כלומר מתכון שבו יש חשיבות לחמיצות של הרוויון?
נראה לכם משקה שקדים ומיץ לימון יעשו את העבודה? או שזה דליל מדי?
ףאני חושבת למשל על מתכון ללחם סודה אירי, או קובלר
יודעת איך לחם טוב צריך להיראות, להרגיש ולהריח, אבל בכל הקשור לאפייה אני שואלת אותו..
או אם לא בא לי להכין בעצמי, אני כאילו שואלת אותו אם התערובת בסדר, והוא נכנס ללחץ שזה לא ייצא ומכין לי אותה בעצמו.
לי לערבב חלב כלשהו+חומץ (ביחס של 1 כפית ל1 כוס) ולהשאיר בצד לכמה דקות.
מודה ומתוודה שאחרי התלבטות החלטתי שלא לנסות את המתכון ולכן לא נוסה ולא יכולה לסמן