איך אתם חותכים בלי לפגועו

• פותח הנושא nisk
  • פורסם בתאריך

nisk

New member
איך אתם חותכים בלי לפגועו

לאו דווקא בליינד דייט הכרתם מישהי נחמדה במקרה באיזה HIKE אתם מרגישים שהיא מנסה אולי... היא מנסה לקבוע איתי לאנץ' דבר שלא מפריע לי , אבל לא מעוניין יותר מזה לפי תוכן השיחה שהיה ביננו ולפי השאלות -מה אני מחפש ( השיחה שהתנהלה בHIKE) אני חושד שהיא מנסה ... הערה: יש סיכוי שאני אפגוש אותה בHIKE-ים עתידיים הצטרפתי לארגון שמארגן כאלה וגם היא

Akuna Matata

New member
זה לא כזה קשה

אתה יכול להמשיך להיות נחמד, אבל להכניס מידי פעם משפטים על אקסית שאתה מת לחזור אליה, או לרמוז שאתה לא בתקופה שבה לך קשר.. העיקר שהיא תבין שאין לה מה לבנות עליך.
בכל מקרה

magenta73

New member
לאו דווקא בליינד דייט?

למה זה כל מה שיש??? תמיד כשחותכים, אפילו אם זה הכי נחמד שבעולם יש סיכוי שהצד השני יפגע. אני אגלה לך סוד, הדבר שהכי פוגע זה הולכת שולל והעלמות. מכיר את זה? גברים שנעלמים...לך לך איתה ללאנץ', ואיך שהוא שם תסביר לה שאתה לא מעוניין. שהיא חמודה והכל, אבל...

seeyou

New member
-מה ההבדל בין צייד לדייג?

נכון הדייג זורק את החכה ומחכה שהדג יתפש בפיתיון כנגד הצייד...יוזם.,מכין את עצמו בהתאם לסוג הצייד טוב שהצטרפת לארגון שבו גם היא נמצאת... אני בגילך,למרות שלא רשום בן כמה אתה,הייתי נרשם ללימודי שפות...באותה מטרה... אבל מבלי ליזום לא תרוויח כלום-חוץ מטיול... יוסי

אין לך מה לחתוך [../images/Emo12.gif]

כי בינתיים היא רק מגששת באפלה. ואם זה מתחיל להעיק מידי, אז פשוט להעלות כל מיני דברים שיגרמו לה להבין למה אתה לא בשבילה [אתה לא רואה את עצמך כרגע עם מישהי, אתה עדיין חושב על האקסית וכאלה ואחרים].

למעלה