איך אתם מגדירים אתזה?

אודי04

New member
איך אתם מגדירים אתזה?

כל פעם שאני מגיע הבייתה מהעבודה בשעה 15.00 בערך, אני מרגיש צורך ללכת למיטה ולשון כמה שעות. אז אני שוכב שעה נח קצת ,לא כל כך מצליח להרדם ממשיך הלאה אחרי זמן נוסף שוב חוזרת לי עייפות לא מובנת, ככה נמשך עד הלילה . בלילה אני הולך לישון אבל לא מצליח לישון "שינה מלאה" קם בבוקר עם שאריות שינה וככה הכל חוזר לי מהתחלה. ד"א גם שישנתי טוב בלילה(שינה מלאה) וחשבתי שהפעם אצליח לתפקד בשאר היום ללא עייפות אחרי כמה שעות שוב הרגשתי עייפות ,אני ממש מתוסכל. עברתי בדיקות דם והכל בסדר לשמחתי . מזה יכול להיות? שמעתי על כדור ויטמין "צנטרום פלוס" שעוזר להיות עירני בשאר היום מיוחד לאנשי קריירה שלא מצליחים לעמוד בעומס העבודה .האם כדי להשתמש בויטמין הזה? בקיצור מה עושים אני ממש משתגע? אודי.

נועםבת11

New member
אודי היקר,

חסרים קצת פרטים, האם אתה מרגיש רק עייפות או שישנם תופעות נוספות שמתלוות לעייפות. כמה זמן נמשכת התופעה של העייפות וההפרעות בשינה? כדאי שתפנה לרופא המשפחה ע"מ לעשות בדיקות יותר מעמיקות וגם להתייעץ לגבי הצנטרום. תרגיש טוב ויום טוב לך. והכי חשוב לא להשתגע.

אודי04

New member
תגובה

מרגיש רק עייפות ואני מרגיש אתזה תקופה ארוכה אין תופעות נוספות.

אודי, זה נשמע כמו תיאור מוצלח של

העייפות שמלווה את חייהם של הסובלים מעייפות כרונית. זה כמובן מגיע גם בוריאציות אחרות, ולא פעם מלווה בתופעות נוספות. יש אנשים שהעייפות המוזרה הזאת נמצאת אצלם כל היום, כל יום
צנטרום הוא כדור מולטי ויטמין הכי פושט שיש. מה שאתה מתאר שהוא עושה מופיע בפרסומת (או לפחות נשמע ככזה) המלצה: 1. כמו שנועם כבר אמרה: בדיקות רפואיות לאיתור גורם העייפות 2. קבלת ייעוץ מנטורופת או תזונאי או מרפא הוליסטי כלשהו לגבי תוספי מזון, כולל אבחון הוליסטי לגבי גורם העייפות. 3. קבל בהבנה את המצב והתאם את חייך כך שכאשר אתה 'ער' תוכל ליהנות. כשתקבל את תוצאות הבדיקות, נעזור לך לבחון את: מה הלאה. אה, עוד משהו קטן... אל תשתגע - זה לא עוזר

למעלה