איך אתם מטבענים מתכון עם רוויון?

איך אתם מטבענים מתכון עם רוויון?

כלומר מתכון שבו יש חשיבות לחמיצות של הרוויון?
נראה לכם משקה שקדים ומיץ לימון יעשו את העבודה? או שזה דליל מדי?
ףאני חושבת למשל על מתכון ללחם סודה אירי, או קובלר
 

smaak

New member
תוכלי להעלות לינק למתכון?

או לכתוב אותו? אני אנסה לבדוק עם פשושיק אם הוא יכול לעזור.
 

גםאני5

New member
שכחתי שאת אופה מומחית

 

smaak

New member
אני? לא יודעת הרבה על אפייה

יודעת איך לחם טוב צריך להיראות, להרגיש ולהריח, אבל בכל הקשור לאפייה אני שואלת אותו..
או אם לא בא לי להכין בעצמי, אני כאילו שואלת אותו אם התערובת בסדר, והוא נכנס ללחץ שזה לא ייצא ומכין לי אותה בעצמו.
 
תודה רבה! אני חושבת למשל

על המתכון ל״קובלר״ שנהגתי להכין בעבר

מתכון בקישור
 

גםאני5

New member
רעיון עם דיסקליימר: מישהי בפורום אחר הציעה

לי לערבב חלב כלשהו+חומץ (ביחס של 1 כפית ל1 כוס) ולהשאיר בצד לכמה דקות.
מודה ומתוודה שאחרי התלבטות החלטתי שלא לנסות את המתכון ולכן לא נוסה ולא יכולה לסמן
 

גםאני5

New member
מתכון מעניין
אני רציתי להכין scone

מהז'נר המלוח והסתבכתי עם המרכיבים.
 

ladybug6

New member
בדיוק. אפשר חומץ ואפשר מיץ לימון

זה מייצר מקבילה מדויקת של רוויון.
אני עושה את זה לפעמים במתכונים לעוגות שיש בהם חלב סויה וחומץ.
 
למעלה