איך אתם ממליצים לשלוח שטר לארה"ב

niki22il

New member
איך אתם ממליצים לשלוח שטר לארה"ב

שלום, שוב תודה על כל העזרה והדרכה. היום מכרתי את המוצר הראשון, וזה היה שטר ישראלי. אני רוצה לשלוח אותו ככה שלא יתקמט, איך אתם ממליצים לשלוח אותו ובאיזה סוג דואר, אני מתכוון כצרור קטן או מכתב פשוט? תודה

roeeya

New member
מכתב רגיל

תצמיד אליו שתי חתיכות קרטון משני הצדדים, קצת סלוטייפ ושים במעטפה. תשתדל שלא יעבור את ה 30 גר' ותמיד רשום. מתוך סקרנות, איזה שטר מכרת ובכמה?

niki22il

New member
תודה רבה:) עזרת מאוד

רק בשביל הפידבק מכרתי שטר של איינשטיין בזול, עובד קשה על פידבקים:)

roeeya

New member
אהההה ../images/Emo13.gif אני אוגר פידבקים עם שטויות

צבאיות בנתיים... הקמתי ארגז זבל'ה שאספתי מכל מיני מקומות וברגע שיהיה זמן אני אעלה גם אותם רק אל תנסי למכור EBOOKים, נפלתי חזק איתם...

niki22il

New member
דברים צבאיים אה:) נו נו נו

האמת חשבתי למכור כמה תגים שיש לי אבל , ראיתי שהם נמכרים בקושי אם יש לך M16 או אפוד או קסדה, אין שם יותר מדי שנמכרים בקשר לצבא, לפחות זה מה שמתי לב אליו.

roeeya

New member
למה לזלזל?

מכרתי כבר 2 כומתות באיזור ה 11$ כל אחת, סט דרגות ב' ב 15$ ותגי יחידה באיזור ה 8-9$. אני אמנם לא אתעשר מזה אבל יש להם 3 יתרונות גדולים: 1. הם קטנים וקלים לכן משלוח + רשום עולה מקס' 8.1 ש"ח. 2. הם נמכרים טוב ומכסים לי עלויות (לתלמידי הכלכלה, זאת מכירה בטווח הקצר) 3. נורא קל לבנות דף מכירה, פשוט שמים תמונה כותבים שזה מקורי והשתמשו בזה בשירות פעיל צירפתי לינק לדף של תג אחד שתראי כמה זה פשוט. פחות מחצי שעה עבודה כולל צילום, פוטושופ ועיצוב הדף. (תכלס אני משתמש באותו דף לכול הפריטים הצבאיים פשוט משנה את השם
דף לדוגמא אני חושב שלא כ"כ מוסרי למכור ציוד לחימה כגון אפודים או קסדות. אני דובק בכלל ריקושט
"מה שנמכר בריקושט אפשר למכור באיביי"

ranzz

New member
תעשה הכול בשביל לספק את הקונה?../images/Emo6.gif

"and do everything to make you satisfied." תשנה את הקטע הזה... נשמע רע

roeeya

New member
כן

הכוונה היא לגרום לו להיות מרוצה מהרכישה ולא "מסופק" סתם...
לא ציטטת את כל המשפט "and to do everything to make you satisfied with your purchase" לדעתי חשוב לגרום למי שקונה ממך להרגיש ביטחון שאם הוא קנה ויש בעיה הוא יכול להחזיר את המוצר. זה מוסיף לאמינות לדעתי. אבל תודה, בזכותך מצאתי שגיאת כתיב שהצליחה איכשהו להתחמק מהבדיקת איות שלי ושל הWARD... (your במקום you`re)

roeeya

New member
אופס ../images/Emo13.gif

אני הסתכלתי על המדיניות החזרה... צודק. טעות שלי

למעלה