איך אתם במערכות יחסים?

Paranoid Eyes

New member
איך אתם במערכות יחסים?

אני הולכת לתאר מקרה קיצוני, אבל בטוחני שחלקכם יסכימו עם לפחות דבר אחד או שתיים מהמקרה. יש לי איזה ידיד שרק לאחרונה יצא לו לשבת לספר לי על האקסית שלו ובעצם למה הוא נפרד ממנה. הוא פשוט אמר לי.. "אני אובססיבי". "עשיתי לה ת'מוות"... "אפילו אבא שלה תומך בי".. " כשיש אצלה חברות והוא יודע שאני צריך לבוא, הוא בא ואומר לה להעיף את החברות הביתה" מבחינתו, כל עוד הם ביחד.. אין לה אף אחד אחר. לא ידידים, וכן כן גם לא חברות. הוא צריך ויהיה בשבילה הכל. כשהיא הייתה חיילת, הוא דאג שתמיד יהיה לה טרמפ לבסיס , ומהבסיס הביתה. אין כזה דבר אוטובוסים... הוא דאג שמישהו מהבסיס שלה בעצם יהיה לידה כל הזמן.. שהיא לא תהיה לבד.. שלא יתקרבו אליה או משהו כזה.. שלא יתחילו איתה.. שהיא לא תיצור קשרים חדשים , גם עם בנות.. עד לפה.. הוא יודע שהוא אובססיבי ושהוא צריך להרגיע את עצמו, למרות שקשה לו. עוד דבר שדווקא איתו הוא שלם במאה אחוז... "בחורה/אישה לא צריכה לעבוד... בכלל.. שתשב בבית, שתצא לבית קפה, שתקרא ספר.. שתעשה קניות.. שתתפנק.. אישה צריכה להיות מלכה. כל מה שהיא צריכה שתבקש ממני, שמיניות באויר אני אעשה בשביל שהיא תקבל את זה, אבל היא לא צריכה לעבוד.. והאישה שלי לא תעבוד.!" אז אמרתי לו.. ומה לגבי עצמאות? אישה לא צריכה להרגיש עצמאות? הוא אומר שאין טעם לזה.. למה? הוא מפנק אותה.. רק כדי שתשב בבית ולא תעשה כלום... בקטע הזה הוא שלם עם עצמו.. בקטע של האובססיביות הוא מודע לזה שזה ידפוק לו את הקשרים הבאים בעתיד. איך אתם במערכות יחסים? בטוח שגם אצלכם, יש את הקטע הזה.. של "אין כזה דבר ידידים/ידידות". שאתם חושבים שאתם בתור בני הזוג צריכים להיות החברים הכי טובים ולא רק מאהבים... מה דעתכם?

comet9

New member
דווקא לא

אני די סבלני בקטע. אף פעם לא יצא לי להיתקע על מישהי

יש חברים ועוד איך

קודם כל, אני אחת עם עמוד שדרה משל עצמי... אין דבר כזה מישהו יגיד לי בלי חברות ובלי ידידים או יעז להעיף את החברות שלי מהבית. ואני מכירה מקרה בדיוק כזה, וכרגע הם (בגילי) נשואים +1 והם בבועה שלהם... היא בדד והוא חי סבבה. וזה דבר שהוא פשוט לא נכון... כי היא ממש לא מאושרת!!! (רק הילד שלה זה מה שמביא לה אושר..) ואין לה בשביל מה לעזוב כי היא לבד, חוץ מהילד שלה מהבעל ומשפחה (ואני בלחץ) אין לה כלום =( אני אוהבת את המשפט "ביחד וכל אחד לחוד" לשני הצדדים צריך להיות חיים משלהם.. !!! אין לי בעיה שאחד הצדדים לא יעבוד ויגדל למשל ילדים.. אבל גם צריך שאותו צד יעשה משהו בשביל עצמו (ללמוד, חצי משרה וכו). זה מאוד נכון שבני זוג צריכים להיות חברים הכי טובים ומאהבים. :) ולא היא אמא/אחות/דודה בשבילו או ההפך. שיכנסו אחד לשני לחיים או יטיפו =/

ChilD SouL

New member
מסכימה, עד גידול הילדים...

אפשר לגדל יופי ילדים כששני בני הזוג עובדים, אין צורך שאחד ישב בבית ויתפגר.

לא אמרתי שישב ויתפגר..

בטוח שיעשה משהו .. קורסים, חצי משרה, עבודה מהבית וכו. תכלס הכל תלוי...

TalKz

New member
אני בגדול לא מאמין בידידות

אז ככה שהתשובה שלי ברורה :] חחח (כמובן שיש ידידות שאתה מכיר אותם שנים על גבי שנים אז זה לא נחשב..)

s h i r a n 1 9

New member
כנ"ל לגבי ידידים...

מכירה אותם כבר שנים על גבי שנים ובלה בלה בלה... אם לכם מותר "ידידות" גם לנו מותר "ידידים"

Dark Muse

New member
איזה סמרטוט...

""בחורה/אישה לא צריכה לעבוד... בכלל.. שתשב בבית, שתצא לבית קפה, שתקרא ספר.. שתעשה קניות.. שתתפנק.. אישה צריכה להיות מלכה. כל מה שהיא צריכה שתבקש ממני, שמיניות באויר אני אעשה בשביל שהיא תקבל את זה, אבל היא לא צריכה לעבוד.. " עלק לא תעבוד, אם היא תרצה לקנות לעצמה נעליים היא תעבוד כמו גדולה ותקנה לעצמה. היה לי דיון לא מזמן, אחת אמרה לי שאני אעבוד בעתיד אני אצטרך להוציא מלא כסף על בחורות כדי להתחיל איתן. ששירים ומכתבים ודברים רומנטים וסמליים לא עושים לה את זה. צחקתי לה בפנים... אבל עצוב שהיא חושבת ככה. למה מי קבע שגבר צריך לשלם כל הזמן ולקנות כל הזמן ולהשקיע את הזיעה והזמן שלו בעבודה על מנת להשקיע במישהי שבסוף אולי לא יתאים לה ותלך??? למה שאישה לא תרוויח כסף בשביל עצמה ותקנה לעצמה מה שבא לה, ושתהיה מספיק עצמאית להגיד "וואלה אני הפעם הזמין אותו כי פעם שעברה הוא הזמין אותי!" בקשר לידידים, זה תלוי מאוד. ידידים בד"כ גם חושקים מינית ב"ידידה" ולכן יש משהו בדברים. צריך לדעת איזה ידידים לסנן. ברגע שזה ידידים שהיא היתה נוהגת להמרח עליהם או שהם היו נוהגים להניח ידיים עליה, הייתי מבין אותו. אם זה ידידים טובים שהם מדברים כבר הרבה זמן ואין בינהם שום דבר שנראה כמו טיזינג, אז אני לא רואה בעיה. אין צורך לבודד אותה מהעולם, אבל כן, היא תצטרך לדעת להבדיל בין ידיד אפלטוני לידיד שאפשר להמרח עליו שבא לה.

Paranoid Eyes

New member
גיא

אתה צודק.. אבל, הוא מאוד פרימיטיבי.. הוא רוצה שהאישה שלו תשב רגל על רגל כמו מלכה ושהוא יעשה בשבילה הכל.. וכן אם היא תצטרך כסך לכל דבר.. היא תקח ממנו.. אמרתי שהוא קיצוני.. ובעניין הידידים יש משהו קטן בדבריו.. למרות שאני לא מסכימה בפה מלא.. אבל לגמרי לנתק אותה מהעולם? מהחברות? לא יודעת..

Dark Muse

New member
הכל במידה

אומרים שלכל סיר יש מכסה? אני בטוח שיש בחורות שיסכימו לתנאים כאלה שהוא מציב. כפי שכתבתי למטה לשירן, יש עולמות שלמים שהנשים חיות תחת צילו של הגבר, מנותקות מכל קשר חיצוני עם המין האחר, עקב כך שהן תפוסות.

אתה בטוח שלכל סיר יש מכסה?

י שאמר "לכל סיר יש מכסה", היה בטח סיר מאוד לא מנוסה! אני, אפשר לומר, סיר די מיומן, מנסה "להתכסות" כבר יותר מידי זמן; מכסים מקצות כל העולם כבר פגשתי, אבל את המכסה שלי משום מה לא מצאתי. ! בכל פעם שהכרתי מכסה חדש, התברר לי שהוא כבר מאוד משומש, שהוא לא מוכן להסתפק רק בסיר, ושהוא מכסה עוד עשרות סירים בעיר; או פוגשת בפאב מכסה ממש מדליק, מעוצב לתפארת, נקי ומבריק, מנסה עליו את מיטב התכס! יסים, לבסוף מתברר שהוא אוהב מכסים;! ואם כבר הכרתי מכסה ממש נחמד, ש"התכסתי" בו יותר מלילה אחד, פתאום הוא מספר לי שהוא בעצם תפוס, שהוא נשוי לסיר לחץ, שהוא ממש הרוס, כי הוא אוהב אותי, אבל מה לעשות, את הסיר שבבית הוא ימשיך לכסות! וכשסוף סוף מצאתי לי מכסה ואהבה, הוא חובש לי כיפה וחוזר בתשובה; וכאילו שמשימת החיפוש לא הייתה מספיק קשה, נוספה לסירים פתאום צרה חדשה ; וכל הכרות עם מכסה חדש, מלווה בחרדה מהאפשרות להידבק בנגיף החלודה; ותאמינו לי שאני סיר בהחלט לא רע, מבית חרושת טוב ויופי של צורה! (לא יכולה בכלל לדמיין או לחשוב, מה קורה לסיר שלא נראה טוב אני עוד נחשבת לסיר מבוקש, שלמרות הניסיון נראה כמו חדש; מבית טוב, עם המון מה להציע, עדיין מחכה שהמכסה שלי יופיע. ואת זה שהמציא "לכל סיר יש מכסה" אני מזמינה עכשיו לכאן! שיבוא וינסה!!!

s h i r a n 1 9

New member
נינוחים..

גם הקטע של "אישה לא צריכה עצמאות - אין טעם לזה" יהרוס לו בעתיד, אבל הרבה... איזה אישה בימינו לא רוצה עצמאות, לא רוצה להרגיש גם נאהבת, אוהבת וגם חופשייה
פשוט מ-א-ו-ש-ר-ת

s h i r a n 1 9

New member
תראה לי אישה שלא הייתה רוצה להרגיש

עצמאות..? אם כל הטוב, היופי והחן שבלפנק ולא לעשות כלום כל היום ולא לעבוד ורק להתפנק ולא יודעת מה, אחרי הכל כל אחת הייתה רוצה להרגיש קצת עצמאות, גם אם זה מותנה בללכת לעבודה כל בוקר (כל עוד היא אוהבת את זה). יש נשים שהיו מוכנות לתת הכל בשביל זה... גם לוותר על להיות "עקרת בית המאושרת"

Zoharrr

New member
המממ

טוב, אלכס שלי קצת קנאי, אבל אחרי שהוא פוגש ידידים שלי הוא נרגע הרבה יותר, למרות שהוא עדיין קצת מקנא, אבל הוא יודע שאפחד לא יכול להגיד לי ממש מה לעשות. אם אומרים לי מה לעשות אני בד"כ עושה את ההפך,ואם אני עושה משהו שאומרים לי לעשות זה רק ואך כי אני רוצה באמת לעשות את זה. בתכלס, אני לא מאמינה בידידות, האמת שגם אין לי כל כך הרבה חברים. ויש לי חבר טוב אחד שאני בטוחה שכלום לא יקרה בנינו, כי הוא כמו אבא שלי,הוא הרבה יותר גדול ממני ודואג לי בטירוף ומסתכל עלי ממש כאילו שאני ילדה. יש לי עוד שני חברים ממש ממש טובים ששניהם נמשכים אלי,וכל השאר גם... חוץ מאחד. והאמת, שברגע שאנשים ראו עד כמה שאני רצינית עם אלכס ועד כמה שהקשר הזה יציב וחזק ומתחזק מרגע לרגע רובם התנדפו מאליהם. הם ראו שהסיכויים שזה ייגמר,או שאני יעזוב אותו בשבילם הוא אפסי, הפסקתי לפלרטט,הפסקתי לעשות שטויות,בלי שרציתי וניסיתי! ממש לבד...תהליך טבעי לחלוטין. מי שצריך שיישאר,נשאר. אני בחורה מאוד עצמאית, מגיל צעיר אי הולכת לרופא לבד,מטיילת לבד,מוציאה מסמכים הכרחיים לבד, כותבת מכתבים חשובים לבד,נלחמת לבד. ואפחד לא יכול לנסות לקחת את העצמאות שלי. אני עוד אגיע לגדולות, ושומדבר לא יכול לעמוד בדרכי. במיוחד לא גבר שחושב שאני שייכת לו.

למעלה