איך אתם מחממים את השמנים לעיסוי?

dudusapir

New member
איך אתם מחממים את השמנים לעיסוי?

אני רוצה לבנות כלי מיוחד לחימום כדי למכור באתר שלי. יש לכם רעיונות?

0 אור 0

New member
לי אישית יש מחמם לכוס קפה שקיבלתי באיזו

תערוכה ומאז הוא משמש אותי נאמנה רק לחימום שמנים. יש כאלה בחנויות - לא הרבה. פתרון יותר נפוץ זה המחממים של בקבוקי תינוקות, וכמובן מחממים שמבוססים על נרות. אין יותר מדי בעיה להסתדר עם זה. לעומת זה, אם אתה מחפש לפתח משהו יחודי - אני עדיין מחפשת פתרון נוח להוספת שמן בזמן עיסוי שמנים רגיל, בלי לעזוב את המטופל וללכת לחפש שמן ובלי לשים לו בין הרגליים צלוחית או בקבוק - כל פעם מנסה משהו אחר ושום דבר לא ממש נוח

Spiritualized

New member
אני מאוד ממהר

ודווקא עכשיו כשיש לי מה להגיד... מנסיון - המחממים שיש בסופרפארם של בקבוקי תינוקות הם לא טובים לטווח הארוך. יש מתוצרת גרמניה מחמם מעולה שעולה קרוב ל300 ש"ח. ולשאלתך דודו - מכיר את הכלי לאידוי שמנים ששמים בו מים וכמה טיפות שמן אתרי ונר ממתחת? תחשוב על אותו כיוון רק עם קערה גדולה יותר ואפשרות להרחיק או לקרב את הנר מלמטה למקרה שהשמן רותח. הצעתי בעבר את הרעיון לספק שלי והוא מצא כאלה לייבוא מתאילנד אבל אמר שמשום מה לא משתלם לו לייבא אותם. בסוף קניתי אצל מרקו קאירי בנחלת בנימין מאוד בזול אבל לא היה יעיל כי לא מצאתי דרך לקרב או להרחיק את הנר אז השמן היה בוער ושורף לי את הידיים...

Spiritualized

New member
ועוד דבר לפני שאני עף

חשבתי גם להשתמש בסתם קערת עץ ולהניח אותה על פלטת חימום כמו שיש במסעדות סיניות(ולהוציא פשוט את הקערה אם זה מתחמם מדי) - אבל לא מצאתי...

dudusapir

New member
האמת שכבר חשבתי על הכל

אני בונה מין כוס גדולה מקרמיקה שתשב על עוד כוס שטוחה שבתוכו יש נר. בכוס שלמעלה שמים מים ואת הבקבוק. הכוס למעלה יהיה בצורת כוס גליל. אם יש דברים מוכנים בחנויות אשמח לקבל פרטים.

dudutito

New member
חימום שמן

אפשר לקנות מחמם בקבוקים (כולל מד טמפ') בכל חנות תינוקות. אני אישית פשוט ממלא ספל (חצי) במים חמים ומניח את בקבוק השמן בתוכו. נ.ב לא מומלץ להשתמש בבקבוקים גדולים כי חימום מוריד מאיכויות השמן.

למעלה