באופי של הבן אדם. יש כאלה שלא מוכנים לשמוע סירוב אז אני לא אומר את זה בדייט אלא בסוף. אני תמיד כנה ולא אומרת תירוצים או נעלמת.

אוי.

כשמתחילות ולא מתאים, אני לא זורם, ואם הן אומרות ישירות אני אומר שיש לי חברה. אחרי דייט, או שאני אומר שאתקשר ולא מתקשר (ומקווה שהיא לא תתקשר) או שאני אומר שאני לא רואה את זה מצליח ביננו בקטע זוגי, אבל אפשר להיות ידידים (ולא מתקשר).

L y c a n

New member
זה תלוי

במצב רוח בעיקר.. רע: יכול להיות סתם להעלם.. למרות שכבר מזמן לא ביצעתי את זה טוב: לא יודע, להשתעשע ככה
אם זה נהיה מציק: חלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאס

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif זה תלוי מי הבנאדם, כמה מציק הוא,

מה גורם לי לא לרצות אצלו, וכ'ו.. לרוב אני אומרת שאני לא מעוניינת בצורה יפה, לפעמים, כשזה סתם ברחוב, אני משקרת, אבל לא כדי להסתיר, סתם כי זה משעשע אותי.. אחרי דייט ראשון זה כבר יותר מסובך- אני פשוט גורמת לו לא לרצות לאט לאט, ואם גם זה לא עובד, אני עושה שיחה ואומרת שלא מתאים לי.. אבל אף פעם לא מפרטת את הסיבות (מה, אני באמת יכולה להגיד לבן אדם שהוא לא בוגר כמו שחשבתי, נגיד? לא מושך אותי מספיק? וכ'ו? לא יכולה. לא מסוגלת. לא מתאים.) קרו פעמים שנעלמתי, אבל זה רק אם הבנאדם באמת שווה היעלמות. התירוץ הכי נפוץ אצלי הוא שאני עוד רוצה את האקס שלי.. (לא משנה מי מהם
) ושעוד לא התגברתי, ואני לא רוצה לפגוע בבנאדם שאני יוצאת איתו ולהפוך אותו לריבאונד, הוא בנאדם מקסים. מוריד אותם ממני במהירות.

למעלה