איך אתם מבטאים את הגאווה שלכם?

אופק L

New member
איך אתם מבטאים את הגאווה שלכם?

ביום יום, בחגים, באירועים מיוחדים. היה כאן מישהו (אמיר אם אני לא טועה) שסיפר על דגל גאווה שתלוי מחלון ביתו, אני למשל אוהב מאוד לשמוע את הדיסק של דנה אינטרנשיונל - הדואט עם יהודה פוליקר. מה לגבי תוכניות טלוויזיה קבועות בהן אתם צופים שהגיבורים שלהן הם חד-מיניים? האם יש לכם העדפה של לייבל אופנה מסויים (קאסטרו מן, אנרג´י, כאוס...), מנוי על "הזמן הוורוד", אוסף דילדואים ענק בארון? ספרו לנו כאן על ביטויי הגאווה שלכם, על הדברים שרציתם ואין לכם אומץ לעשות (פוסטר ענק של איתן אורבך ודודי בלסר מתנשקים במקום הפוסטר של קאסטרו בנתיבי איילון
). ושבוע טוב לכולנו

DJNYC

New member
גאוותי הכצעקתה

אני מקווה שלכך התכוונת: באמבטיה יש דגל גאווה במסגרת של כסף. אני מנוי למגזין OUT אני הולך למצעדי הגאווה של ניו יורק (שהם שונים בפורמט מהארץ, יש מצעד וכולם צופים, אבל לפעמים אני מתפלח וצועד גם) העדפה של לייבל.. הממ. אולי Abercrombie&Fitch צופה ב Queer as folk, will&grace. יוצא למועדוני גייז ותורם מזמני וממרצי למען מיטב מבחורי העיר ;)

דרור22

New member
גאוותי....

אומנם אנני צועד (במצעדי הגאווה) נכנס (למועדוני גייז) ומספר (לעולם* על היותי הומו) אבל אני גאה במה שאני (שזה נשמע דיי סותר אבל לא..) אני מאוד מרוצה מהיותי הומו ואני חושב שאם עוד קצת אומץ גם כל העולם ידע על זה- מה לעשות אני מוחזק בארון ע"י פחדים נוראיים....
אבל זה לא מה שמשנה אני עדיין גאה בהיותי הומו אני מבקר בפורום הזה לדוגמה ומחליף דיעות על בחורים חתיכים עם חברה שלי גם כן, אנני תולה דגל גאווה בחדר שלי אבל כמו שאני מכיר את עצמי גם זה יבוא... בנתיים הנה דגלים ווירטואלים....
שלכם דרור

i love u

New member
דרורי מה המצב מאמי?

התגעגעתי אליך... מיום שיש לא יצא לנו לדבר... אז אני רק אזכיר לך ש.... אני אוהבת אותך שלך תמיד, יפעת נ.ב איך היה בשבת חתן בשבת?

דרור22

New member
גמאני....התגעגתי כל כך....

היה נחמד אהי אספר לך כבר הייתי היום פול בצאט למרות שאף אחד לא בא :( מתי את באה תכתבי הודעה ..... שלך בהמון אהבה דרור

InnerKid

New member
גאווה ../images/Emo34.gif

הי אני מסתכל על הדברים בתפיסה רחבה יותר מאשר היותי גיי והגאווה שלי על זה שאני כזה. היותי גיי היא לא הדבר היחיד שמגדיר אותי, אלא רק אחד מהדברים. מלבד זה יש באישיות שלי עוד הרבה דברים אחרים. אני שמח במה שאני ובמי שאני, וזה בגלל שאני היום מכיר את עצמי טוב יותר מבעבר. היום כיף לי להיות גיי, ובאוניברסיטה, למשל, להסתכל לאנשים שאני מזהה כגייז בעיניים ולדבר איתם בלי לפחד מעצמי, כיף לי ללכת למצעד הגאווה בשביל האווירה, נחמד לי לשבת בקפקא או לצאת לסצין פעם בכמה חודשים (כבר באמת נמאס נווו
) וכו´ וכו´. נחמד לי שיש לי חברים גייז ושאני יכול לדבר גם איתם וגם עם החברים הסטרייטים שלי על סקס שהיה לי. לא אכפת לי ללכת עם חבר מחובק ברחוב או לתת לו נשיקה ברחוב אם אני פוגש אותו בחוץ. לי חשוב היומיום שלי, להרגיש בנוח עם עצמי ועם הסביבה, גם המוכרת וגם הלא מוכרת. ואני חושב שהשינוי הגדול הוא, שאם פעם אנשים חדשים שהכרתי בחיי, לא ידעו שאני גיי, אז היום, אני כבר לא אדאג להסתיר את זה, כמו גם שאני לא אצעק את זה. זה חלק ממני שנמצא כרגע באור ולא בתוך מערת צללים אפילה. ברור, זה תמיד נמצא שם, וזה חלק בלתי נפרד ממני, אבל יש בי עוד צדדים, שביחד כולם מרכיבים את עצמי המסויים הזה שהוא אני עצמי.

../images/Emo34.gif

אני מבטאת את הגאווה שלי בכך שיוצא לי הרבה ששואלים אותי אם יש לי חבר... ואני עונה "לא יש לי חברה" ששואלים מה זאת אומרת אני עונה ומסבירה בלי שום בושה... אני לא הלך ואצעק ברחוב "אני לסבית" או משהו כזה אני לא חושבת שיש לזה טעם... החברה של היום הפכה את המילה "הומו" או "לסבית" לקללה... אני שומעת הרבה אנשים אומרים אחד לשני באמצע ריב "יא הומו" או משהו כזה... עצוב לי לראות שאנשים כל כך סגורים וחיים בבועה שלהם וחיים על פי דעות קדומות... מעצבן אותי שהדבר הראשון שמלמדים אותנו בצאתנו לעולם זה את מי לשנוא... ברגע שאני שומעת בן אדם אומר לאחד אחר יא הומו אני תמיד מגיבה על זה... למשל פעם משהו אמר לחבר שלי שהוא הומו (והוא לא) אמרתי לו... א. הוא לא הומו... ב. גם אם הוא היה הומו אני לא חושבת שזה צריך להפריע לך... ואם יש לך בעיה עם אושר של בן אדם... אם יש לך בעיה עם אהבה... אם אתה מאלה שקוראים לזה מחלת נפש... אז תשלח אותי למוסד... תאשפז אותי... אני לסבית ואני גאה ואם זאת מחלת נפש אני חולה בה... כמובן שהמשפט היה בציניות אבל אותו בן אדם אני העמדתי במקום... הרגשתי כל כך טוב באותו יום... אני לא מתביישת אני לא מאלה שיסתירו את זה...

../images/Emo98.gif איך קוראים לגאווה שלי ../images/Emo34.gif

אתם באמת רוצים לדעת?... אז ככה: למי שעוד לא יודע, אני עדיין חייל ולכן האופציות העומדות בפניי הן מוגבלות, אבל אני משתדל לרמוז לסביבה או לפחות לבטא את עצמי בצורה לא אגרסיבית...ככה: על הרצועה של הנשק (
שאני אוהב דווקא...) הצמדתי דגל גאווה קטן...וגם על התיק שאני הולך איתו תמיד על הגב... ובחדר שלי תמיד תשמעו צלילי אייטיז ולהיטי "גייז" (ככה קוראים לזה היום) כנ"ל גם במשרד שלי. אני תמיד משתמש בעט סגול (וורוד יהיה מוגזם לא? וחוץ מזה, הוא לא עובר במכונת צילום...) ובטוש וורוד זוהר...
ובכלל, עוד לא שאלו אותי ישירות, אבל לא נראה לי שאני אכחיש אם יישאלו - וזה גם משהו, לא? וכמובן...שאני מגיע הביתה - אני יוצא ל"שדו" או ל"אאוט" או מקומות נחמדים אחרים...רק כדי להרגיש טוב... דרך אגב - דרור, באמת שאין צורך לחשוש כל כך מיציאה למקומות ה"ייעודיים" האלה...גם אני פחדתי נורא פעם, אבל היום זה כבר בא לי הרבה יותר חופשי. ואם אתה חושש ש"ייראו" אותך, אז זה באמת מיותר: אם מישהו ייזהה אותך שם, אז זה בעצם אומר גם משהו עליו...לא? יהיה בסדר! תנסה! כדאי לך! עצם העובדה שאתה נמצא במקום שבו כולם מסביבך הומואים (מלבד בודדים שהם פרנדלי...) עושה כל כך טוב להרגשה...לא תדע עד שתנסה.
שיהיה לכולם ערב טוב, אני יודע לאן אני יוצא היום... ביי!

אופק L

New member
משנה יקירי, תודה על החלון הקטן

שפתחת לעולם שלך
לא חושב שכל הסימנים האלה שאתה מפזר מסביב מספיק ברורים, ואולי אפילו מיותרים. טוש ורוד? סימן לגאווה? דגל הגאווה הקטן מדליק, אבל אני לא חושב שמישהו בצבא יעשה ממנו עניין (אתה רוצה שיעשו?)

דרור22

New member
משנה תורן יקירי....

זה לא שאני מרצון לא יוצא למועדונים כאלה או מפחד שיראו אותי.... הלוואי שזה היה הדבר... פשוט בעירי הקטנה והנפלאה אין מועדונים כאלו... אם אני חושב על זה גם מועדון סטרייטי אחד אין... אני מסתפק בלצאת למועדונים מסביב בקיבוצים ומושבים מסביב... ואם אתה תוהה אז אני מנהריה נסיעה לתל אביב איננה באה בחשבון בגלל הנסיעה חזרה (אין לי היכן לשהות בתל אביב
) אני לא ישקר לך ויגיד שאני לא מפחד, אבל הייתי מת לצאת לכאלו מקומות ולהכיר קצת גייז - כמוני- לפגוש אנשים, כי פרט אליכם אני לא מכיר שום הומואים אחרים - (אתם תחת ההגדרה של וירטואלים) שזה לא ממש עוזר אהה? אני מקווה שתהנה לך היום ואולי פעם אחת אני עוד אפגוש אותך באחד מהמועדונים הללו... שלך דרור

דרור22

New member
הוספות ותיקונים להודעה שלי

המסביב שחוזר על עצמו....(שורה 3) והמשפט:" שזה לא ממש עוזר אהה?" שאותו צריך למחוק כי אתם האנשים וב"אתם" אני מתכוון לכל מבקרי הפורום- זה ובנים בלבד עזרתם לי מאוד... מה שהתכוונתי לומר שבמציאות אני לא מכיר שום הומו- פנים אל פנים, לצערי

../images/Emo98.gif אני בטוח שיש הומואים סביבך.. |רמ

אתה פשוט לא מודע לזה... סטטיסטית כמובן, זה אפילו מוכח. העניין הוא שכמו שאתה בארון, ככה גם הם, סביר להניח. אני למשל, ידעתי בברור (כאילו, "דה"...) שיש הומואים בצבא, ואפילו בבסיס שלי, אבל הייתי בטוח שבסביבה הקרובה שלי - אין. מה שהתברר כטעות, כמובן. דווקא הרמזים הקטנטנים שפיזרתי בזהירות (הרמזים שאופק מנהלנו היקר סבור שהם מיותרים
) הם אלו שעזרו לי מאד לפתח שיחות עם אנשים שהרגשתי לגביהם משהו (לא מוגדר - "משהו") והתברר לי, נחש מה, שהם הומואים. כן, ממש ככה. והם בעצם בין הבודדים, "מתי מעט" ממש, שאני מכיר באופן אישי, ושהם בעצם יודעים עלי! ואין לך מושג כמה שזה עוזר! לדעת! לדעת שלא צריך להעמיד פנים בחברתם, לא צריך לשקר, אפשר להיות משוחררים, להיות אתה עצמך! זה עושה כל כך טוב לנפש אומללה מדוכאת ומיוסרת (טיפ-טיפה הגזמתי) כמו של בן-אדם כמוני (או אחר) שנמצא במקום הארור והחשוך זה, "הארון". אז זהו, בעצם. לא חייבים לצאת מהארון בהכרזות בומבסטיות, עם המון רעש צעקות ובלגאנים. דווקא ה"יציאות" הקטנטנות האלו, בתור התחלה, מאד עוזרות. לי לפחות זה עזר. זה מעין שלב ביניים, שאפשר למשוך אותו לכמה זמן שאתה צריך. מה שכן, זה מעורר חשדות אצל אחרים, אבל בעצם, הם כבר היו שם קודם. לגבי נסיעות לבילויים: דרור, אתה לא חייב להגיע עד תל אביב כדי לבלות במקומות "ייעודיים" (למרות שרצוי שתגיע לאיזור...אתה תהיה תוספת מבורכת) הבנתי שגם בחיפה יש מקומות לא רעים בכלל (רק משמועות) אין כאן חיפאים או צפוניים שיכולים להדריך אותך למקום כזה? לסיום דרור, אני מצטער אם ייגעתי אותך בכל הנ"ל אבל בכל מקרה, אני אשמח לשמוע ממך. הכי חשוב שתדע שאתה לא לבד. אף פעם.
המון בהצלחה

למעלה