איך אתם ישנים? עם פיגמה, שמלת סטן, בוקסר?? בנים, בנות??
D dark eyes New member 13/6/03 #11 צמוד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif תן לו אוויר גבר... אישית אני אוהב את המראה הטיבעי אז בלי כלום וזה הכי כיף בחורף עם השמיכה.... אבל בקיץ בלי כלום ומזגן אני אוהב לקפוא בקור
צמוד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif תן לו אוויר גבר... אישית אני אוהב את המראה הטיבעי אז בלי כלום וזה הכי כיף בחורף עם השמיכה.... אבל בקיץ בלי כלום ומזגן אני אוהב לקפוא בקור
A Adi15 New member 13/6/03 #8 גמני../images/Emo70.gif גמני../images/Emo70.gif גמני../images/Emo70.gif חולצת צופים גדולה גזורה ובוקסר.....הכי נוח העולם וגם כשאני חוזרת מבית ספר וחם לי שר אני מחליפה לזה....
גמני../images/Emo70.gif גמני../images/Emo70.gif גמני../images/Emo70.gif חולצת צופים גדולה גזורה ובוקסר.....הכי נוח העולם וגם כשאני חוזרת מבית ספר וחם לי שר אני מחליפה לזה....
F flowers girl New member 14/6/03 #15 אני ישנה.. עם גופיה של פיג'מה ובוקסר חמודים לבנות שקניתי באולד נייבי.
F flowers girl New member 14/6/03 #16 יו חחח ועוד חשבתי.. שאני עוד איכשהוא מיוחדת עם מה שאני לובשת.. חח
V vashla New member 14/6/03 #20 אני לוקחת מאבא שלי חולצה. וישנה עם תחתונים וחולצה במידה XL. הכי נוח!!