איך אתם מגדירים אהבה

כן אבל איך את מגדירה אותה

אני למשל מגדיר אהבה יכולת לתת מעצמך לבן אדם בלי לחשוב מה תקבל מזה אלא פשוט עצם הנתינה מעניקה לך אושר . אני למשל אהבתי אהבה כזו רק בחורה אחת שממש כל אחד יגיד שהוא אהב ככה אבל זה היה אצלי חזק ברמות זה הגיע למצב שאם הייתי רואה אותה מחייכת זה היה עושה לי את היום זה היה מוציא אותי מכל מצב רוח רע שהיה לי עד אותו רגע ופשוט רק לראות אותה מחייכת היה עושה לי אושר זה מזכיר לי רגע שאני לא אשכח בחיים האקסית שלי כל החיים שלה חלמה לעשות ניתוח אף ממש זה היה חלום ילדות שלה היא בקשה ממני לבוא איתה כי היא מפחדת ללכת לבד הלכתי לעשות איתה סיבוב לבדוק מחירים בסוף היא סגרה ובאה לשלם מקדמה אמרתי לה חכי רגע והוצאתי את הכרטיס אשראי שלי ושילמתי 1500 שקל ( רציתי לשלם לה על כל הניתוח אבל המצב הכלכלי שלי היה על הפנים 6000 מינוס ולא היה לי אשראי) אני לעולם לא אשכח את המבט על הפנים שלה ואת החיבוק שהיא הביאה לי זה היה אולי הרגע הכי שמח בחיים שלי בחיים לא הייתי מאושר כמו שהייתי מאושר באותו רגע אפילו יותר מהרגע שבו היא הסכימה להנשא לי וזה עבד גם הפוך לא יכולתי לראות אותה בוכה זה היה שובר אותי עשיתי הכל כדי שהיא תהיה מאושרת. ככה אני מגדיר אהבה אהבה לפעמים זה אומר לשחרר את הבן אדם אם אתה יודע שהוא יהיה יותר מאושר עם מישהו אחר

Kipodula

New member
והנה דעתי על אהבה...

גם לפי דעתי זו אהבה, ואהבה מבחינתי היא גם שבמשך עשרת החודשים שהייתי עם חבר שלי כל יום מחדש היו לי את הפרפרים בבטן של ההתרגשות והציפייה של לראות אותו/ לדבר איתו שבדר"כ יש רק בחודש- חודשיים הראשונים... אהבה כזאת שלא משנה כמה זמן אתם ביחד לא מרגישים את ה"שגרה", שהרבה אנשים אחרי כזו תקופה מתחילים להרגיש, אלא כל יום שאתם מבלים ביחד מלא בהפתעות ודברים חדשים ומרגשים... אהבה זה גם אומר שהוא יקח אותך לביה"ח כשלא תרגישי טוב, ואז כשיגידו שאת צריכה אשפוז הוא יקח אותך מ"אסף הרופא" (הייתי אצלו והוא גר בראשון) ל"הלל יפה" וישאר איתך עד אחת בלילה וכל זה ביום שבת בערב. זה גם כשהיית מאושפזת (בפעם אחרת, עוד כשהיינו בצבא) בביה"ח העמק (שזה בעפולה למי שלא יודע...), הוא ביקש אפטר מהמג"ד שלו, בזמן שהם היו בעזה, ובא לבקר אותי למשך 5 שעות, שזה בקושי חצי מהזמן נסיעה הלוך ושוב לעזה.. בעיני זו אהבה. וגם שכשאני אצלו הוא לא זז בלעדי לשום מקום וגם אם אני שניה רוצה ללכת לשירותים הוא לא מוכן לתת לי ורוצה להצטרף... (כמובן שאני מסרבת בתוקף...) וזהו. אולי זה ישמע קצת מבולבל ולא מאורגן, אבל ככה זה כשזה מגיע ל"להגדיר מה זאת אהבה", אי אפשר להשתמש במילים מוכרות או בהסברים מדויקים, זה הרגש הכי מסובך (ומסבך) שקיים, לפי דעתי בכל אופן, אז זו אהבה...

מסכים איתך

עזה כמוות אהבה אומרים מים רבים לא יכבו את האהבה ונהרות לא ישטפוה אי אפשר לתאר אהבה במילים אין תרופה למחלה הזו שנקראית אהבה

למעלה