איך אתם בטוחים שמי שבאדום

רוני242

New member
איך אתם בטוחים שמי שבאדום

אלו באמת השחקנים והמנהל לא עובד עלינו וממנה כל מיני "זייפנים" חוץ מזה - מנהל איך אתה יכול להיות בטוח שאלו השחקנים האמיתים?

BliNkOnEcHeNtWo

New member
חחחח תן לי להסביר לך משהו קטן

מאחורי כל הפורומים האלה, יש משרדים שנמצאים ברמת גן. מהמשרדים האלה מביאים לך את בלוג TV. מהמשרדים האלה מארגנים את תחרות המנהל הטוב ביותר. מהמשרדים האלה מארגנים את התחרויות בפורומים. ובמשרדים האלה מבררים עם ההפקה, והם אלה שאחראים על הדגשת מי שצריך להיות מודגש. בדר"כ זה שחקנים שקשורים לסדרה, ואם הפורום הוא לא על סדרה כלשהי, אבל מי שמודגש יהיה מן "מנהל משנה" כזה.. שגם מבין בנושא הפורום... כמו שבפורום השמינייה הודגשה מאיה קורן, וכמו שבפורום למשל.. הומור שחור מודגשים כאלה שפעילים בפורום ובאמת יודעים מזה הומור שחור... הנה עניתי :]

רוני242

New member
אבל בכל זאת אני חושבת שיש מתחזה

לאדם הירש (אני כמעט בטוחה בזה)

CrazyAngel1

New member
לפי מה שאני יודעת,

המנהלים הם אלה שמאדימים, הם יוצרים קשר טלפוני עם השחקן ורק אז מאדימים אותו.. תקנו אותי אם אני טועה..

תראי ....

אם אני אגיד לא אני לא מתחזה זה כאילו יהיה ברור....אבל יש אנשים פה שדברו איתי הפלא ויודעים וגם הייתי בבלוג טי וי ומסרתי דש לאנשים מהפורום!! אין הוכחה יותר טובה!

BliNkOnEcHeNtWo

New member
הגבת את זה לי

אז לא ממש הבנתי למי התכוונת.. כי אני ניסיתי להסביר פה שכל עוד השם שלך מודגש באדום.. זאת אומרת שאתה לא מתחזה.. כי המנהלים של מערכת הפורומים בודקים לפני שהם נותנים ת'הדגשה הזאת.. חוץ מזה כל עוד יש לך ת'הדגשה האדומה בכינוי אתה לא חייב הסבר לאף אחד כי מי שלא מאמין לך, זה מי שבעצם לא כלכך יודע מה אומרת ההדגשה האדומה.אעמ..

3עמיתוש3

New member
נצל"ש: לאדם

אתה יכול בקשה לענות לי על המסר??? ואתה בא מחר לצילומי חוץ??

כן אדם תענה גם לי...

זה מסר מאד חשוב מאמי...אני יודעת שקשה לך בגלל המערכת מסרים שנתקעה.. אז ממחשב אחר?! אני יודעת....זה פשוט חשוב לי מאד!!!! מתה עלייךךךך

אדם........

שלחתי לך את הריאיון במסרים.. תענה כשיזדמן לך! קח ת'זמן... אההה ו... האימייל שלך הוא בהוטמייל?

blasi

New member
חחח אדם שאלה לי אלייך

אולי תעשו עונת המשך לארבעה בעקבות החג?

למעלה