איך אתם בוחרים קצב? ואיך אתם יודעים בודאות שהבשר ראוי למאכל?
A Amalthea New member 17/9/07 #2 מסתכלים שנראה טוב, מריחים, לא מתביישים לבקש קלוז-אפ, מסתכלים על טכניקת העבודה ולא מתביישים לשאול - מאיפה הגיע, האם מיושן במקום ואיך - קצבים שגאים בתוצרתם ישמחו לנהל איתך שיחות אל תוך הערב. ובעיקר - כשמוצאים אחד טוב - נשארים איתו באש (בעיקר) ובמים.
מסתכלים שנראה טוב, מריחים, לא מתביישים לבקש קלוז-אפ, מסתכלים על טכניקת העבודה ולא מתביישים לשאול - מאיפה הגיע, האם מיושן במקום ואיך - קצבים שגאים בתוצרתם ישמחו לנהל איתך שיחות אל תוך הערב. ובעיקר - כשמוצאים אחד טוב - נשארים איתו באש (בעיקר) ובמים.
S sjarjar New member 17/9/07 #3 אני מבקש חתיכה דקה מהאנטריקוט, או הסינטה, לטעום במקום. כמובן שזה בה אחרי השלבים הנ"ל. בעיקר מסתכל ובוחן את תגובת ההוא שמאוחרי הויטרינה לבקשות ולשאלות.
אני מבקש חתיכה דקה מהאנטריקוט, או הסינטה, לטעום במקום. כמובן שזה בה אחרי השלבים הנ"ל. בעיקר מסתכל ובוחן את תגובת ההוא שמאוחרי הויטרינה לבקשות ולשאלות.