איך אתם לומדים למבחנים?

L i o R s 28

New member
איך אתם לומדים למבחנים?

למשל מבחן בהיסטוריה או פשוט מבחן עם המון חומר לזכור? אתם לומדים עם חברים? או לבד?

vered151

New member
אמממ...

בדרך כלל עם חברה כמה ימים לפני המבחן ויום לפני המבחן אני יושבת לבד ומוודה שכל החומר יושב אצלי טוב בראש...וזהו...

לבד.

לא מסוגלת ללמוד עם אחרים,פשוט לא יכולהX: אני מכניסה דיסק למחשב,מגבירה חזק חזק, לוקחת את המחברת...ופשוט קוראת. בשלב מסויים שאני עושה הפסקות ומספרת לעצמי את כל הסיפור-אז אני כבר יודעת שאני מבינה את החומר. אני גם ממש ממש ממש ממש אוהבת ללמד אחרים,כאילו....אם חברה מתקשרת לשאול משהו,אז אני מספרת לה ומסבירה לה...וזה ממש עוזר
.

moshe present

New member
בהתחלה לבד

ככה עוברת על החומר ואחר כך עם חברה, כי זה באמת עוזר לדבר אחת עם השנייה ולהסביר.. ובסוף שוב לבד רק כדי לראות שזה יושב כמו שצריך...

דבר ראשון לבד!

ב"ה דבר שני- אני קוראת המון פעמים את החומר, ולמזלי יש לי קצת זיכרון צילומי ובמבחנים אני פשוט זוכרת איך עמודים מסויימים נראים ומה כתוב בהם. אבל לכל אחד יש את השיטות שלו

LuNa MaJnUnA

New member
הדבר שהכי הכי עזר לי

זה לקחת 2-3 חברות (רצוי לא יותר מ-2) ולהסביר להן את החומר. ככה זה נקלט ממש טוב גם אצלן וגם אצלי.

L i o R s 28

New member
יש לי ידיד ש

לוקח בובות ומסביר להם. פעם באתי אליוכזה והוא לא ידע וראיתי אותו הייתי על הרצפה.

vered151

New member
חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואני אני רק חושבת על זה ואני מתפוצצת מצחוק.. מעניין מה קורה אם אני אראה כזה דבר... חחחחחחחח הורגגג

L i o R s 28

New member
מה אכפת לו

אם זה עוזר לו ללמוד ת'חומר? רק שפעם הבאה יעשה את זה בשקט עם דלת סגורה חחחXD

vered151

New member
למה? חחחחח מה אכפת לך לצחוק

על חשבונו קצת...חחח... בצחוק כמובן! =] כל אחד מוצא את השיטות לימוד שלו ואם זה עוזר לו שישים זין על כווולם :) :) (אני מניחה שהוא עושה את זה) וואי אבל אם הייתי רואה את זה...חחחחחחח...הייתי חוטפת התקף צחוק... ואצלי הם לא נגמרים... יצא קצת *חפירה*...חח סורי =\

patito ƒeo

New member
לבד ../images/Emo107.gif

אבל רק שאני מתכוננת להיסטוריה. שאני מתכוננת להיסטוריה אני פשוט צריכה את השקט שלי.. ואני פשוט קוראת כמה משפטים, משננת וכותבת זה מעייף כל כך]:

lover boy6

New member
אממממ

לי יש שיטה שפתחתי בזמן האחרון והי עובדת קודם כל עם זה מבחן במתמטיקה לרוב אני לא לומד אולי שעתיים לפני המבחן בבצפר.. כל שאר המבחנים אני לוקח את הסיכומים או ספרים ואז אני הולך ללמוד באיזה מקום שקט במושבנו הקט בחושך באמצע הלילה עם מוזיקה שאני אוהב! חחח וואי איזה חפירה..מצטער..

Black Balloon

New member
הסטוריה :{

נמ,זה נורא תלוי במקצוע... להסטוריה נגיד, אני לא יכולה להתכונן עם עוד אנשים, אני צריכה את השקט שלי. אבל למקצוע כמו מתמטיקה נגיד, אני מעדיפה ללמוד עם עוד חברה. לרוב אני מתכוננת לבד...

Blue Aura

New member
אני... ../images/Emo189.gif

, יש לנו חוברות אסופות בחומר שהמורה מכינה אז אני קוראת אותן כמה פעמים ומתחילה לכתוב את שאלות [בד"כ יש בחוברת נפרדת שאלות שצריך לעשות עם החוברת של החומר] מחדש ועם התשובות וזה עוזר לי לזכור. המורה גם עשתה לנו משחק זיכרון למבחן, זה היה כיף.
המורה שלי כזו מורה טובה.

may0rw

New member
פשוט מספרת את החומר <היסטוריה כן? >

או שמספרים לי..רק ככה אני זוכרת.

צטלע

New member
לבד.

לפעמים אני מסכמת, כי רק אחרי שאני כותבת בעצמי את החומר אני זוכרת אותו. לפמים רק עושה ראשי פרקים וקיצורים שאוכל לזכור לא לדלג על סעיפים במבחנים. בעיקר עובדת על זיכרון והגיון, ויש לי גם לפעמים זיכרון של תמונה שאני בדיוק זוכרת כמה סעיפים או תתי סעיפים צריכים להיות בשאלה אז אני בודקת את עצמי במבחן שלא שכחתי כלום.

בהתחלה לבד

כיאלו מסכמת וקוראת הכל ואז אני נותנת את הדפים לאמא ומספרת לה הכל בע"פ.. זה הדבר היחיד שנותן לי בטחון שאני יודעת את החומר מסכנה כמה חפרתי לה על היסטוריה

למעלה