איך אתם מבלים את האחה"צים שלכם?

• פותח הנושא hag70
  • פורסם בתאריך

hag70

New member
איך אתם מבלים את האחה"צים שלכם?

הילדים בחוגים? מי נמצא איתם? אבא או אמא? מי משכיב?

Master Stav

New member
מאחר ולאחרונה אני עובד מהבית ...

אני מוציא לבית הספר ולגנים אני לוקח למרבית החוגים ( לחלק היא הולכת לבד ) ולהשכיב ...תום לא ירדם אם זה לא יהיה אני
ושניים האחרים לאחרונה אני שר איתם יחד לפני השנה את אבא סיפור .... אני את הבתים והם את הפיזמון בחלקים הוא והיא וזה מגניב לגמרי שוקל לצלם את זה

akavishon

New member
אצלנו יש מטפלת שמוציאה אותם מהגנים בשעה 16:00

עד שאמא חוזרת ב17:00. ההמשך - בהתאם למזג אויר, חשק וכוח. הקטן (3) מתחיל ללכת לחברים (שעה גג), הגדולה (5) גם הולכת לחברות, מארחת חברות, פעם בשבוע בלט, בקיץ/אביב/סתיו שורצים בגן משחקים עם כל היישוב, לקראת ערב, קצת טלויזיה, ארוחת ערב, מקלות, סיפור, לישון, חיבוק, נשיקה ולישון ועוד חיבוק ולישון ומים ולישון ואז פיפי ולישון.

ronnm

New member
עובדים ../images/Emo10.gif

אנחנו חוזרים מהעבודה רק באיזור 18:30

הזאטוט מתעקש לרדת לגינה כל אחה"צ.

אז יורדים לשעה וחצי, ניפגשים עם המון ילדים. הבכורה הולכת לחוגים לבד וחוזרת לבד. הכל ממש קרוב אלינו - רחוב מקביל או משהו כזה.

rubber duck

New member
מאחר ואני נמצא במצב מעניין למדי

ואני בבית רוב הזמן הרי שרוב הטיפול בילדים הוא בידי ובכיף החל מהבוקר של להכין אותם לגן אחרי הצהריים לקחת אותם מהגן לקפוץ לגן שעשועים או לחבר או לכל דבר אחר גם האמבטיה היא לרוב התענוג שלי כשזוגתי מגיעה המטלות מתחלקות בהתאם למה שאנו רוצים ולמה שיש לעשות שרון

חנול

New member
הילדים בחוגים? הצחקת את אמא שלהם

מבלים עם אמא שלהם שממציאה כל יום את הערב מחדש. אבא מגיע בשעה 19:30 ואז מתחילים בשיגרת ערב. אבא אחראי על רחיצה, אמא על האכלה. ב-20:30 במיטות נקודה. גם אחריות של אבא.

למעלה