עונהההה:
איך הגעתם לתפוז אנשים?
את שירי מימון [לא, לא התבלבלתי בפורום] אהבתי עוד מהאודישן הראשון בכוכב נולד בו היא שרה את "בוא". אח"כ היתה תקופה שעדיין אהבתי אותה אבל הרוחות נרגעו ושהיא נבחרה לייצג את ישראל באירוויזיון הכ חזר מחדש
. הייתי אצל חברה והיא גלשה בתפוז [כמובן שהייתי ממש בורה בנוגע לכל הקשור בפורומים] והיא נכנסה לפורום פירסינגים או משהו כי היא רצתה אחד [שעד היום היא לא עשתה
] ואז התפלאתי שיש לזה פורום והיא אמרה שבתפוז יש פורום להכל. אז אוטומטית שאלתי:"גם לשירי?" והיא ענתה שכן והראתה לי שיש גם לשירי וגם פורום אקזיט. אני זוכרת שצחקנו על זה שלעפר שכטר לא היה אבל היה לדמות שלו "כפיר אונגר" חח... הגעתי הביתה ובאותו ערב אני חושבת או יום למחרת פתחתי את הכינוי שלקח לי שניייים לחשוב עליו ובסוף הדבר הכי טוב שהגעתי אליו היה "שירי מימון היא דיווה"
[נוו, ילדה בת 14...] וקראתי עד לאט לאט הצטרפתי לפורום "אקזיט" ו-"שירי מימון".
מה היה פורום הראשון שלכם?
אני חושבת שזה היה "אקזיט" כי האנשים שם היו יותר חמים ומהאנשים בפורום של שירי יותר חששתי חח...
באיזה פורום הייתם קבועים ועכשיו אתם כבר לא?
"אקזיט" שאני לא חושבת שהוא כבר קיים. וגם בו לא כתבתי כ"כ הרבה אבל עיינתי בו הרבה... וזהו. אני לא מצטרפת לפורומים כ"כ מהר
. בפורום של "חברים" התחלתי לכתוב אבל במקביל נפתח הפורום הזה ונטשתי [הייתי שם תכלס רק כדי לסגוד לג'ניפר
]. כתבתי תקופה גם בפורום "השרדות" והייתי גרופית של כרמל בפורום "כוכב נולד".
באיזה פורומים אתם קבועים עכשיו?
בפורום ג'ניפר אניסטון מן הסתם, פורום שירי מימון, הפועל ת"א ואירוויזיון. שאני לא רואה את עצמי נוטשת אותם.
מנהלים פורום? איך הגעתם לזה?
כן. שלושה. פורום שירי מימון הוא הראשון שהתחלתי לנהל. בעיקרון הרבה בפורום ביקשו ממני שאני אנהל וזה היה נראה לי רעיון נחמד אז הצעתי את עצמי. אחרי תקופה ארוכה בניהול הפורום של שירי לין אמרה לי שנפתח פורום לג'ניפר ואני ולין תמיד דברנו שאם יפתח פורום לג'ניפר אנחנו ננהל אותו
אז גם לשם הגשתי מועמדות. ועוד באותו שבוע אני חושבת נכנסתי לפורום "הפועל ת"א" וראיתי שהוא מלא קללות וממש יבש ושאלתי את המנהלים אם הם צריכים עזרה כי נראה שהם לא שם הרבה [וזה היה ממש תמים לי שום כוונה לניהול] והם פשוט הציעו לי את הניהול וכמובן שהסכמתי-הפועל
.