איך אתם הכרתם את גרין דיי?

Liron 298

New member
איך אתם הכרתם את גרין דיי?

אני הכרתי את גרין דיי לפני 3 שנים .. כשידיד טוב שלי שלח לי שני שירים שלהם: basket case ו- when I come around נורא אהבתי את השירים ומאז חיפשתי עוד ועוד שירים שלהם ... וכך בעצם נדלקתי על גרין והבנתי שיש להם פוטנציאל אדיר והם באמת אחלה להקה ואני מתה על הסגנון מוזיקה שלהם (יותר על הסגון של הדיסקים הישנים יותר) אבל גם עכשיו הם בסדר גמור, ויש לי את הדיסקים המקוריים שלהם (חלקם) ואני באמת מעריכה אותם ויש להם מוזיקה איכותית ואני מתה לפגוש אותםםםם!

אה, אני מכירה את גרין דיי

כבר בערך 5 שנים, שמעתי הרבה שירים שלהם שאהבתי אבל מעולם לא ייחסתי להם חשיבות, ואז שמעתי את טיים אוף יור לייף ממש במקרה, ולא ידעתי בכלל של איזו להקה זה, ושברתי את הראש שלי במשך 3 שבועות עד שגיליתי שזה של גרין דייד:) ואז התחלתי לחקור, לקנות דיסקים ובכלל התאהבתי בלהקה

m00n light

New member
אממ...

הכרתי אותם לא מזמן, לפני חצי שנה בערך מהשיר Boulevard of Broken Dreams שנהייה להיט גדול של פקאצות מהבצפר שלי. רציתי להוריד עוד שירים שלהם כדי לשמוע והתאהבתי...גם שמתי לב שהכרתי את השירים basket case, when I come around, Time of your life ועוד כמה ולא ידעתי שזה שלהם... בנתיים התמכרתי, ויש לי כמעת את כל הדיסקים [מקוריים], יש לי קיר פוסטרים [אבל לא ר-ק שלהם...הרוב כן...טוב נו הכל חוץ מ-2 תמונות] ונהייתי אובססיבית..[אפילו תפרתי לי כיסים על מכנס עם תמונות שלהם ושל הסמל...וקישקשתי על חולצות אי לוב גרין דיי וכו' וכו'...] כתבתי יותר מדי

HAN2005

New member
הכרתי את גרין דיי כש...

הכרתי את גרין דיי מאז ששמעתי את: Boulevard of Broken Dreams לדעתי זה השיר הכי יפה ששמעתי אי פעם באנגלית! ואני שמעתי עוד 4 שירים שלהם ואני הולכת לקנות מחר את הדיסק החדש והאוסף

ADCMAN

New member
ani

אני הכרתי את גרין דיי דרך basket case, when i come around,time of yourlife אבל לא "התאהבתי", הם היו שירים נחמדים, אח"כ שהתחלתי להכנס יותר חזק בסצינת הפאנק פופ התחלתי להקשיב לעוד שירים שלהם..

איי גמאני חחח

הכרתי ליפני שנתיים בהתחלה לא ידעתי מי אלה עד שהתחלתי לישמוע עוד שירים וליקנות תדיסקים (המקוריים) הרבה עושים לי למה לא להוריד מהאיטרנת ואני עושה רק בגרין דיי צריך להשקיע!חחח

benji girl

New member
אני...

תמיד הטלויזיע הייתה דלוקע על אמ טי וי ושמעתי מאה פעם את אמרקין אידיוט וממש אהבתי אז הורדתי שירים שלהם והתאהבתי בהם סופיתת

Satla ruleS

New member
אני..

ידיד שלח לי את Basket Case.. בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות ולא הכי התלהבתי.. ויום אחד, עשיתי לי סדר במחשב וראיתי את השיר..שמעתי..ו..התמכרתי
ישר אחרי זה ביקשתי ממנו עוד שירים והוא שלח לי את Time Of Your Life.. ומשם פשוט התחלתי לחקור.. כיום, אני הכי אוהבת את נימרוד ואת דוקי..שיש לי אותם במלואם.. מהאלבום של האוסף יש לי כמה שירים, ומעוד כמה אלבומים.. ו...
אמריקן אדיוט

eti 16

New member
ואני....

ראיתי בערוץ VH1 את השיר שלהם TIME OF YOUR LIFE וישר אהבתי אותו והתחלתי להתעניין על הלהקה ולשמוע יותר ויותר את השירים שלהם...

המממ

לפני בערך שנתיים, אחרי שהתחלתי לנגן על הגיטרה, חיפשתי שירים לנגן. במקרה שמעתי את Good Riddance בTV.... חקרתי בקאזה, והתחלתי לשמוע את השירים הטרום-וורנינג שלהם, וממש נדלקתי.. וזהו בעצם

®NuLy®

New member
אני!!

חברה שלי שלחה לי את השיר American Idiot ואהבתי ת'שיר אבל לא הייתי היסטרית עליו... אחר כך אותה חברה קנתה ת'דיסק והיא אמרה שזה דיסק ממש ממש יפה!! וגם קראתי עליו ביקורות מאוד טובות אז החלטתי לקנות אותו ולדעתי זה הדיסק הכי יפה שקניתי עד היום... ועד כמה שכולם מתלהבים מ-blvd לדעתי זה שיר דיי משעמם!! מאז הספקתי לקנות את דוקי ועוד חודש יש לי יומולדת אז כל החברים יקנו לי דיסקים!!! ואני ממש רוצה את נימרוד

sk8er girl 26

New member
אני הכרתי אותם לפי משו חצי שנה

כשראיתי ב- mtv את השיר Boulevard of Broken Dreams ולדעתי זה השיר הכי יפה ביקום!!!!! ואז התחלתי להוריד שירים שלהם קודם הולדיי ואז אמריקן אידיוט ואז קצת לשירים הישנים יותר שלהם ולאהוב אותם. יש להם סגנון ממש אדיר.

doh doh

New member
אני...

הכרתי אותם בערך ב1996 (סוף 96 משו כזה) הייתי בכיתה ו או כשראיתי את הקליפ לבאסקט קייס אפשר להגיד שהם הפאנק רוק הראשון שלי כי עד אז הייתי שומע דורס פינק פלויד ואייטיז :) אוי

healing drug

New member
אני///..........

אני שמעתי את בולוורד ב-mtv לפני כבערך חצי שנה, וממש אהבתי ת'שיר (כיום לא, כל פקצה שניה מזמזמת אותו-והוא כבר יצא מכל החורים), ואז קניתי את א"א וממש אהבתי תדיסק אז בעקבותיו הלכתי לקנות את דוקי ואותו אהבתי עוד יותר, וכעבור חודש חברותי קנו לי (ליומולדת)את רוב הדיסקים שלהם, ושלשום קניתי תדיסק השני שלהם וכך יש לי את כולם (מומלץ ביותר...) תשעה דיסקים מעולים...!!! *אההה ורק שתדעו אולי בחופש אני נוסעת להופעה שלהם בארה"ב-
* אבל זה לא בטוח מקווה שכן....

DoDaDa

New member
אני מהליריקס של בולוברד...

זה די מוזר האמת היא...קראתי את השיר מיומן של חברה שלי (בביהס...) ואהבתי את הסגנן ושמעתי אותו חלקית באמטיוי...את הסוף שלו... התחלתי לחקור...והתאהבתי סופית ששמעתי את-שי-...עכשיו אני מכירה את כל השירים שלהם-אפילו את ההכי לא מוכרים

bad goat

New member
אני...

בשנת 1999 כשגיליתי את הדיסק "דוקי" אצל אחותי בחדר.

Moran Beep

New member
basket case

איזה שאלה? שמעתי את השיר ונדלקתי והתחלתי להוריד עוד שירים שלהם אני חושבת השני היה TIME OF YOUR LIFE , SHE טוב לא זוכרת אבל זה לפני בערך 3 שנים כן משהו בסגנון

WiseL

New member
אויש

ידיד שלי צרב לי דיסק שלהם אמריקן אידיוט (ועוד כמה שירים של להקה אחרת) ואהבתי את השירים של גרין דיי. ואז קרו כל מיני דברים ובלה בלה בלה.

למעלה