איך אתם הדעתם ל
?...

just adiki

New member
איך אתם הדעתם ל../images/Emo43.gif?...

ההודעה של קרן גרמה לי לפתוח את השרשור הזה, אותי אישית זה באמת מעניין חח... איך הגעתם לתפוז אנשים? מה היה פורום הראשון שלכם? באיזה פורום הייתם קבועים ועכשיו אתם כבר לא? באיזה פורומים אתם קבועים עכשיו? מנהלים פורום? איך הגעתם לזה? מוזמנים לחפור

just adiki

New member
עונהההה:

איך הגעתם לתפוז אנשים?
את שירי מימון [לא, לא התבלבלתי בפורום] אהבתי עוד מהאודישן הראשון בכוכב נולד בו היא שרה את "בוא". אח"כ היתה תקופה שעדיין אהבתי אותה אבל הרוחות נרגעו ושהיא נבחרה לייצג את ישראל באירוויזיון הכ חזר מחדש
. הייתי אצל חברה והיא גלשה בתפוז [כמובן שהייתי ממש בורה בנוגע לכל הקשור בפורומים] והיא נכנסה לפורום פירסינגים או משהו כי היא רצתה אחד [שעד היום היא לא עשתה
] ואז התפלאתי שיש לזה פורום והיא אמרה שבתפוז יש פורום להכל. אז אוטומטית שאלתי:"גם לשירי?" והיא ענתה שכן והראתה לי שיש גם לשירי וגם פורום אקזיט. אני זוכרת שצחקנו על זה שלעפר שכטר לא היה אבל היה לדמות שלו "כפיר אונגר" חח... הגעתי הביתה ובאותו ערב אני חושבת או יום למחרת פתחתי את הכינוי שלקח לי שניייים לחשוב עליו ובסוף הדבר הכי טוב שהגעתי אליו היה "שירי מימון היא דיווה"
[נוו, ילדה בת 14...] וקראתי עד לאט לאט הצטרפתי לפורום "אקזיט" ו-"שירי מימון".
מה היה פורום הראשון שלכם?
אני חושבת שזה היה "אקזיט" כי האנשים שם היו יותר חמים ומהאנשים בפורום של שירי יותר חששתי חח...
באיזה פורום הייתם קבועים ועכשיו אתם כבר לא?
"אקזיט" שאני לא חושבת שהוא כבר קיים. וגם בו לא כתבתי כ"כ הרבה אבל עיינתי בו הרבה... וזהו. אני לא מצטרפת לפורומים כ"כ מהר
. בפורום של "חברים" התחלתי לכתוב אבל במקביל נפתח הפורום הזה ונטשתי [הייתי שם תכלס רק כדי לסגוד לג'ניפר
]. כתבתי תקופה גם בפורום "השרדות" והייתי גרופית של כרמל בפורום "כוכב נולד".
באיזה פורומים אתם קבועים עכשיו?
בפורום ג'ניפר אניסטון מן הסתם, פורום שירי מימון, הפועל ת"א ואירוויזיון. שאני לא רואה את עצמי נוטשת אותם.
מנהלים פורום? איך הגעתם לזה?
כן. שלושה. פורום שירי מימון הוא הראשון שהתחלתי לנהל. בעיקרון הרבה בפורום ביקשו ממני שאני אנהל וזה היה נראה לי רעיון נחמד אז הצעתי את עצמי. אחרי תקופה ארוכה בניהול הפורום של שירי לין אמרה לי שנפתח פורום לג'ניפר ואני ולין תמיד דברנו שאם יפתח פורום לג'ניפר אנחנו ננהל אותו
אז גם לשם הגשתי מועמדות. ועוד באותו שבוע אני חושבת נכנסתי לפורום "הפועל ת"א" וראיתי שהוא מלא קללות וממש יבש ושאלתי את המנהלים אם הם צריכים עזרה כי נראה שהם לא שם הרבה [וזה היה ממש תמים לי שום כוונה לניהול] והם פשוט הציעו לי את הניהול וכמובן שהסכמתי-הפועל
.

Robin Sparkles

New member
אני זוכרת שהיית קצת בפורום חברים וג'אי../images/Emo9.gif

איזה ישן זה אקזיט....יאוו כבר שכחתי מזה חחח

Robin Sparkles

New member
אהבתי את הרעיון../images/Emo13.gif

איך הגעתם לתפוז אנשים?חיפשתי כמה דברים על "חברים" והגעתי לפורום מה היה פורום הראשון שלכם?חברים וג'ואי באיזה פורום הייתם קבועים ועכשיו אתם כבר לא?מיקה,גיבורים באיזה פורומים אתם קבועים עכשיו?פה,חברים וג'ואי,עקרות בית נואשות,אחת שיודעת מנהלים פורום? איך הגעתם לזה?לא

RayoDeLuz

New member
עונה

איך הגעתם לתפוז אנשים?
שמעתי חבר'ה מתנועת הנוער שלי מדברים על איזשהו פורום אחד בתפוז.. נוער לק"ש... ורציתי לבדוק אותו בעצמי ופשוט מאז התאהבתי בתפוז ועכשיו כמעט 7 שנים אחרי עדיין מכורה חחח....
מה היה פורום הראשון שלכם?
נוער לקוי שמיעה... ><
באיזה פורום הייתם קבועים ועכשיו אתם כבר לא?
הו יש הרבה...! אממ... חברויות שנסגר, נוער לקוי שמיעה שנסגר, בעיות בין אחים לאחיות (שינה שם)...
באיזה פורומים אתם קבועים עכשיו?
פה, אהבה בגיל ההתבגרות (קוראת לרוב), אחת שיודעת, שירי מימון (קוראת), נטליה אוריירו(כן גם אחרי כמה שנים יש לי עדיין הערצה XD), בריטני ספירס (קוראת), מכתב שלא נשלח (קוראת)
מנהלים פורום? איך הגעתם לזה?
כן ניהלתי בעבר המון... הכל התחיל מזה שזה היה חלום... חח... ממש לפני שעברתי לקנדה הייתה לי אפשרות לנהל את הפורום שבזכותו הגעתי לתפוז אבל הייתי עסוקה עם כל המעבר אז ויתרתי על הניהול.. ואז לפני שלוש שנים בערך, הוצע לי לנהל לצידה ע"י מנהלת לשעבר של פורום חברויות לנהל לצידה... והסכמתי... ומאז ניהלתי את פורומים הבאים:אגם רוטברג (שנסגר), כמובן שחברויות (שנסגר), הילארי דאף,והיו עוד כמה שאני לא זוכרת... והייתי המנהלת הראשונה בפורום הזה ביחד עם עדי ובפורום אחת שיודעת...

just adiki

New member
את מוזמנת גם להגיב בפורום של שירי../images/Emo3.gif

יש יותר מידי קוראים סומיים בפורום חחח... גם אני הערצתי את נטליה אוריירו, טוב מי לא.. אפילו היה לי את הדיסק שלה. טומבה טומבה טיירו טומביי נאמורי טמבייה טומביירו חחח.. או משהו כזה. יש לך ליקוי שמיעה? כל פעם מגלים משהו חדש...

RayoDeLuz

New member
חחח.. כן אני יודעת..

חח כן יש לי לקות שמיעה כנראה מלידה.. אני מרכיבה מכשירים שמיעה שהם למעשה מתקנים את השמיעה שלי לנורמה...
וחוצמזה הם קטנים והרבה אנשים לא שמים לב P:

Galuush

New member
עונה

איך הגעתם לתפוז אנשים? חחח אין לי מושג... זה היה מזמן. אהה חברה סיפרה לי על האתר. מה היה פורום הראשון שלכם? טלנובלות
באיזה פורום הייתם קבועים ועכשיו אתם כבר לא? המון... באיזה פורומים אתם קבועים עכשיו? ג'ניפר, טלנובלות, אבל פחות מהרגיל כי אין כלום לראות וצבא וכל מיני דברים אחרים, ספרים וספרות ואממ זהו בערך. מנהלים פורום? איך הגעתם לזה? לא.

just adiki

New member
../images/Emo2.gifשכחת את פורום סלין דיון!

אם יש לה בכלל בתפוז... אני חושבת שיש לה חח.

Galuush

New member
חלילה!! יש לה אחד בסטארט../images/Emo3.gif

היה לה בתפוז, אבל משום מה סגרו אותו, אז הם עברו לMSN, ששם ההיתי, עד שגם משם "העיפו" אותנו (סגרו את הקהילות
), ועכשיו אנחנו בסטארט

adi dion

New member
כי... אממ..

בואי נגיד שהיו שם דברים לא חוקיים שתפוז לא ממש אוהבים..
ונדמה לי שגם לא היה מנהל קבוע וזה גם הפריע להם קצת..

NITSAN6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

איך הגעתם לתפוז אנשים?ראיתי שאחותי בפורומים פה ונכנסתי לראות אם יש גם פורום חברים..ויש
מה היה פורום הראשון שלכם?חברים וג'ואי באיזה פורום הייתם קבועים ועכשיו אתם כבר לא?חברים וג'ואי..אני כבר כמעט ולא כותבת שם באיזה פורומים אתם קבועים עכשיו?זה, ה"פ ופאניק אט דה דיסקו אבל לא כ"כ מנהלים פורום? איך הגעתם לזה?לא

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

איך הגעתם לתפוז אנשים? בלחיצת כפתור
אממ.. בתקופה של טלנובלה בע"מ.. בסוף כל פרק היה כתוב "הכנסו לפורום הרשמי בתפוז בלהבלהבלה..." אז רציתי לראות מה זה העניין הזה של הפורומים
אז נכנסתי וזהו..
מה היה פורום הראשון שלכם? ^^טב"ע
באיזה פורום הייתם קבועים ועכשיו אתם כבר לא? טב"ע, חברים וג'ואי, שביעיסטים ואח"כ שמיניסטים... לא זוכרת נו
בטח היו עוד..
באיזה פורומים אתם קבועים עכשיו? ג'ניפר, שירי, סקרים ושאלונים[כשממש משעמם לי
], מתגייסים/בין תיכון לצבא[בנתיים רק קוראת.. עד שיש לי שאלה
]
מנהלים פורום? איך הגעתם לזה? לא

למעלה